Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Umut - 28 October 2012, 15:57:43
Erciyes maçından sonra ben de 56larda bi bursasporluya atkimi verdim ts deplasmanında açacam diyordu.

uzun boylu genç çocuk mu bursadan geldim diyip herkesten atkı istedi  :)

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Umut - 28 October 2012, 16:16:23
Cidden bursadan gelen birisiydi facebook falan biliyorum. Hassas noktamdan vurdu trabzonda acacam diyince dayanamadım :)

öyleyse iyiki vermişsin acaba kaç atkı topladı  :)

King1965

3

benm ıcın ertugrulda bıtmıstır

Sioux

Alıntı yapılan: King1965 - 28 October 2012, 16:27:29
3

Öyle bir ortamda nasıl davranmasını bekliyordun?

berusa55

28 October 2012, 16:39:25 #33769 Son düzenlenme: 28 October 2012, 16:54:36 berusa55
King kardeşim; Ertuğrul'un yüzündeki ifadeye bakar mısın! Ne yapacaktı adam o anda; "la git işine İTOŞ" mu deseydi... Adam konumu gereği zoraki gülümsemiş; hatta gülümseyememiş. Takma bunları ;)

lato

facebookta da bu fotoğraf için çok boş konuşuyorlar yapmayın ya adam yapması gerekeni yapmış kimseyi kırmamış fotoğraf çekinmiş adam olana da bu yakışır. Keşke her Samsunsporlu Ertuğrul Sağlam'ın yüreğine sahip olabilse

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: King1965 - 28 October 2012, 16:27:29
3

Ertuğrul Hocaya kızacak birşey yok orda. O anki ortamda ne tepki vermesini bekliyorsun?

King1965

bn öle dusunuyorum o 1 fotograf karesı o anda o sekılde baska fotograf olsa ordakı yuz ıfadesını daha net gorebılırdık ..

Sioux

Alıntı yapılan: King1965 - 28 October 2012, 16:49:59
bn öle dusunuyorum o 1 fotograf karesı o anda o sekılde baska fotograf olsa ordakı yuz ıfadesını daha net gorebılırdık ..

ertugrul sağlam milli takımlarda oynamış bir futbol adamı. her takım taraftarıyla fotoğraf çekinir, bunda bir sakınca yok. herkesi kendimiz gibi görmekten vaz geçelim. ertuğrul sağlam'a laf çakmak için aportta bekleyenler için fark etmez ama biraz mantık, biraz beyin işi çözer.

samsunsporlu1994

Alıntı yapılan: Sioux - 28 October 2012, 16:59:49
ertugrul sağlam milli takımlarda oynamış bir futbol adamı. her takım taraftarıyla fotoğraf çekinir, bunda bir sakınca yok. herkesi kendimiz gibi görmekten vaz geçelim. ertuğrul sağlam'a laf çakmak için aportta bekleyenler için fark etmez ama biraz mantık, biraz beyin işi çözer.

Başka söze gerek yok kısaca özetledin. Aynen katılıyorum.

King1965

bırak ya .. Sana mı soracagım Ertugrulu sevmek zorundamıyım ? Emin başkan gitsin trabzon atkısını tutsun kaçınız sevecek ? yuzu gulmeden tuttu dıyelım o zaman da mecbur tutmus mu dersınız ? Ki saten emin başkan öyle birşey yapmaz ben velevki dedim.

neyse herkes istedigini söyler forum nedir ? Onun açıklamasını okuyun söyleyın.. bn ertugrulu daha da sevmem o kadar basıt

lato

Kırmızı Beyaz Siyah kitabı İsmail Uyanık röportajı alıntı:
O sezon Ertuğrul çok formda idi; henüz ikinci ligde olmasına rağmen yıldızı parlamış ve transfer teklifleri almaya başlamıştı. Trabzonsporda Leekens onu ısrarla istiyordu. Bizim 700-800 milyon verebildiğimiz yerde onlar 1,5 milyar veriyordu. Ona istediği takımla göreşebileceğini ama trabzonspora gitmemesini istediğimi söyledim. Çünkü trabzonspor bizim için farklı bir rakip. Sembol bir oyuncumuzu oraya vermek istemeyiz. Eğer giderse kırılacağımızı söyledim. O da düşünmüş taşınmış ve ertesi gün aradaki büyük para farkına rağmen reddetmiş trabzonsporun teklifini.

Ertuğrul Sağlam'ı eleştirecek önce yukardaki kısmı bir okusun adam nasıl olunurmuş anlasın. Bugün hangi futbolcu aldığı paranın iki katına hayır diyebiliyor ki hem de sırf ekmek yediği camiayı KIRMAMAK adına..

Sioux

ertuğrul sağlamla görüştük şimdi. king1965 beni sevmiyor diye intihar girişiminde bulunmuş.

emin kar, Samsunsporla özdeşleşmiş birisidir.
ertuğrul sağlam ise ne amigodur, ne taraftar. yarın profesyonel olarak gider fbyi de çalıştırır, ts'yi de.
ayrıca sen zaten sevmiyormuşsun, uygun bir bahane bulamamışsın.

King1965

hay allahım ya kardesım sıze mı soracagım ? ben suat kılıcıda sız sevmıyorsunuz nıye sevmıyorsunuz dıyormuyum ? yok.  herseyı makaraya vuran ınsanlarsnız. neymıs ıntıhar edecekmısmıs yav  ne dedıgının farkındamısın ısın gucun alavere dalavere

Sioux

Alıntı yapılan: King1965 - 28 October 2012, 17:14:46
hay allahım ya kardesım sıze mı soracagım ?

Alıntı yapılan: King1965 - 28 October 2012, 17:07:54

neyse herkes istedigini söyler forum nedir ? Onun açıklamasını okuyun söyleyın..