Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaSeF55

Ordu'da okuyan veya yaşayan abiler,arkadaşlar varsa pazar günü erciyes maçına araba kaldırmayı düşünüyoruz.eğer gitmek isteyenler olursa özelden mesaj atabilirler

Levent ÖCAL

Arkadaşlar, abilerim; amatör olarak www.samsunkulis.com Samsun haber sitesini açtım, elimden geldiğince öne çıkan haberlere yer vermeye çalışacağım. sitede gözünüze çarpan eksiklikler varsa söylerseniz sevinirim  :)

jurista

Arkadaşlar, abilerim; amatör olarak www.samsunkulis.com Samsun haber sitesini açtım, elimden geldiğince öne çıkan haberlere yer vermeye çalışacağım. sitede gözünüze çarpan eksiklikler varsa söylerseniz sevinirim 

Tebrik ederim umarım daim olur ...

Samsunluluk bilincini fazlasıyla hatta abartarak hissettiren (haber61 tersine ) , samsunumuza ve samsunsporumuza yapılan haksızlıkları dile getirp öne çıkarmayı başarabilen  daha önemlisi Samsunda kamuoyu oluşturabilen bir site olmanı diliyorum .İsminin İçinde Samsun geçmesiyle ve Samsunsporluluğunla şimdiden çok takipçin oldu ,sık kullanılanlara ekledim .

Başarılar Diliyorum

samuray

hayırlı olsun kardeşim güzel bi sayfa olmuş beğendim ekliyorum msj kısmı giöremedim aceleyle baktım gerçi vexarmı

5trawberry

Yemin ederim şu macarları en azından orta sınıf anadolu takımları bile yenerdi.

atakan

kime laf diceksınki.malzeme bu.emre hariç düzgün bi topçumu var.

atalanta8

istanbul karması gene başaramadı

samsunmania

17 October 2012, 00:09:33 #33637 Son düzenlenme: 17 October 2012, 00:28:05 samsunmania
Türk futbolunun tepeden tırnağa arınması lazım. Siyaseti, adam kayırmayı bırakmamız lazım. Tarihi fırsat şike soruşturmasıydı, o treni de kaçırdık. Sonuç ortada. Resmen çeteleşme var futbolun içinde. Artık oram buram ağrıyor diye milli formadan kaçan futbolcular görüyoruz. Hafta sonu yarısından çoğu kendi takımlarında oynar. Bakın görün.
Futbolumuz dibe vurdu. Ama malesef hala farkında olmayanlar var. Tff bu işi de eline yüzüne bulaştırdı. Rezil olduk.

binikalamadım

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 16 October 2012, 13:06:37
Arkadaşlar, abilerim; amatör olarak www.samsunkulis.com Samsun haber sitesini açtım, elimden geldiğince öne çıkan haberlere yer vermeye çalışacağım. sitede gözünüze çarpan eksiklikler varsa söylerseniz sevinirim  :)

hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim Samsunspor Karadeniz Şarkısı koymuşsunya onu söyleyeni tanırım Miral ÖZDEMİR... çok koyu bir ts lidir...önce ts ye şarkı yaptı çevresindekiler Samsunun ekmeğini yiyorsun ts ye şarkı yapıyorsun diye tepki koyunca yaptı bu şarkıyı...sonra Samsuna bir kaç şarkı daha yapmaya çalıştı ama adamın zihniyeti malum.. kaldırmanı tavsiye ederim.

celebi

ABDULLAH AVCI İSTİFA ETMEDİ Mİ daha kasımpaşanın başına geçmedi mi

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 17 October 2012, 08:19:24
ABDULLAH AVCI İSTİFA ETMEDİ Mİ daha kasımpaşanın başına geçmedi mi

yıllar önce babasının "şirketimi batırıcak " diye şirketine sokmayıp yeşil sahalara gönderdiği tüpçüden kurtulamadıkça, abdullah gidip feyzullah  gelse ne farkeder sayın çelebi de souza. :)

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: jurista - 16 October 2012, 19:57:35
Arkadaşlar, abilerim; amatör olarak www.samsunkulis.com Samsun haber sitesini açtım, elimden geldiğince öne çıkan haberlere yer vermeye çalışacağım. sitede gözünüze çarpan eksiklikler varsa söylerseniz sevinirim 

Tebrik ederim umarım daim olur ...

Samsunluluk bilincini fazlasıyla hatta abartarak hissettiren (haber61 tersine ) , samsunumuza ve samsunsporumuza yapılan haksızlıkları dile getirp öne çıkarmayı başarabilen  daha önemlisi Samsunda kamuoyu oluşturabilen bir site olmanı diliyorum .İsminin İçinde Samsun geçmesiyle ve Samsunsporluluğunla şimdiden çok takipçin oldu ,sık kullanılanlara ekledim .

Başarılar Diliyorum

Görüşlerin için çok teşekkür ederim.
Şuan amatör olarak başladığım bu işi umarım yürütebilirim.
Siteyi kurmamdaki amaç Samsun'umuzu ve Samsunspor'umuzu insanların olumlu yönde tanıyabileceği haberlere yer vermek sitede kesinlikle Samsun u küçük düşürücü ve 3. sayfa haberlerine mümkün olduğunca yer vermemek istiyorum.

bluegreen55

Macaristan 3 Türkiye 1
Çöküş devam ediyor.
Her alanda olduğu gibi.
2000 lerin başıydı. Üniversite öğrencisiydik. Güzel günlerdi.
Terör bitmiş demokratikleşme adımları terörün gölgesi olmadan başlamıştı zaten.
Huzurluyduk.
Samsunsporum süper ligdeydi hep ve başarılıydı bugüne kıyaslanırsa.
Şampiyonluk parolasıyla bile başladğımız olmuştu.
Galatasaray Uefa kupasını almış süper kupayı almıştı.
Takımlarımız avrupada başarılı olmaya başlamış.
Milli takımla da başarılıydık ve dünya 3.sü olmuştuk.
Sadece futbolmu. Voleybolda Basketbolda dünya avrupa şampiyonluğuna oynar olmuştuk.
Güreşte halterde fln başarılıydık zatende ilk atletizm şampiyonluklarımız gelmeye başlamıştı Süreyya Ayhan ile.
Hatta kızlarımız dünya güzeli erkeklerimiz dünyanın en yakışıklısı seçilir olmuştu =)..
Sonra onlar geldi.
10 yılda Sistem fln kalmadı.
Bazı bireylere bağlı başarılarda olsa zaman içinde ne hale geldiğimizin resmidir dünki maç.
Siyasal tablodan söz etmiyorum bile.

Levent ÖCAL

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bir karakol ile 2 karakolun üs bölgesine havan topu ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırıda 3 askerin şehit olduğu bildirildi.

Allah rahmet eylesin,mekanları cennet olsun  :'(

ngonge

Bu kadar kişinin ahını aldı rezil olsun Hüseyin Göçek:

Hüseyin Göçek, maçta kendisine yönelik yapılan ırkçı tezahüratlara ve aldığı fiziksel darbelere isyan eden İngiliz futbolcu Danny Rose'a kırmızı kart gösterince büyük tepki aldı.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/786144-ne-yaptin-huseyin-gocek