Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Inş o paranın dün ödenmiş olmasi gerekmiyodur...

King Of The North

mbilla da giserse haydi hayırlı olsun diyelim, daha zor günler bekler bizi...

isa55

Kim gelecekte gelsin artik. A2 ile cikacagiz maçlara nerdeyse

maviay55

Trt sporda Tbmm butce gorusmeleri yayinlaniyor mac saatinde de devam edecek mi bilgisi olan var mi

gkhn

Hocam 2 tane Trt spor var. Bir tanesi meclis görüşmeleri olduğu zaman onları yayınlıyor, diğeri hep trt spor onu bulursan sıkıntı kalmaz.

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: maviay55 - 21 December 2014, 15:09:52
Trt sporda Tbmm butce gorusmeleri yayinlaniyor mac saatinde de devam edecek mi bilgisi olan var mi
O kanal gerçek trtspor değil, trt3 spor(yani zaman zaman meclisten canlı yayın yapan kanal) gerçek trtspor'dan naklen izleyebilirsin maçı.

maviay55

Uydudan nasil bulabilirim trtsporu maci yayinlayan

YaSeF55

Sizde ki trt spor frekans bilgilerini alabilirmiyim şuan meclis tv var bende

evolution55

dünkü maçta tanjunun ne işi vardı bilen biri var mı acaba?

jean

Ara sira geliyor memlekete ugradiginda banada denk geldi birkac defa

samsunmania

Ahmet Yılmaz diye birisi başkanlığa adaylığını açıklamış. Kimdir, nedir bilen var mı?

cembaba

Alıntı yapılan: samsunmania - 22 December 2014, 23:54:30
Ahmet Yılmaz diye birisi başkanlığa adaylığını açıklamış. Kimdir, nedir bilen var mı?

Haluk Abi, Ayset Çiçeklikin sahibi sanırım. Veya Eski Çarşamba TSO Başkanı vardı. O da olabilir? Tam olarak bilemiyorum.

samsunmania

Alıntı yapılan: cembaba - 23 December 2014, 00:03:18
Haluk Abi, Ayset Çiçeklikin sahibi sanırım. Veya Eski Çarşamba TSO Başkanı vardı. O da olabilir? Tam olarak bilemiyorum.

Teşekkür ederim kardeşim.

Stoper

O Ahmet Yılmaz , bu Ahmet Yılmaz mı bakalım? Benim tanıdığım 2 Ahmet Yılmaz var. Ülkede 374554986 tane Ahmet Yılmaz vardır. Ahmet ismi çoktur,Yılmaz soyadı çoktur.Kesin olduğuna emin misin? Şimdi facebook da sayfa sahibi biri bunu haber yapar.Ondan sonra bak sen filme..