Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ismail

musa sinan yılmazer ve erdem şeni takımlarında ilk 18 de göremedim bu hafta  ;)

sadece55

Vali İbrahim Şahin hayırlı olsun.Kendisi Spor konusunda aktif birisi.Güzel de bir görevden geldi.İsterse takım için yararlı olabilecek işler yapabilir.

uykan

eprianu

Ben de vali ile ilgili bir şeyler soracaktım, bilginiz var mı diye. Ama yorumlardan okuduğum kadarıyla iyi bir insan izlenimi uyandı bende.
İnşallah Samsunspor'a destek konusunda sadece laf yapan valilerden olmaz somut adımlar atar. Daha dün Antalyaspor'a devlet arazisinin
verildiğini görünce içime oturmadı değil açıkçası.

sadece55

Açıkçası Valiler eskisi kadar icraatcı konumda değiller.Malesef olaylar daha çok Belediye başkanları ile dönmekte.Samsunsporun destek alabilmesi için o inat herif 4 yılda büyükşehir belediye başkanı olacağından beklememiz gerekmekte.

Stoper

İbrahim Şahin'i TRT'den taniyorum.Amasyali,kendisi istemiş Samsun'u inşallah futbolu seven birisidir..

mehmet yılmaz

Türkiye Kupasındaki rakibimiz Yeni Diyarbakırspor oldu. Maç haftaya ve deplasmanda oynanacak. Kupanın önemsenmesi lazım, hem para getiriyor hem de gündem.

berusa55

16 September 2014, 14:47:03 #41797 Son düzenlenme: 16 September 2014, 14:53:43 berusa55
Yine Türkiye Kupası'nda ilk maçımız deplasmanda. Bir iç saha kurası çekemiyoruz ne şanstır. Aydınspor maçına benzer bir durum yaşanmaz inşallah...

Uğur Yıldız

Lige önem vereceğiz denip yine elenmeyiz inşallah. Yıllardır kupada hiç bir atraksiyonumuz yok.

mehmet yılmaz

Erhan altın hocayla iç saha kurası çekmiştik aslında. İçeride 3.lig takımı 4 Eylül Belediye'ye 2-0 yenilmiştik. Utanç dolu bir gündü benim için. :(

İnşallah ciddiye alırlar bu sefer.

berusa55

16 September 2014, 14:54:49 #41800 Son düzenlenme: 16 September 2014, 14:59:10 berusa55
Kurada Erhan Altın şansı da olmadı demek bu sefer. Şimdi Diyarbakır da çok sıcaktır; oraya da bahaneler hazırlanıyordur.  :)

Hayırlısı hakkımızda... Umarım geçeriz turu. Takım muhtemelen oradan Kayseri'ye geçer 4.hafta maçı için.

Ollivanders

Erhan Altın'ın Samsunspor'a yararlı bir icraatı olacak mı çok merak ediyorum

ChucKeR

takım çok kopuk, birbirinden uyumsuz oyuncular , oyun planı uygulanamıyor. bu yüzden her oynanan maç çok değerli. bu mantıkla takımın diyarbakıra a takımla çıkması lazım.

ama diğer taraftan hoca diyarbakırı da yenemzsek koltuk sallanır düşüncesiyle laçka bi 11 le çıkar ve gerekçe olarak yedekleri gösterebilir.

bakalım ne yapacak, kaçak mı güreşecek yoksa takım için doğrusunu mu yapacak.

cany

2005-06'dan beri kupada yokuz galiba. bu sezon da önemseyeceklerini sanmıyorum. lige önem veriyoz, önceliğimiz lig vs. klasik...

muzaffer4

Gruplara kalalım söyle istanbul deplasmanı yapalım