Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feticalik

aptal gibi kendi kendime gülümsüyorum. en son ne zaman 2 hafta üst üste galibiyet almıştık ?

FaTiH_HaN

2 megapiksel telefonla bi de titretme yapınca  :( yokki ayponumuz hd foto çekelim  :kafa:

babasamsunlu

77 numaradan intikam alınmıştır.. imza babasamsunlu  :evet: :evet: ;) ;)

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 February 2013, 01:23:41
77 numaradan intikam alınmıştır.. imza babasamsunlu  :evet: :evet: ;) ;)

Maç bitiminde Bubasamsunlu, 77 numarayı kovaladı. Ciddiyim ha. :)

usare

Alıntı yapılan: samsuni - 04 February 2013, 01:29:08
Maç bitiminde Bubasamsunlu, 77 numarayı kovaladı. Ciddiyim ha. :)

Hadi yaa... Hahahay... Helal sana bubasamsunlu

Serkan

Ahahahah o göbek sallanmasını napıcaz abiler :)

King1965

parmk ısaretı ypıodu ıbne 77 ugur

Kaya

O Uğur denen rahatsız aynı şeyleri ordusporda oynarken de sürekli yapıyordu tribünlerimize.Baya uğraştık maratonda bugün onunla maçla felan alakası kalmadı zaten.. Son noktayı da babasamsunlu koymuş.. >l< >l< Helal abime..

feticalik

Samsunsporumuz en son 03.04.2011 ve 09.04.2011 tarihlerinde 2 hafta üst üste galibiyet almıştı.. #EfsaneGeriDönüyor

ahmetsefa55

ahahah akan abiyi dusunuyorum uguru kovalarken  :oyun:

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: feticalik - 04 February 2013, 01:54:07
Samsunsporumuz en son 03.04.2011 ve 09.04.2011 tarihlerinde 2 hafta üst üste galibiyet almıştı.. #EfsaneGeriDönüyor

Hayır, geçen sezon Eskişehir ve Ankaragücü'nü, ardından da son üç haftada MİY ve BJK'yi de art arda yenmiştik.

Alıntı yapılan: Kaya - 04 February 2013, 01:47:59
   O Uğur denen rahatsız aynı şeyleri ordusporda oynarken de sürekli yapıyordu tribünlerimize.Baya uğraştık maratonda bugün onunla maçla felan alakası kalmadı zaten.. Son noktayı da babasamsunlu koymuş.. >l< >l< Helal abime..

Evet, 7-5'lik maçtı. O günü çok iyi hatırlıyorum. Ya kafadan rahatsız ******* ya da Samsun'la ilgili çocukluktan kalan bir sıkıntısı var. Akan kovalayınca geri vites yapıpı kaçtı valla. :)

Kaya

Alıntı yapılan: samsuni - 04 February 2013, 02:11:01

Evet, 7-5'lik maçtı. O günü çok iyi hatırlıyorum. Ya kafadan rahatsız ******* ya da Samsun'la ilgili çocukluktan kalan bir sıkıntısı var. Akan kovalayınca geri vites yapıpı kaçtı valla. :)

:D  :D  :D

yilmazselcuk55

04 February 2013, 02:21:03 #35367 Son düzenlenme: 04 February 2013, 02:27:34 yilmazselcuk55
Alıntı yapılan: samsuni - 04 February 2013, 02:11:01
Hayır, geçen sezon Eskişehir ve Ankaragücü'nü, ardından da son üç haftada MİY ve BJK'yi de art arda yenmiştik.

******* Köpek Top Toplayan Çocuğu Dövecekti Neredeyse  :kafa: :kafa: :kafa:

Tribün ilk Orada Atlattı Sonraki Terbiyesizliğide kişiliğini ortaya koydu şerefsizinn  al_sana al_sana al_sana

babasamsunlu

it oğlu it önce hareket yapıyordu ..
sonra ne yapıyon la sen iyi aile çocuğu diye bağırdım ve koca göbeğim ile üstüne doğru koşmaya başladım..
nasıl yetişeceksem artık :):)
beni görünce topuklaması vitesi artırması güzeldi.
böyle sahneleri sahalarımızda görmeyeli epey olmuştu :)

Desiqner

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 04 February 2013, 02:51:51
it oğlu it önce hareket yapıyordu ..
sonra ne yapıyon la sen iyi aile çocuğu diye bağırdım ve koca göbeğim ile üstüne doğru koşmaya başladım..
nasıl yetişeceksem artık :):)
beni görünce topuklaması vitesi artırması güzeldi.
böyle sahneleri sahalarımızda görmeyeli epey olmuştu :)

Abi Haluk'un gol sevincini sendende bekliyoruz :) sağ-sol-nakavt :)