Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

Bos isler bunlar Turkiye'de kultur degismedigi surece kume dusme falan olmaz. Bizim kulturumuz de kraldan cok kralci olmak var malesef. Buyuklere bisey olmaz. Olan sahipsiz takimlara olur

jean

pkk li degilde sanirim komunist onlar

cezayir55

Desiqner

Saldırdıkları Hdp standıymış.Hdp bdplilerin geçtiği parti.

Ekrem

İyi olmuş hadlerini bilsinler

Ellibeş Numara

Bdp-Hdp pkk terör örgütüne hizmet ediyor. Alayı pkklı bunların..

mehmet yılmaz

Geçen hafta Romanya'da idim.
Bu vesileyle birkaç fotoğraf paylaşmak isterim.
İlk fotoğraf Teleorman ( Deliorman ) Turnu Magurele şehrinde Romenlerin Kurtuluş Anıtı dedikleri bir anıttan. Rölyefte Türkleri mağlup etmeleri(!) gösterilmiş. Bize de orada sünnet sakalı ve fesli olarak resmettikleri Türk askerinin önünde şanlı bayrakla fotoğraf çekinmek düştü.
İkinci fotoğraf aynı şehirde Tuna'nın kıyısı. Karşı taraf ise Bulgaristan ve Nikopol, yani Niğbolu şehri. Niğbolu'ya geçmeyi çok istedik ama sıkıntılı bir ortam vardı. Niğbolu'nun hemen arkasında Plevne, 15-20 km doğusunda ise meşhur Belene adasının da bulunduğu Belene şehirleri varmış.
Üçüncü ve dördüncü fotoğraflar Bükreş Türk Şehitliğine ait. I. Dünya Savaşında Romanya cephesinde şehit düşen askerlerimiz medfun bulunuyor. İki şehitlik daha varmış, Bükreş'tekinde 935 şehidimiz bulunuyor.
Son fotoğraf ise Bükreş Camiinden. Tatar asıllı imamın hem Türkçe hem de Romence hutbe okuduğu cami ibadete açık.
Romanya'da 15.000 Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı varmış. Ama esas bahsedilmesi gereken sayıları 60.000'i bulan Romanya Türkleri. Bunlar ağırlıklı olarak Dobruca bölgesinde ( Köstence, Mecidiye, Babadağ ) yaşıyorlar. Kırım Türkleri ve Osmanlı Türkleri...

yirmiuc

Duško Milinković

Haberin tarihi eskiymiş,farketmedim. Menteşoğlunun oğlu face'de paylaşmış. Saçma sapan şeyler paylaştığını biliyorum ama konu ulusal basına düşmüş ciddi olabilir zannetmiştim ama neyseki haber eskiymiş.

Nuri Asan

hasbi aganin hatrina susuyoruz ama nereye kadar? ortami germeye ne kadar merakli.

haber eski ama bunu yine yapıyor.  sabrı olan birisi varsa yazilarini takip etsin ben 5 yazisindan sonra dayanamadim.

Nuri Asan

2006 yılı mi neydi ankaraspora hakem sayesinde 1 0 yenildimiz mactan bir hafta once federasyon Başkanı seçimleri vardi.

bir yanda öz ve öz Samsunlu Ayhan Bermek diger yanda öz ve öz trabzonlu haluk ulusoy.

bizim o zamanki yonetim (adnan olmez baskanligindaki) gitti oyu ulusoy a attilar. ayhan bermek cok az bir oyla baskan olmayi kacirdi. ve o sene bizi dusurduler.

fener mavi ile yapilan haksizliklar kayseri ankara erciyes diye devam etti. malatya da düştük düşürülduk. o sene ayhan bermek federasyon baskani olsa idi belki de hakkimizi yemeyeceklerdi. sen git ulusoyu sec.

utb 55

Anıl Taşdemir, Muhammed Reis ve Cernad'ın bonservisleri ellerinde bulunuyor yönetim bi an önce oluşsa da alsak şunları.

Ayberk

Üçü de aynı mevkinin adamı orasi ayri tabi