Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yavuzselim

zamanında büyük Samsunsporlu çakma imparatorda demişti paraları yok ama otobüsleri var diye ama nedense şimdi baş tacı ettik

serkancengiz

Yabancilar carsisinin yanindaki storenin arkasindaki kucuk otoparka aracimla yanastim Samsunspora aitmi dedim hayir abi sahsa ait bende otoparktan ciktim abi nefarkederki dedi bende samsunspora katki oluyor olsa ne olacak superligde olurdunuz bende trabzonlu srfsizlerden kurtulunca superligede cikariz sampiyonda oluruz dedim ve girdim samsun otoparkina

özkan

kargo gönderirken yurtiçi kargonun telefon numarasına denk geldim,sırf bu yüzden bence bu yurtiçini tercih edin  :deli: 231 1965

CurvaSs

bursaspor basketbol takımı bu sene türkiye basketbol 3. liginden sezona başlayacakmış, tribündergi'de başlığını gördüm. bu başlığı görünce aklıma 2005 senesinde birinci lige çıktığımız ve 'maddi imkansızlık'lardan dolayı ligden çekildiğimiz günler geldi, üzüldüm. hele bu sene, passolig muhabbetine maçlara gitmeyecek olan ben için, böyle bir takım olması gerçekten harika olurdu. ama maalesef işte olmuyor, şartlar diyelim biz yine de.

samsunum

Stadın tek gideri var o da dış kaplaması. Gerek koltuk renkleri  gerek koltuk dizilimi birşeye yaramıyor. Umarım bizim stadımız böyle olmaz

Ellibeş Numara

Ankaragücü'nün resmi sitesini pkk terör örgütünün hackerları hacklemiş. Yönetimleri uyuyor heralde.

Musti

Konya'nın stadı hem işçilik hem malzeme bakımından çok kalitesiz. Güzel süslediler sadece.

CurvaSs

08 August 2014, 11:31:41 #41407 Son düzenlenme: 08 August 2014, 11:35:11 CurvaSs
ya kusura bakmayın da, bizim taraftar gruplarımızın içinde passolig alacak toplam kaç kişi vardır? yani toplasak kaç kişi passolig alır? 100? 200? durumu siz de biliyorsunuz zaten, 200 en fazla. eee neden passolig almaya çağırıyo bizim gruplar? en azından tepki koyduk, tribünde değiliz deyin, hem ortaya bi' dik duruş koymuş olursunuz. alıyoruz, alın passolig'inizi deyip de tribünde 50 kişi dahi olamazsanız o zaman ne olacak? tamam 50 kişi, 5000 kişi pek fark etmez, sayılar önemli değil de, neden yani anlayamıyorum bu durumu. neyse elbet bir gün, dik durulabilirse bu uygulama bitecek, bitmeli.

ama bizim gruplarımız kafalarında olayı bitirmiş gibi duruyor, hayırlısı olsun sizin için o zaman, bu sene tribünleri göreceğiz, beklemedeyiz...

Uğur Yıldız

Dik duruş bizim tribünlerde maalesef ki yok. Ülkede bile genel olarak herkes sisteme uymuş durumda artık. Çatlak ses çıkaran sadece bir kaç tribün grubu var.

CurvaSs

Alıntı yapılan: Uğur Yıldız - 08 August 2014, 11:36:29
Dik duruş bizim tribünlerde maalesef ki yok. Ülkede bile genel olarak herkes sisteme uymuş durumda artık. Çatlak ses çıkaran sadece bir kaç tribün grubu var.

texas, ksk çarşı, yine bursa maraton platformu, istanbul takımları içindeki ufak gruplar, ki bazıları ufak da değil tepkilerini ortaya koymuş durumda, tribünlere girmeyeceklerini, passolig almayacaklarını açıkladılar. tamam takım yalnız kalmasın, herkes bunu istiyor ama böyle saçma bir sistemi kabul etmek resmen acizlikten başka bir şey değil. bi' de şu var; ben alıyorum, grup olarak passolig alıyoruz dediğin zaman, geçen seneki ortalamanın düşmemesi lazım, grupsun sonuçta. almıyoruz dediğinde de giremeyeceksin, alıyoruz dediğinde de en fazla 100 kişi gireceksin. biliyorsunuz bizim grupların yapısını siz de, ne demek istediğimi anlamışsınızdır. tamam alıyoruz, hadi 1000 kişi passolig alsın da tribün yapalım. ama böyle olmayacak çok belli. ee o zaman almıyoruz, girmiyoruz tribüne deyin, dik duruş sergilemiş olursunuz en azından. ben bekliyorum yeni sezonu bakalım nasıl olacak?

evolution55

bu sezon Türkiye kupasında sivas belediye,aydın gibi takımlara elenmeden tur veya turlar geçsek keşke!! en azından orası da ayrı bir heyecan ve bunun yanında ek gelir olur

Sadece Samsunspor

bu bjk kadar şanssız takım yok :D o ne lann arsenal  :D

nomak55

Bu passolig kartındaki aidatı kaldırsınlar ben alırım arkadaş. Ne bu kredi kartı ayrıca zaten aidat kredi kartlarında kalktı yasa ile öyle biliyorum. Stada gireceğim karta neden aidat ödeyeyim böyle saçmalık mı olur. Samkarta yıllık aidat ödüyormuyuz ödemiyoruz. Samkarta yaptırsınlar olmadı illa passolig kartmı olmak zorunda yani

nomak55

http://www.turkiyebirinciligi.com/
bu linkte rakiplerimizin transferleri var biraz araştırdım ordu_spor uyum sorunu yaşamazsa çok iiş yapar özellikle umut sönmez diye bi forvet almışlar gurbetçi geçmiş istatistikleri güzel. İyi adamı bulan buluyor işte

CurvaSs

bu giresunsporluların bizimle ilgili yarası ne acaba? bilen var mı?