Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Karabudun

Şu parayla isim alma olayına en başından beri karşıyım. Kesinlikle mübalağa etmiyorum, takımın ismiyle oynanacağına takım sokak arasında oynasın. Ayrıca kaç takım biliyorsunuz para karşılığı isim aldı diye selamete eren? Sanica Boru, Elazığ'ı kurtaramamıştı. Maraş saçma sapan bir isim anlaşmasıyla roket hızında bir alt lige indi. Medical Parklı Antalya da pek dümen tutturamamıştı. Vestel, Manisa'yı resmen kendinden uzak tutmak için verdiklarini hibe etti. En son Suat Altın İnşaat ve Erciyes'in göçüşüne seyirci olduk. İsim almak ya da ismini satmak falan anlık çözümler hele hele kesinlikle büyük camiaların işi değildir. Eleştirecek arkadaşlara da peşin peşin cevabımı vereyim: milyonlarım falan yok gençler ama diyebilirim ki bu camiaya biçtiğim değer milyonlardan çok daha fazla.

jean

Ankaraspor oldu osmanlispor isim degisikligi budur bizim sadece onumuze eklenecek olursa tabi anlasma abartilacak bir durum degil bence ins olur zamanindada panasonic samsunspor diye basketbol takimimiz vardi 1.lige ciktik sonrasinda oynayamadik o ayri dava

Ayberk

Bir de Samsunspor ile gönül bağı olmayıp da 'Samsunspor bu şehrin markası' diyen belediye başkanlarına sözüm olacak. Marka dediğin şey bu şehrin adını gururla taşımakla olur. Medicalpark veya bir başka sponsor olursa artık marka da onundur reklam da. Samsun ile olayın irtibatı kalmaz. Sen 'Medical Park Samsun' yazarsan şehrin tabelasına o ayrı, şehrin de reklamı olmuş olur! Romantik laflardan anlamaz bu idari amirler, taraftarlıkla da alakaları yok. Ancak bundan anlarlar işlerine gelirse.

samsunmania

Amiyane tabirle(özür diliyorum) "Kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek"  prensibi ile hareket eden insanların çoğunlukta olduğu bir şehirde yaşıyoruz maalesef. Bir de endüstriyel futbol belası musallat olunca işte böyle tablolar da ortaya çıkıyor. SAİ erciyes yıllık 1,5milyon liraya isim hakkını sattı. Tekden Denizli yine aynı rakamlar civarında. Ben yıllık 3 milyon olacağının da zannetmiyorum.
Samsunspor'un "gazını çıkarsa" tüm borçlarını ödeyecek bir zenginliğe sahip şehrinin umarsızlığı ve duyarsızlığı böyle pansuman tedbirlere yol açıyor. Bu aslında çaresizliğin bir resmi. Ben en baştan şunu savundum. Ya bu takımı tamamen düzlüğe çıkartın ya da kafasına sıkın amatöre düşsün kulüpten nemalanan,temlik koydurmak için birbirini ezen herkes boyunun ölçüsünü alsın. Bu takım üzerinden yarar sağlayanlar bizi böyle sürümcemede bırkmak için ellerinden geleni yapacaklar. Hadi bakalım metro samsunspor için çabalayanlar. Ne kadar destek sağlayacaksınız. Hadi bakalım marka şehir Samsuncular. Marka değerimizi kaça pazarlayacaksınız. Ben bu yönetime kızamıyorum. Adamların başka şansı yok.

SametYılmaz55

Yarın bir gün Trabzonsporlu iş adamının biri ibnelik olsun diye takımın önüne kendi sirkertinin adını koyarsa ne yapacaksiniz,ne diyeceksiniz ?  parasıyla değil mi kardeşim verdim parayi ne oluyor dediği zaman ne yapmayi düşünüyorsunuz ? Olayı sadece bu şehrin iş adamları açısından düşünmemek gerekir.itin köpeğin elinde oyuncak oluruz.Takımınıza reklam veren adam Trabzonsporlu daha neyin muhabbetini yapıyorsunuz dedikleri zaman ne verecek cevabımız olur ne savunacak bir seyimiz olur.3 milyonda verseler gönül razı gelmez 300 milyon da verseler gönül razı gelmez.Bu olayı basit görmek bizim sonumuz olur

yirmiuc

Yabancı futbolcu alacakları gibi acil ihtiyaçları karşılayacak bir para girişi olacaksa , başka çaremiz yok gibi görünüyor.
Samsunspor isminin tarihe karışmasındansa , bir sezon isim sponsoru alınması daha iyidir.
Osmanlı devleti denildiğinde kimsenin aklına fetret devri gelmiyor. Şuan yaşadığımız da bizim için çöküş ve yokoluş değil fetret devri olsun inşallah.

Sent from my iPad using Tapatalk

bayfa55

Bu futbol sistemi değişmeden biz ve bizim gibi kulüpler her zaman problem yaşayacaklar. Başkan geliyor istediği harcamaları yapıyor, borcu kulüp çekiyor. Borcu yapan çekmeli .

