Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

nerede Samsun'un diğer yöneticileri acaba ? Necaettin Demirtaş için bizzat propaganda yapacağım.

Ellibeş Numara

Spor Yazarı; Ömer Üründül, Konuşma Yaparken..

Spor Yazarı; Ümit Aktan, Konuşma Yaparken..

Spor Yazarı; Zeki Çöl, Konuşma Yaparken..

Spor Yazarı: Ümit Aktan'a Sürpriz Doğum Günü Pastası.

samsunum

sadece55

Saat sabah 8-9 civarı olmasına rağmen hava simsiyahtı. Her yerde kar vardı. Berbattı yollar ve gökyüzü. Gülerek ellerimizi ısıtarak binmeye başladık otobüse. Yolculuk Malatya tarafındaydı. Maçı nasıl kazanacağımızı düşünürken, içimi de kötü bir his kaplamıştı. Önlerden arka tarafa yürürken şoförümüz Asım Abiye bir selam verdim. Nuri Hocaya da baktım. O da bana gülümsedi. Mete de arkasındaydı, o da gülümsüyordu. Sonra Muzaffer'in o güzel bıyıklarını gördüm. O da farklı bakmıyordu.  Emin kaptan arka beşlinin en ortasına oturmuş dışarıyı izliyordu.

Hareket etti aracımız. Asım Abi hızlı adamdı. O gün, normalde pek takmamasına rağmen zincirleri de bağlamıştı lastiklere. Bir keresinde Muzaffer, Asım Ağabeye "Uçur bizi Abi'' demişti hiç unutmam. Asım Abi de "Sizi uçurursam bir taneniz sağ çıkamaz'' diye karşılık vermişti. Epey gülmüştük o gün. Bu konuşmanın o an için hiçbir gerçek yanı yoktu. Yola çıktıktan 1 saat kadar oldu. Otobüsteki birçok kişi uyumuştu bile. Görüş açısı düşmüş , zifiri bir karanlık hakimdi.  Diyarbakırspor deplasmanına giden Çarşambaspor otobüsüyle yolda atışmak, ara sıra onları geçip tatlı bir yol macerasına girmek dışında herhangi bir olay yaşanmıyordu. Asım Abi zeki adamdı. Buz tutmuş yolda hız yapacak kadar delirmemişti. O gün oldukça güvenli gidiyorduk. Bir gürültüyle uyandım. Korku barındıran bir sesti, Mete'nin sesi. Sonra olan oldu. Gözlerimi açtığımda otobüsün koridoruna yığılmış Emin'i gördüm. Bayılmıştı. Mete de yerdeydi. Kafasını bir yere çarpmıştı. Sol elimi kaldırmak istedim ama mümkün olmadı. Koltukların arasına sıkışmıştı. Kaleci Fatih'le göz göze geldim. Ne oldu dediği anda bayıldı. O da sıkışmıştı koltukların arasına. Çığlıklar ve kulağımdaki ses birbirine girdi. Hiçbir şeyi anlayamıyor ve duyamıyordum. Bir süre daha hareketsiz bekledim. Kafamı kulak hizamdan bir yere vurmuştum. Görüş açım da net değildi. Sonra kapılar açıldı. Çarşambaspor oyuncularını gördük. Bazı insanları taşıyorlardı dışarıya. Ben ve birçok oyuncu eminim ki hayal dünyasında olduğumuzu düşünüyorduk o an. Mete, sezon öncesi kampında Fatih'e bir rüyasını anlatmış. "Abi bir rüya gördüm. Ben ölüyordum sen ise kurtuluyordun. Çok korktum''

Gözlerimi tekrar açtığımda ise hastanedeydim. İlk gördüğüm şey alçıdaki ayaklarım oldu. Hiçbir yerimi hareket ettiremiyordum. Gözlerimi tekrar kapadım bir daha açılmamak üzere. Mete geldi rüyama, ölmüştü. O güzel aksanlı, Kıbrıslı Mete. Fatih'e anlattığı rüya gerçek çıkmıştı. Mete'ye ne olduğunu sordum. Kamyonu görünce ayağa kalkıp uyuyanları uyarmak için bağırmış, çarpışmanın etkisiyle de otobüsün tavanına çarpmıştı başını. Hemen arkasında Asım Abi belirdi. Ne oldu sana abi dedim. Olay yerinde can verdiğini anlattı. Bu sefer hız da yapmamış, kaderin hızına da fren tutmamıştı. Muzaffer dediler. Sonra Muzaffer'i gördüm. Türkiye'nin en iyi stoperiydi. Büyük takımlar istiyordu.  Çok aşıktı karısına. 4 yaşında da bir kızı vardı. Ona sarıldım. En son da Nuri Hoca geldi. Her zamanki yüz ifadesiyle bana gülümsedi. Gururluydu. Dünyada Samsunspor'u en çok seven insandı. Başımı salladım, tebessüm ederek o da başını salladı.

