Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

Alıntı yapılan: emre - 13 September 2012, 02:01:10
abilerm kardeslerm atamaların hepsi yapılmamısti. Bekliyordum ama gecenin bu saatinde degil :) Vezrköprü Göl ortaokuluna atandım. Vköprü Merkezde oturup gidis gelis yapılablıyormus kuzenimde orada. Sevincimi paylasaym dedim gece gece :)

vay kardeşim hayırlı olsun Allah utandırmasın

King1965

abilerm kardeslerm atamaların hepsi yapılmamısti. Bekliyordum ama gecenin bu saatinde degil :) Vezrköprü Göl ortaokuluna atandım. Vköprü Merkezde oturup gidis gelis yapılablıyormus kuzenimde orada. Sevincimi paylasaym dedim gece gece :)

Allah utandırması hayırlı olsun abı 4 yıl sonrad aumarım bende senın gıbı bu mutlulugu yasarım ögretmenlık atamasını :) daha 1. sınıftayız

FaTiH_HaN

Hayırlı, uğurlu olsun abi.

cgr

MEB Gerçekten Bravo...  >l< >l< >l< :kafa: :kafa:

Düzenlemede öne çıkan değişiklikler şöyle: Yönetmelikte ders kitaplarının hangi usullere göre hazırlanacağına ilişkin hükümden, "Ders kitapları, 'Atatürk inkılap ve ilkelerine ve anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve Anayasa'nın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek' hükmüne ve Türk milli eğitiminin temel ilkelerine uygun olarak hazırlanır" ifadesi çıkarıldı.

Ayrıca yönetmelikte "ders kitaplarının nitelikleri" bölümünden, "Öğretim programlarında belirtilen Atatürk ilke ve inkılapları ile ilgili kazanımları içerir" ifadesi de çıkarıldı.

Jnr.Serkan

Abi tebrikler,çok sevindim.Sercan abide sende atandınız site olarak 2de 2 : )

maraton

oh hadi bakalım ilk maaşla çevirilecek kuzular artıyor

##kdc##

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 13 September 2012, 09:52:51
Abi tebrikler,çok sevindim.Sercan abide sende atandınız site olarak 2de 2 : )

Oğlum her zaman ailenin bir kötü çocuğu vardır. Beni atamadı devlet 3 de 2 malesef :peeh:

cgr

Alıntı yapılan: ##kdc## - 13 September 2012, 10:44:14
Oğlum her zaman ailenin bir kötü çocuğu vardır. Beni atamadı devlet 3 de 2 malesef :peeh:

84 mü almıştın sen dün öyle bişeyler diyodun sanki ? :P

##kdc##

Seneye inş bi 10 puan daha fazlasını almayı hedefliyorum. Dün biraz sarhoştum hatırlamıyorum ne söylediğimi  :-\

FaT1h

kardeşim hayırlı ugurlu olsun cok sevindim

samsunsporlu1994

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligin 3. haftasında görev yapacak hakemler şunlar:
15 Eylül Cumartesi:
16.00 Kartalspor-Samsunspor: Yaşar Kemal Uğurlu
20.00 Karşıyaka-MKE Ankaragücü: Barış Şimşek
20.00 Manisaspor-Şanlıurfaspor: Özgüç Türkalp
20.00 Çaykur Rizespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Koray Gençerler

16 Eylül Pazar: 15.30 Kayseri Erciyesspor-1461 Trabzon: Aytekin Durmaz
16.00 Boluspor-Göztepe: Ali Palabıyık
20.00 Denizlispor-Adana Demirspor: Hüseyin Sabancı
20.00 Torku Konyaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Ferdi Uludağ

17 Eylül Pazartesi:
20.00 Adanaspor-Bucaspor: Mustafa Öğretmenoğlu

furkan5534