Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Stoper

Aslan Karanfil , benim bir arkadaşın köylüsü.Uzaktan akrabalığı da var. Söylentilere göre Aslan Karanfil cemaate yakın.Bu sebeple AKP üstünü çizmiş.
CHP'li vekil istifa edip AKP'ye geçiyor.İki zıt yönler..AKP ve MHP'nin taban olarak birbirine benzerlikleri de var.Aslan Karanfil'in MHP'den aday olmasına şaşırmadım.Ayrıca Haberexen Aslan Karanfil'in sözlerini tam olarak paylaşmamış.Aslan Karanfil şu sözleri de söylemiş. Bizim hep dile getirdiklerimiz..

Alıntı"MİLLETVEKİLİ LİSTELERİNDE SAMSUN'UN EVLADI YOK"

Son 3 dönemdir milletvekili listelerinde Samsun'un yetiştirdiği birisinin olmadığını söyleyen Aslan Karanfil, "Yarın saat 13,30'da MHP İl Başkanlığı'nda aday adaylığımızı açıklayacağız. Sonra ilçe ilçe gezerek ziyaretlerde bulunacağız. 12-18 Mart 2015 tarihleri arasında da MHP Genel Merkezi'ne resmi başvurumuzu yapacağız. Ondan sonraki sürece bakacağız. Ben Samsun ve memleketimiz adına heyecanı olan bir insanım. Ben bu anlamdaki bu heyecanımı Samsunlulara hizmet etmek anlamında da kullanmak istiyorum. Ben hiçbir zaman mikro milliyetçilik yapmadım. Ama Samsun'un 3 dönemdir tüm vekillerine bakın. İlk altıncı sırada olan insanlara bakın. Samsun'un hiç mi kendi yetiştirdiği evladı yok. Neden kendi değerlerimizi tüketiyoruz? İsim vermiyorum. Ben bunu da Samsun'da yaşayan insanların vicdanına havale ediyorum" diye konuştu.

Aslan Karanfil'in konuşmasının ardından program sona erdi.

http://www.milliyet.com.tr/aslan-karanfil-mhp-den-aday-adayi-samsun-yerelhaber-652426/

RT55

Weber'den Samsun'a 30 milyon liralık yatırım
Dünyaca ünlü Fransız firması Saint- Gobain Weber'in Kavak OSB'de bulunan üretim fabrikası törenle hizmete açıldı.
6 Mart 2015 Cuma 10:19

1

Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, açılış töreninde yaptığı konuşmada, ''Weber'in tam otomasyona dayalı, sektörün en gelişmiş makine ekipmanları ile donatılmış, çevreye duyarlı, iş güvenliğini ve işçi sağlığını ön planda tutarak tasarlanmış Samsun Fabrikasını Kavak ilçesinde hizmete açıyoruz. 52 ülkede 200'ü aşkın üretim tesisiyle faaliyet gösteren Saint-Gobain Weber'in Türkiye'deki altıncı fabrikasını hizmete açmaktan gurur duyuyoruz. Saint-Gobain Weber olarak Samsun'da hizmete açtığımız yeni fabrikamızın en son teknoloji ile kurulan tam otomasyona dayalı sistemi sektörün en gelişmiş makine ekipmanları ile donatıldı. İş güvenliği ve işçi sağlığını ön planda tutarak tasarlanan fabrikamız 30 milyon TL'lik bir yatırım ile hayata geçti. Bu mutlu günümüzde başta Samsun Valimiz İbrahim Şahin olmak üzere açılış törenimize katılan bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Vali İbrahim Şahin açılış töreninde yaptığı konuşmasında, ''Samsun'da Valilik görevine başladığım günden itibaren ilimizin marka değerinin öne çıkarılması konusunu vurguluyorum. Bir ürünün, bir şehrin ve bir ülkenin marka olması uzun süreç alıyor ve çokda kolay olmuyor. İçinde bulunduğumuz fabrikayı yapan firma 350 yıllık bir geçmişe sahip. Kavak ilçemizde benim görev yaptığım 25 yıl önce bir küçük sanayi sitesi bile yokken, bugün ilçemizde bir organize sanayi bölgesi var ve bu organize sanayi bölgemizde dünya devi firmalar yatırım gerçekleştirip büyük fabrikalar açıyorlar. Ben bu yatırımları yapan bütün firmaları kutluyorum.