Hiçbir şey hissetmiyordum. Bazen anımsadığım şeyler vardı. Çocuğumu özlemiştim. Karım nerdeydi acaba. Yaşıyor muydum o an hepsi belirsizdi. Kazadan 5 ay sonra Yugoslavya'ya gidecek uçağa bindirilmek üzere ambulansla yola çıkmışız. Ambulansta tamamen kalbim durmuş. Olaydan sonra 156 gün bitkisel hayatta kalmışım. Bana bunları öldükten sonra anlattılar. Armanın kırmızı beyaz renklerine bir de siyahı koymuşlar bizim için. Emin kaptan devam edememiş futbola. Onun gibi birçok kişi yaralanmış. Fatih bir daha milli takıma seçilememiş.
Futbol oynamak için 5 kişi yetiyor cennette. Nuri Hoca da hiç paslanmamış. Muzaffer hâlâ geçilmiyor. Mete de bildiğiniz gibi işte. Asım Abiyi de kaleye geçirdik, idare ediyor.

Ben Zoran Tomic, Havza'da kaza geçirdikten günler sonra 14 Haziran 1989'da ruhumu teslim ettim. Samsunsporluyum.

Kaynak : http://www.fotospor.com/yazi_elli-bes_148279

Ayberk

Samsunspor'un efsane döneminde forma giymiş Savaş Demiral kalp ameliyatı olmuş, Allah şifalar versin. Gerçi Tanju'yla birlikte apar topar kaçmışlar zamanında ama Trabzonla uzaktan yakından ilgisi olan her taziye, geçmiş olsun mesajını yayınlayan resmi sitemiz inşallah bu konuda da aynı hassasiyeti gösterir. Saygılar

cgr

MADDİ SIKINTILAR ÇOK BÜYÜK
Samsunspor Başkanı Emin Kar, AKS TV'de ekranlara gelen Gündem Özel Programının konuğu oldu. Gündemdeki konulara değinen Başkan Emin Kar, önemli açıklamalarda bulundu. Kulübün sıkıntılarının olduğunu vurgulayan Başkan Kar, "Bunları bugün konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum. Ancak
çok sıkıntılarımız var. Maddi anlamda kulübümüz zorluklar yaşıyor. Mesela  2001 yılından kalan borçlar nedeniyle 6 puan silinme tehdidi ile karşı karşıyayız. Ancak bunu çözeceğiz" dedi.

TAŞIN ALTINA VÜCUDUMUZU KOYDUK
Kulübün geleceğinin ya Süper Lig'e yükselmesiyle ya da altyapısından yetişecek oyuncularla aydınlık olacağını dile getiren Başkan Emin Kar, "Tabii ki bu kadar borcun altından kalkmak çok zor. Fakat biz bunun için çabalıyoruz. Elimizi değil taşın altına bütün vücudumuzu koyduk. Bu sene daha ayağı yere basan, önünü gören bir takım olduk. İyi bir kadro oluşturduk. Şu anda da iyi gidiyoruz. Son 5 maçta 13 puan aldık. İlk altıyı zorluyoruz. İnşallah hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.

King Of The North

Bu adamlar borç ödemek için mi geldiler bu takımın başına, takım az da olsa umut verici durumdayken takıma gelir yaratamamak ne acı, alacaklılar, Samsunluyum, Samsunsporluyum diye hava atanlar, özellikle geçmiş dönemlerde başkanlık ya da yöneticilik yapanların en azından alacaklarının bir bölümünden feragat etmeleri yerinde olur.Emin başkan ve ekibinden Allah razı olsun.

cembaba

Bu akşam saat:20.00'da Lig TV'de Tutkumuz Futbol programında koreografiyi konuşacaklar kaçırmayalım :)
Okay Karacan'ı seviyorum. Bu işi çok iyi yapıyor. İzlenir...

celebi

Adana Demirspor maçı 8 Şubat Cumartesi saat 14:00 da

atalanta8

Top-5 Ultras of the Week 13.01 - 19.01 || Ultras World
Ultras World sayfası tarafından haftanın top 5 inde samsunspor tribünleride var.

55.hakan

Alıntı yapılan: CemBaba - 22 January 2014, 17:00:44
Bu akşam saat:20.00'da Lig TV'de Tutkumuz Futbol programında koreografiyi konuşacaklar kaçırmayalım :)
Okay Karacan'ı seviyorum. Bu işi çok iyi yapıyor. İzlenir...
Bir bende lig tv yok galiba  ;D

celebi

hanımla en son kavga edicez bu gidişle pazar gününden beri her akşam koreografi muhabbeti hemde tvden olunca bu bir alem. ama ne yapak yine seyredeceğiz. perşembe cuma var mı başka kanllarda bu pazaraa gider 8)

mehmet yılmaz

Lig TV'den çekim yapabilecek birileri olursa ve paylaşırsa çok makbule geçer.

King1965

Bn cekebılırsem cekerımde Digiturk Yasal Olmadığı için videoları kaldırttırıyor Mehmet Abi ,

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 22 January 2014, 18:46:04
Lig TV'den çekim yapabilecek birileri olursa ve paylaşırsa çok makbule geçer.

Yinede yapabilirsem sizle paylaşırım.

beşnumara

Benim bildiğim ligtv.com.tr o programdan videolar paylaşıyor.