Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King1965

samsunsporlu1994

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

King1965

King1965

Mert

hala geçmedimi bu sayfa ittirin

King1965

fındık

Biz onu K.A.T  gördük al_sana

Mert

Tamam sakinleşebiliriz beyler :) ama yine de İ.T.O.Ş

berusa55

Samsunspor'dan Trabzonspor'a kınama

Samsunspor taraftarları, yaşanan bu olayı kınarken Samsunspor Kulübünden de konu ile ilgili bir açıklama geldi.

Futbol Şubesi Sorumlusu Nihat Soğuk, Trabzonspor taraftarlarının maç sırasında Samsunspor'a küfürlü tezahüratda bulunmalarına anlam veremediklerini belirterek, "Süper Ligde mücadele eden iki Karadeniz takımının karşılaşmasında Samsunspor'a küfürlü tezahürat yapılması üzüntü vericidir. Taraftarların bu gibi davranışları şehirler arasında ve taraftarlar arasında kin, nefret ve şiddet gibi unsurların ön plana çıkmasına neden olmaktadır. Karadeniz takımları olarak Samsunspor Kulübü her zaman sağduyudan ve beraberlikten yana olmuştur. Bu üzüntü verici olayı kınıyoruz. Stadlarda artık küfür çıkan yasa ile de yasaklanmıştır. Bu gibi davranışlarda taraftarlar hem şehirlerinin kimlikleri zedelemekte hemde kulüplerine zarar vermektedir.

Samsunspor taraftarlarına da sağduyu çağrısı yapıyoruz. Kötü söz sahibine aittir. Trabzonspor Kulübü yetkililerinin de taraftarlarına bu konuda olumlu açıklamalarla sağduyu çağrısı yapacağını ve küfürlü tezahüratın artık yapılmaması yönünde uyarılarda bulunacağına inanıyoruz." dedi.

Kaynak

samsunsporlu1994

HAYIRDIR İNŞALLAH

Hüseyin Kalpar hocayı iyi tanırım. Hatırlarsanız  Samsunspor'a  ilk göreve gelişi de   2009-2010 sezonu  ve yanılmıyorsam 11.ci  haftasıydı.

O sezon Samsunspor lige sezon başında teknik direktör Turhan  Özyazanlar ile başlamış ve sonrasında alınan kötü sonuçlar ile takım bir anda küme düşme patasına girmişti..

Samsunspor'da  bu kütü gidişin önüne geçmek adına   yönetim Özyazarları'ın işine  son verilmiş   ardından göreve getirilen  Kalpar ise o sezon takımı kısa sürede toparlamış ve  ligde bırakmayı başarmıştı.

Ardından  kulüp    başkanlığa seçilen  Erkut Tutu ise 2010-2011 sezonuna  yine Kalpar ile yola devam etme kararı vermişti.

Hiç unutmam o sezon başı  Hüseyin Kalpar takımıyla yeni sezon hazırlık kampı için yine Bolu Gerede'de çalışmalarını sürdürürken kendisine bu sezon Samsunspor'un hedefinin ne olacağını ısrarla sormuştum.

Kalpar hoca bana her zaman olduğu gibi temkinli  ve  politik bir cevap verip   "gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz" diyerek bu sorumdan sıyrılmıştı..

Anlatmak istediğim o ki Hüseyin Kalpar yılların deneyimi ve tecrübesi ile  deyim yerindeyse de bu ligin  kurt teknik direktörlerinden biridir.

Kalpar hoca önünü görmeden asla konuşmaz. Hatta gazetecilikte ki o tuzak sorulardan bile ustaca sıyrılmayı bilir.

Ancak işin tuhaf tarafı ve beni şaşırtan ise Kalpar hoca'ın önceki gün yaptığı basın toplantısında   Samsunspor'un hedefini 70 puan ile şampiyonluk olarak açıklamasıydı.

Dedim ya tanıdığım bildiğim Hüseyin Kalpar son derece temkinlidir. Önünü görmeden hele hela sezon başında böyle iddialı bir açıklama yapmaz.

Hayırdır İnşallah...

Kaynak: http://www.samsungol.com/kose-yazisi-detay.asp?Id=141

CeLL-O

Kalparinho'nun vardır bir bildiği  :evet:

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: CeLL-O - 29 August 2013, 16:37:56
Kalparinho'nun vardır bir bildiği  :evet:

Mutlaka bir bildiği vardır da daha ligin 2.haftasında bu kadar iddalı sözler söylemek şaşırtıcı.

feticalik

Kalpar yaşlanmışın sen hacı

Samet Torun

Pep Kalpar bilir işini. Karışmayın.

5trawberry

O harfli plakaya hiç rastlamadım. Neden olmadığı konusunda bilgisi olan var mı acaba?