Dünyada olduğu gibi ülkemizin ve ilimizin de en büyük sorunlarından bir tanesi istihdam. Bizim Türkiye Cumhuriyeti olarak cumhuriyetimizin 100.Yılı olan 2023 yılında önümüze koyduğumuz hedef, dünyanın büyük ilk on ekonomisinin içerisinde yer almaktır. Onun içinde devamlı çalışmak durumundayız. Çünkü dünyada ekonomik açıdan güçlü olmanın yolu çok çalışmak, bu tür fabrikaları ülkemize ve ilimize kazandırıp istihdam sağlamaktır. Benim bu fabrika yetkililerinden tek isteğim burada daha fazla yatırım yapıp daha çok istihdam sağlamalarıdır. Çünkü bizim ihtiyacımız olan şey mutlak suretle istihdamdır.
Bu firmanın 70 ülkede birçok fabrikası bulunuyor. Son açtıkları bu fabrika otomasyonu en gelişmiş olan fabrikaları. Umarım kendileri Samsun'a başka yatırımlar ve fabrikalar yaparak ilimizin istihdamına daha büyük katkı vermiş olurlar. Bu fabrika ülkemizinde ihtiyaç duyulan yalıtım malzemelerini üretecek. Bununla birlikte zaman içerisinde farklı ürünlerin üretimi de gerçekleştirilecektir. Ben bu fabrikanın Kavak ilçemizde kurulmasından dolayı firma yetkililerini kutluyor ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu tesisin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.''dedi.

Konuşmasının ardından Weber Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe tarafından günün anısına Vali Şahin'e plaket takdim edildi.

Daha sonra Saint- Gobain Weber firması tarafından Kavak Organize Sanayi Bölgesinde 30 milyon liralık yatırımla gerçekleştirilen fabrikanın açılışı Vali Şahin ve protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

Çiğdem Tunç'un sunumunu yaptığı törene ayrıca Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Saint-Gobain Yapı Grubu Başkanı Claude Imauven, Saint-Gobain Weber Bölge Delegesi Gianni Scotti, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve davetliler katıldı.

Haber Yorumları
Yorum Ekle
Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yorum yapan siz olun.
Diğer Haberler
· SMMMO'danMurzioğlu'na ziyaret
· Gelir İdaresi, YEDAŞ'ın yönetim modelini istedi
· SAMGİAD ticaret köprüleri kurdu
· Kirada yeni dönem
· Gülay Atik Karadeniz temsilcisi oldu
· Manda projesine 4.3 milyon destek
· YEDAŞ'ın 'Akıllı Toplum' teknolojisi 14 ayda hazır
· Sanayici ve üniversite işbirliği
· TSO'dan gecikmiş üye aidatlarına yeni fırsat
· Poli-Mer'den iddialı hedef
· Başbakan Davutoğlu: Sarp'tan Samsun'a kadar kalkındıracağız
· 10.5 milyon kişiye eşit zam
· Genç Girişimciler Samsun'da toplandı
· Dolardan yeni rekor
· Genç Girişimciler Havza'da
· Poli-Mer'den birlik yemeği
· Murzioğlu KOBİ'lere KOSGEB Proje Çağrısı
· Dolar 2.46'yı aştı
· Bakan Kılıç esnaflarla buluştu
· Fındık 20 lira oldu

muzaffer4

Orduspor karşısinda sanlıurfaspor un gollerini adilovic (2) abdulkadir(2) ve serdar eylik atti.

özkan

Dartagnan

Ollivanders

O marşa mümkünse delete enter yapmalı. Yeter arkadaş . Bu kadar da çalınmaz ki. Maç başlarken 5 kere çaldı . Her golden sonra çaldı . Maç sonu çaldı . İnsanın 5 saniye dinlemeye bile tahammülü yok. Golden sonra dünya kupasında çalan seven nation army şarkısı mükemmeldi. Neden bir işimiz iyi gitmiyor .

Anonsçu işiyle ilgilenilmeli. Mümkünse bu işin profesyoneli bulunmalı

Levent ÖCAL

bu samsunspor.tv ne ayak? kulüp bu tür domainleri ellerinden almalı bunların.

özkan

isa55

Devre sonunda ikinciyle aramızda 10 puan vardı.
Şu an iyi gitmemize, üstümüzdeki rakipleri yenmiş olmamıza rağmen fark 8 puan. Nasıl yetisecegiz bilemiyorum.

55.hakan

Adana Demir i Antalya da yenemezse artık tutulması zor olur.Ancak biz yener bu hafta Adana Demir de yenilirse o zaman işler karışır.

5trawberry

Yapmis oldugumuz tüm koreogeafileri, goruntu kalitesi yuksek olarak arsivleyen var mi? bi calisma düşünüyorum da,.rica edebilir miyim?

GurbetciFanatik

Samsunspor Pfdk sevkedilmis yine   >:(

beşnumara

Bir şey yok. Hakem abartıp fazla kart verdiği için.

jean

Ilk 2 cok zor play off a ins kalirsak bu sefer umutluyum

samsunum