Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

jean

Bolu iki tane yuzde yuz kacirdi neyseki urfa yenemedi bunada sukur

isa55

Berabere kalma hakkımız doğdu. Ama Erhan hoca duymasın. Son maça kalp dayanmaz o zaman.

samsunum

Alanya beleş bir penalti dan atti

Duško Milinković

Bu maç berabere kalır, denizliyi de yenersek playoff'dayız yanlış hesaplamadıysam.

sefa.isitan

Alıntı yapılan: eprianu - 16 May 2015, 13:42:53
Ne yazıyordu ki siteye girince
siteye gırınce anasayfada Azerbaycan ülkesine ait bır hacker grubunun sımgesı ve marşı çalıyordu bırde ingilizce sıtede guvenlık 0 anlamında bırseyler vardı.

berusa55

Ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün önderliğinde milli mücadelenin başlatıldığı, bir milletin uyanışının ve millet iradesine dayanan tam bağımsız bir devletin kurulmasının ilk adımının atıldığı SAMSUN'umuz da bu duygu ve düşüncelerin idrak ve sorumluluğu içinde ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

http://www.samsunspor.org.tr/haberDetay.php?id=2030

Duško Milinković

CAS 3 puan sonucunu bugün açıklayacakmış.

cakir55

MeL_55

Alıntı yapılan: Duško Milinković - 21 May 2015, 13:39:56
CAS 3 puan sonucunu bugün açıklayacakmış.

hadi bakalim hayirlisi.. insallah hakkimiz olan 3 puani geri aliriz.

Duško Milinković

İnternette facebook Samsunspor sayfalarında okudum.

isa55

Artik ilk 6 hesabını bitirdik. Kolay kolay kaybetmeyen takımımız süper lige daha yakin görünüyor. Allahin izniyle lige çıkacağız.

55.hakan

Bugün lokantada hesap 61 lira geldi hesaba itiraz ettim 55 lira olarak düzelttiler  ;) :)

eprianu

Az önce koğuşta play off muhabbeti geçti. Kulak misafiri oldum. Hepsi de Samsunsporun süper ligi hak ettiğini taraftarımızın çok iyi olduğunu söylüyor.  8)

Forvetim

çok lazımdılar sanki, gereksizler