Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

Rakiplere Degil Kendimize Bakmaliyiz..Yazik oldu Gercekden..ama Besim Durmusla Gelen Felaket Futbol Korkutuyor

Ertuğrul Sağlam

10 December 2012, 16:48:48 #34291 Son düzenlenme: 10 December 2012, 17:16:33 Ertuðrul Saðlam
AlıntıErcüment Gül'den Farklı yorum

DOSTLUK

Samsunspor taraftar gruplarının tüm komşu Karadeniz takımlarına dostluk mesajları vermeye çalıştığı şu günlerde önceki gün oynanan deplasmandaki 1461 Trabzonspor maçında Akçaabat Fatih Stadı'ndaki tribünleri dolduran taraftarlar, karşılaşma boyunca "Samsunspor kümeye" diye tüm stadı inletti.

Oysa Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da son günlerdeki söylemlerinde özellikle Samsunspor ile Trabzonspor arasındaki bölgesel milliyetçiliğe asla müsaade etmeyeceklerini; geçmişten gelen gerginliğin ve küfürlü tezahüratların bundan böyle yapılmaması konusunda çok ciddi önlemler alacaklarını belirtmiş ve genellikle

Samsunspor taraftarlarını uyarır demeçler vermişti.
Elbette haklı. Ancak bu tek taraflı düşünülmemesi gereken bir olay.
Yani Samsunspor'a deplasmanda her şeyi yapacaklar ancak o takımlar buraya geldiği zaman sen çıt çıkarmayacaksın.

Alın önceki gün oynanan karşılaşmanın 90 dakikasını bir kez daha izleyin. Sahada futbol oynayan Samsunsporlu futbolcuların rakip futbolculara karşı davranışlarına bakın bir de rakip futbolcuların agresifliğine.

Ama biliyorum ki bu şehirde bu konuda ağzı açsan haklı söyleminde bile adın hemen "Trabzon düşmanı" oluyor.

Lafı uzatmak istemiyorum anlatmak istediğim dostluk tek taraflı olmaz.

Haber Gazetesi'nin yazarından beklenmeyecek bir yorum, şaşırdım vallahi. Bu yazıyı o gazetede yazan yazara helal olsun denir.

babasamsunlu

10 December 2012, 16:55:45 #34292 Son düzenlenme: 10 December 2012, 17:06:07 babasamsunlu
ana avrat sövdüler ya onu niye dillendirememişte sadece "samsun kümeye " diye oldukça naif bir tezehauratı kaleme alabilmiş..
o kısmıda bana tuhaf geldi...

Bu küfürler Samsunsporlu olan herkese edilmiştir.
Bi itoş denildi diye 80 kişiye ceza verdirtenler umarım kendi tuttukları (!) takıma edilen bu ağır küfürüleri de cezasız bırakmazlar...

Abu yazımıda silen trabzonludur...

since1965

Bakanın tuttugu takıma küfürler edilirken"Savcıları"göreve çagırmak lazım

Ertuğrul Sağlam

10 December 2012, 17:31:28 #34294 Son düzenlenme: 10 December 2012, 18:27:26 Ertuðrul Saðlam
Alıntı yapılan: since1965 - 10 December 2012, 17:22:26
Bakanın tuttugu takıma küfürler edilirken"Savcıları"göreve çagırmak lazım

Bakanı sadece Samsunspor tribünlerinden edilen küfürlere bakar başkaları ts'yi ...... umrunda pek olmaz....

Kaya

Hayırlı uğurlu olsun.. Birileri de anlasın,verilen kararlardan ders çıkarsın..

samsunmania

Nush ile uslanmayanı etmelidir tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

ahmetsefa55

4 ü de bu sene hiç oynamadılar.

takımın ligde ki konumuyla ilgili değil demekki bu kararlar..

55.hakan

Harika haberler özellikle adı geçen transferler bizi hayata döndürür.

FaTiH_HaN

Gekas mıııı, Hakan reyiz miiii  :holey:

berusa55

Bu kararlar Samsunspor'umuzun geleceği ve önünün açılması için hayırlı kararlar; yönetim kurulumuzu tebrik ederim.

ahmetsefa55

gömü bulduk bı yerlerden sanırım

Dartagnan

Ne diyon la sen ...Ağlayabılırım su an.Gekası ızleyemedım lan ben :(

cembaba

Abiler keşke gelseler. Nasip kısmet. Haber bu. Çok da güvenmemek lazım.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 December 2012, 01:36:26
Abiler keşke gelseler. Nasip kısmet. Haber bu. Çok da güvenmemek lazım.
yok la guvenmıyoz zaten de sıkıntıdan işte.
2 gun gekas haberlerıyle gecse yeter =)