Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

zevgar

Alıntı yapılan: evolution55 - 15 September 2012, 00:34:07
bugün ne kadar büyük bir kulüp olduğumuzu bir kez daha anladım.. goz_tepe sitesine girdiğinizde bizim sloganımız olan SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ'i kullanmış densizler...

samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

bizden önce de vardı ajan'ın dediği gibi. add sık kullanırdı.

Yunusemre55

evolution55

uyarılar için teşekkürler o zaman arkadaşlar,öğrenmiş oldum :evet:

emre

Deplase keyiflerden ekibiyle yapılan röportajdan:

xxx.org: Aslında sorulmaz ama en çok hangi şehirler sizi daha çok etkiledi desem ne dersiniz ve tabii unutamadığınız anlar hangileri?

Özer Selik: Samsun'da çektiğimiz Diriliş filminin bende yeri ayrı. Emir'in Samsunsporlu olmak için direndiği ve bunu anlatırken gözyaşlarına boğulduğu anı ömrüm boyunca unutamam. Sanırım  tüm Türkiye de unutamayacak.

Sertaç Yüksel: Anadolu'nun birçok şehrine program vasıtasıyla ilk kez gitme şansı yakaladım. Hepsinde tek tek unutulmayacak anılar biriktirdim. Şehir olarak Gaziantep'den ve insanlarından özellikle çok etkilenmiştim. Şehir hikayesi olarak ise Samsun çok duygusal bir yolculuk oldu bizim için.

http://gsblog.org/post/31536570029/deplase-keyifler-roportaj-guzel-adamlar-guzel

Ahmeti

SAMSUNSPOR'DAN DEV HAMLE

Samsunspor yönetimi,önemli bir hamleye imza attı. Yönetim kulüpte futbol ile birlikte atletizm,boks,güreş,hentbol,judo ve tekvando branşlarınında başlaması kararını aldı. Emin Kar,"Samsunspor'un sadece futbol kulübü değil,diğer branşlara da hizmet etmesi için böyle bir hamle yaptık"dedi.

Kaynak : Haber

emre

Alıntı yapılan: emre - 15 September 2012, 10:57:04
Deplase keyiflerden ekibiyle yapılan röportajdan:

xxx.org: Aslında sorulmaz ama en çok hangi şehirler sizi daha çok etkiledi desem ne dersiniz ve tabii unutamadığınız anlar hangileri?

Özer Selik: Samsun'da çektiğimiz Diriliş filminin bende yeri ayrı. Emir'in Samsunsporlu olmak için direndiği ve bunu anlatırken gözyaşlarına boğulduğu anı ömrüm boyunca unutamam. Sanırım  tüm Türkiye de unutamayacak.

Sertaç Yüksel: Anadolu'nun birçok şehrine program vasıtasıyla ilk kez gitme şansı yakaladım. Hepsinde tek tek unutulmayacak anılar biriktirdim. Şehir olarak Gaziantep'den ve insanlarından özellikle çok etkilenmiştim. Şehir hikayesi olarak ise Samsun çok duygusal bir yolculuk oldu bizim için.

http://gsblog.org/post/31536570029/deplase-keyifler-roportaj-guzel-adamlar-guzel

Ertuğrul Sağlam

Röportaj'da kullanılan beş resmin iki tanesi bize ait bu bile çok anlam taşıyor.

Theofanis Gekas

bende tam deplase keyifler muhabetini kopyaladım yapıştırcaktım ki verilmiş  :) yine tüylerim diken diken oldu

muzaffer4

k.paşa antep ma.ında 3 golü atan pintos formayı çıkarınca tribünden sahaya atlayan çocuk formyaı aldı kaçtı formayı tribünlere attı formayı zorlukla aldılar forma geldi maç bitti. ;D :D

Ajan

Burada yazan Designer ile Td yazan kişi aynıysa kadehi elinden bıraksın

Jnr.Serkan

Hiç tribündergiye giripte okumak istemiyorum.Tribündergide taraftar seviyemiz çok düştü maalesef ben okudukca bazı yorumları utanıyorum.Eskiden 7-8 kişiydik hepimiz birbirimizi tanıyorduk.Sitede timofte abimizden gelen bir saygınlığımız vardı onu gayet güzel şekilde devam ettiriyorduk ama şimdi maalesef durum kötü

babasamsunlu

şu tribün dergi denen yere gereğinden fazla anlam yüklüyorsunuz gibi geliyor bana.

not: sadece bir görüş.

maço

şirinler çiçoyu çok arayacak gibi ,
tribun kültürlerini oturmalarını mı bekleyecez şirinlerin

Desiqner

15 September 2012, 23:06:11 #33088 Son düzenlenme: 15 September 2012, 23:10:49 Desiqner
Alıntı yapılan: Ajan - 15 September 2012, 22:40:49
Burada yazan Designer ile Td yazan kişi aynıysa kadehi elinden bıraksın

Maçın siniriyle ve arkadaşların bana yanlış aktarımlarıyla birkaç gereksiz şey yazmıştım.Daha sonra aynı konuda bu davranışımdan dolayı özür diledim ama.Dilememişim demekki sürekli kutsal mekan td'de laf salatası yapılıyor.

Ajan

Alıntı yapılan: Desiqner - 15 September 2012, 23:06:11
Ben oradada gerekli açıklamayı yaptım hocam hayırdır ?

Gerekli açıklamaları yaptığın mesajda bile atar gider var arkadaşım okurken ben bile kıllandım ne iş diye (ki üyeliğim bile yoktur td'ye yekten girer okurum) orada attığın her mesajda bir camiayı da temsil ediyorsun yani bizleri orada liseli paleler gibi göstermene gerek yok yazarken üslubuna falan dikkat edersen bizler için daha iyi olur. Orada başta rahmetli Teoman abi sayesinde kazandığımız saygınlığı sevgiyi yitirmeye gerek yok daha geçen yıl Beşiktaş maçında Teoman abi'nin arkadaşını ağırladık keza Teoman abinin sayesinde siteye üye olup önce kendisi ile dostluk kurduğumuz sonrada tüm Altay camiası ile dostluğumuza sebebiyet olan Ahmet abi(Milwall) gibi örnekler dururken yalandan yere insanları kendimizden soğutmayalım.