Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Tek bişey söylemek istiyorum,gerçekten içimde yara.Sitede siyaset yasak ama kitaplardan İstiklal Marşı'yla Atatürk resmi kaldırılması tüm ülkeyi rahatlatacaksa,bundan sonra özgür bir Türkiye'deyiz beyler.Kutlayın.

5trawberry

Bu siyaset değil ki; memleketin, Allahuekber sesleriyle kazanılan vatanın değerlerine sahip çıkmaktır. İstiklal Marşı'nı kaldırmak kabul edilemez bir olaydır.

Milli Şair Mehmet Akif'in dediği gibi; Hakkıdır hakka tapan milletimin İstiklal.
Ve Ulu Önder Mustafa Kemal'in dediği gibi: Ne mutlu Türk'üm diyene.

İstediğiniz kadar kaldırın.

engiz

Bu ligte başarılı olmak için " Takım" olmak şart.Bu birlikteliği sağlayan Süper Lige merhaba der kanımca....

King Of The North

bu Burak Yılmaz heykelinin espirisini ben anlayamadım???

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Sapına Kadar 55 - 17 September 2012, 14:48:08
bu Burak Yılmaz heykelinin espirisini ben anlayamadım???

abi yalandan kendini yere atıyor ya sürekli onu dalgaya almışlar

King Of The North

heh tamam kardeşim, ben de uyuz oluyorum bu p.çe zaten niye koymuşlar diyordum :D

Burak

Alıntı yapılan: özkan - 17 September 2012, 12:51:31
Tek bişey söylemek istiyorum,gerçekten içimde yara.Sitede siyaset yasak ama kitaplardan İstiklal Marşı'yla Atatürk resmi kaldırılması tüm ülkeyi rahatlatacaksa,bundan sonra özgür bir Türkiye'deyiz beyler.Kutlayın.

oradan sildiler diyelim kalbimizden beynimizden nasıl silecekler ?

Serkan

Alıntı yapılan: Burak - 17 September 2012, 16:07:32
oradan sildiler diyelim kalbimizden beynimizden nasıl silecekler ?

Senden benden silemeseler de yeni nesil'in kalbinden aklından silmeye calışıyorlar be kardeşim...

Theofanis Gekas

daha bunlar başlangıç adını anmanın suç olduğu günler fazla uzak değil

Ajan

İyi de bana verilen kitaplarda öyle bir durum söz konusu değil, yeni basımlarda varsa öyle bir şey bilemem ama yanlış bilgilendirme olmasın

emre

Alıntı yapılan: Ajan - 17 September 2012, 16:20:44
İyi de bana verilen kitaplarda öyle bir durum söz konusu değil, yeni basımlarda varsa öyle bir şey bilemem ama yanlış bilgilendirme olmasın

bir kaç gündür evrak işleriyle falan uğraştığım için uzak kaldım haberlerden. dün kuzene sordum öğretmen kendisi yok öyle bir şey dedi ama ben de anlamadım. var mı bilgisi olan?

Burak

Alıntı yapılan: Serkan - 17 September 2012, 16:08:37
Senden benden silemeseler de yeni nesil'in kalbinden aklından silmeye calışıyorlar be kardeşim...

bizde silemesinler diye elimizden geleni yapacağız

ali ihsan

Alıntı yapılan: emre - 17 September 2012, 16:22:32
bir kaç gündür evrak işleriyle falan uğraştığım için uzak kaldım haberlerden. dün kuzene sordum öğretmen kendisi yok öyle bir şey dedi ama ben de anlamadım. var mı bilgisi olan?

Şu an için öyle bir durum yok.Fakat MEB'in Arif Nihat ASYA'nın hepimizin bildiği "Bayrak" şiirini ders kitaplarından çıkardığını biliyoruz.Sebep ise gençlere kötü örnek olmasıymış !!!  Zaten bu duruma tepki amaçlı olarak sendika olarak üzerinde "Bayrak" şiiri bulunan ayraçları bu hafta tüm Türkiye'de belirlenen okullarda dağıtacağız.

Üzülerek söylemek isterim ki başında Milli ibaresi bulunan bakanlığımızda ,bu ibareye yakışmayan oldukça fazla şeyler oluyor.Atatürk'ten rahatsız olan ve özellikle Türk Milliyetçiliğinden hazzetmeyen ne kadar insan varsa çoğu bu bakanlıkta  bürokrat şu anda.

Ömer DİNÇER'i  ve uygulamalarını ise kamuoyunun takdirine bırakıyorum.Sonra bana da Pkk lı filan der nemelazım...

BigBadMama5552

Bendeki 2012 basımı Lise 3 kitaplarının hepsinde İstiklal Marşı ve Atatürk'ün resmi var. Türkiye'de böyle bir şeyin konuşulması bile oldukça kötü. Ama bu değişiklik seneye uygulanırsa bilmem, dileğim hiçbir zaman uygulanmaması.

Desiqner

Yine balon haber bugün baktım kitaplar eskisi gibi....