Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55ertan

Ne bu tükürük Osman ın çilesi  :D
Samsun sahayı ıslar kayseri hakemi satın alır  :D

eprianu

Alıntı20 aralikdaki kongremiz icin eski baskanlarimizdan Erkut Tutu adaylığını acikladi...

Link : https://www.facebook.com/UniSam1965/posts/789566501107079

jean

Aday ciktigina sukur tabikide donuyoz dolasiyoz ayni isimler gundeme geliyor baska sahiskar yokmu bu kentte dememek elde degil erkut tutu destek aldigi surece basarili olacaktir ins bence destek sozu almasa gelmek istemezdi zaten hayirlisi olur ins

GurbetciFanatik

Arkadaslar aize bi sorum olacak. Bu sitedeki smily ler nasil androide yapabilirm.
:holey: :deli: >l< :kafa: cok güzeller ya.
whats app messenger den kulanma sansimiz varmi ?
Tşk

maviay55

Alıntı13- OSMANLISPOR FUTBOL Kulübü teknik sorumlusu OSMAN ÖZKÖYLÜ'nün, 07.12.2014 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR-OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ PTT 1. Lig müsabakasındaki "sportmenliğe aykırı hareketi ve hakaretleri" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 36. ve 41. maddesi uyarınca 09.12.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Osmanım ceza alacak gibi  :D

YaşarDoğu

brigand

Domain kira süresi bitmiş olabilir  :x((

Levent ÖCAL

Domain süresi dün itibari ile dolmuş ve yenileme yapılmamış.

Desiqner

ngonge

Tuzlaspor kupada Sivas'ı 3-1 yenmiş. Kupada 2'de 2 yapmış. Ligde de iyiler. T.direktörlerine baktım, Zafer Yiğit isimli genç bir t.direktör. Takip etmekte fayda var böyle isimleri.

samsunum

Bu nedir şimdi?
AlıntıSamsunsporlu Mbilla ve Kayserisporlu İbrahim Dağaşan, son lig maçlarında bilinçli olarak kart görmeleri sebebi ile PFDK'ya sevk edildiler.

David_Walker

pfdk mbillaya maç cezasımı vericek para cezasımı? para vericeksede kötü maç vericeksede nasıl bi bilmecedeyiz  :x((

Sadece Samsunspor

Ceza almamis. Hayirli olsun. Ayrica alacagi odenmis serbest kalmiyor

aykut erol

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor link=topic=4496toplayıp, 11#msg632811 date=1418919159
Ceza almamis. Hayirli olsun. Ayrica alacagi odenmis serbest kalmiyor
.
Mbillanin alacağı hesabına yatmamiş.Eşyalarini toplayip, ben yarin gidecem demiş.Az önce okudum haberi

Sadece Samsunspor

Yalan haber diyorlar. Odenmis diye duydum.