551

Bakıyorum insanların paso almamasına tepki gösterenler şimdi takımın önüne isim koyulmasını eleştiriyor gerekirse küme duselim Samsunspor durumumuz olsun diyor eee biz gerekirse cikmayalim maclara gitmeyelim durusumuz belli olsun derken ne diye tepki verdiniz?

Takım önüne isim alınmasına karşıyım ama basketbol takımımız Panasonic Samsunspor su bir aralar oda bizim takimimizdi futbol basket fark etmiyor bence.

Ned Stark

Kongrede isim hakkının pazarlanmasının oylanmasında arkadaşlarımız la muhalefet eden bizdik , hatta kongrede konuşmayıda ben  yaptım , şimdi gelinen noktada SAMSUNSPOR luluk bilincinden hiç bir şey eksiltmeden takıma yeterli derecede katkı sağlayacak bir isime bende hayır diyemem , arkadaşlarımın yukarıdaki yorumlarını okuduğumda endişelerine sonuna kadar katıldığımı belirtmek isterim , Bunu göz ardı etmeyeceklerine de eminim , son dönemdeki yönetim icraatlarıda bir çok hassas dengeyi düşndüklerini gösterdi , SAMSUNSPOR ismini temsil edecek ve buna yeterli birdeğer verecek ismi belirlemek işide yönetim kurulunun asli görevidir..
Maddi sıkıntıları bertaraf etmek hele de şu dönemde çok kolay olmasa gerek

özkan

Adnanın gelmesi takımın adının değişmesinden daha onursuzca,gurursuzca ve omurgasızca bir durumdur.Normal bir fiyata değil,gerçekten bize adım attıracak bir fiyata isimin değişmesine karşı olanlar bunuda bi düşünsün.

vanlioglu

yıldırım demirörenin tekrar tff başkanı olduğu bir yerde, yıldızlar topluluğuda oluştursak süperlige de çıksak bi önemi mi var. futbolun içine yeterince sıçtılar daha da sıçacaklar insanları futboldan soğuttular. insanlarda ne heyecan bıraktılar ne de başka birşey türkiyede futbol bitmiştir bu kadar.

Kaya

26 June 2015, 05:21:04 #43061 Son düzenlenme: 26 June 2015, 10:02:43 Kaya
AlıntıAma şimdi bu şehirde  bu isim hakkına karşı çıkan ve Samsunspor'a 5 kuruş bile faydası olmayanların bir takım şovmenlerin bunu  Vatan Millet Sakarya meselesi yaparak  gazete ve sanal alemlerde bol bol   yazılarıyla muhalefet yapacağını şimdiden söyleyebilirim.

Yani her dönemin "İstemezükleri."

Bu tip insanlara sorulacak tek soru var ...

" Bu takıma ne kadar maddi katkı veriyorsun?
Ercüment Gül

Buyur işte bundan bahsediyorum.. Arkadaş isteyen kadar istemeyen adama da saygı duysana. Samsun basını komple boş adamlardan kurulusun arkadaş bomboş...

Bu takıma ne kadar katkı veriyorsunmuş öhöm öhöm... Belki adam senelerdir takımını iç saha dış saha her platformda destekliyor,kombinesini alıyor elinden geldiğince destek oluyor da gönülden bağlı olduğu takımının isminin önüne sponsor getirilmesine karşı çıkıyorsa ne cevap vereceksin... Düşünmeden yazıyorsunuz işkembeden...

Ned Stark

Alıntı yapılan: Kaya - 26 June 2015, 05:21:04
Buyur işte bundan bahsediyorum.. Arkadaş isteyen kadar istemeyen adama da saygı duysana. Samsun basını komple boş adamlardan kurulusun arkadaş bomboş...

Bu takıma ne kadar katkı veriyorsunmuş öhöm öhöm... Belki adam senelerdir takımını iç saha dış saha her platformda destekliyor,kombinesini alıyor elinden geldiğince destek oluyor da gönülden bağlı olduğu takımının isminin önüne sponsor getirilmesine karşı çıkıyorsa ne cevap vereceksin... Düşünmeden yazıyorsunuz işkembeden...

inanç seninde dediğin gibi sen zaten üstüne düşeni fazlasıyla yapan adamsın , senin ve senin gibilerin konuşma hakkı zahten var ...
herşeyin doğrusunu bulmak için farklı fikirleri dinlemek en doğrusu ...

55.hakan

Kalıcı olmadığı için isim hakkına karşı değilim en azından samsung samsunspor gibi anlamlı bir şey olsun olacaksa.Tabii ki isim alınsın ben de istemem ama belki milyon dolarları götüren samsunlu iş adamları biraz utanır o zaman.

Ned Stark

Alıntı yapılan: 55.hakan - 26 June 2015, 11:33:27
Kalıcı olmadığı için isim hakkına karşı değilim en azından samsung samsunspor gibi anlamlı bir şey olsun olacaksa.Tabii ki isim alınsın ben de istemem ama belki milyon dolarları götüren samsunlu iş adamları biraz utanır o zaman.

SAMSUN da kimse utanmaz ...
bunu acı bir şekilde yaşadım ve öğrendim ....