Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

sadece55

Biz yarın kazanalım orduya izdiham olur..

ask55

4 5 sene önceki güngören deplasmanımızda iyiydi kalabalık açısından.

##kdc##

Dün oynanan Denizli - Linyit maçında sahaya atlayan taraftar bu sabah çöplükte ölü bulunmuş.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25508413

kamuri

Hannoverli bir grup fanatik taraftar, geçtiğimiz hafta antrenman sahasını çevreleyen çitin üzerine, kulübün rengi yeşile boyanmış, ölü bir koyun asmış ve koyunun yanına, "Pazar günü süreniz doluyor" şeklindeki bir pankartı yerleştirmişti.zamanında şöyle bi mesaj veremedik  ;D

furkan5534

Alıntı yapılan: ##kdc## - 07 April 2014, 15:12:34
Dün oynanan Denizli - Linyit maçında sahaya atlayan taraftar bu sabah çöplükte ölü bulunmuş.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25508413

evet bende gördüm onu.memleket nereye gidiyor arkadaş ya :(

samsun 55

orduyla oynayacagımız maç trt webteymiş  

evolution55

orduyla oynanan maç nasıl webde olur ya anlamış değilim!iki karadeniz takımı ikisi de şampiyonluğa oyunuyor,niye webten veriyorlarki?

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: samsun 55 - 07 April 2014, 17:48:03
orduyla oynayacagımız maç trt webteymiş   

yenelimde isterse dubai tv versin

Desiqner

Maç çıkışında polisin gözü önünde 6-7 tane apaçi tipli çocuk bir tane çocuğu linç edip bıçakladı.Çocuğu keserlerken izleyen polis'e de bu eli bıçaklı , ******* apaçileri tribünlerde besleyenlere de Allah sorsun...
Gecenin olayı polisin sorusu oldu ; " KORUYAMADINIZ MI ? "...
Yorumsuz.

lato

Alıntı yapılan: Desiqner - 07 April 2014, 22:39:32
Maç çıkışında polisin gözü önünde 6-7 tane apaçi tipli çocuk bir tane çocuğu linç edip bıçakladı.Çocuğu keserlerken izleyen polis'e de bu eli bıçaklı , ******* apaçileri tribünlerde besleyenlere de Allah sorsun...
Yorumsuz.

Devletten maaşı izlemek için mi alıyormuş *******? Polis teşkilatımız 169. yılını kutlayan taraftarımıza selam olsun. Teşkilat mı kalmış ortada..

Desiqner

Yok abi e-bilet sistemini destekliyorum.Şirinler'in Şehzadeler'in ve diğer grupların potansiyeline bak bunların arasından çıkan çocuklardı belliki.Yokki normal adam ? Bir elin parmaklarını geçmiyor.Bedava biletler , otobüsler kime ne faydası var ? İnşallah hepsi silinir bu tribünlerden.İnsanların canı yanmasın artık.

samsunum

herseyi anlarm da 20.dk kada koyduk mu çekmek nedir abi? sanki ilk mac unutlmus gbi... sen koyduk mu çekersen mactan sonra mersinliler dalgaya alsn bizi... yazık ! nereden nereye geldik!

SametYılmaz55

Alıntı yapılan: Desiqner - 07 April 2014, 22:39:32
Yorumsuz.

yazık günah gerçekten.insan hayatı ne kadar ucuz oldu böyle ya :( sen linç edilen çocuğu oradan çekip alamıyorsan,bıçaklanmasına göz yumuyorsan bir zahmet çıkart o üniformayı.vatandaşın güvenliğini sağlamakla görevli olan polisler bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında resmen.suratından efendilik akan adamların donuna kadar didik didik arıyorlar,psikopatlara da başıma iş almayım diye yol veriyorlar resmen.gerçekten bıçaklanan çocuğa çok üzüldüm.inşallah hayati tehlikesi yoktur.onun yerinde bende olabilirdim,suçsuz günahsız başka biri de olabilirdi.memlekette gözünün üstünde kaç var deyip adam öldürecek manyaklar var :'(

furkan5534

Maçlara esrar bira içip gidilirse bunların olması normal değil mi?
Nedir bu maçlara gidilirken içkilerin esrarların içilmesi.Hele deplasman yollarıda daha beter.Bi bakıyorum elemanların gözlerinden alev çıkıyor resmen kafa gitmiş... Yazık.. :o

GurbetciFanatik

Allah göstermesin olasi bi durumda cikamazsak egerki ,
baska bi T.Direktörle bu takim seneye zaten kendiliginden cikar ama
bu ligde kalsak bizle devam edeckl yani sözlesmesi devam eden futbolcular hangileri
bi yaziverseniz bi sahmet.