Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Bizim Bakanımızında Samsunspor'a  hediyesi!...  :rulet:

samsunsporlu1994

Sayin Suat Kilic sehrinin takiminin tek geliri olan otopark sorununu cozemiyorsa diyecek bisi yok. Mersin Bakani takimina topcu aliyor bizim bakanimiz bir otopark sorununu cozemiyor. Bu sehirden nefret ettiriyorlar insani,Samsun ve Samsunspor bu kadar mi sahipsiz

lato

Herkes hakettiği gibi yönetilir diye bir laf var kimse bu adamları zorla getirmedi başımıza silah dayayan olmadı yıllardır Samsunlu milletvekili dedik gittik yine travzonlulara oy attık hükümetin gözdesi Samsun diye reklam yapan belediye başkanları yıllardır Samsun futbol olarak neden herhangi bir futbol maçına ev sahipliği yapmadı kapasitesi mi yok maça gelecek adam mı yok 2 3 senede kaç şehit verdik başbakanı Samsun'da hiç gören oldu mu aynı şekilde sel felaketleri atlattık ortada yine yok sevgili başbakan suat kılıçla beraber selam yolluyo her yere yardıma desteğe giden başbakanımız Samsun çok mu uzak sizlere lütfen artık eliniz kolunuzu sülalenizi şehrimizden çekin gerçekten bizleri de nefret ettirdiniz Samsun'dan bundan sonra daha uyanık olalım en azından Samsunspor taraftarları olarak hangi partiden olursa olsun Samsunlu ve Samsunsporlu duruşuna güvendiğimiz insanlara oy verelim seçim zamanı burda tartışılsın bu konu ve ortak hareket edelim

Yunusemre55

Çiço Reisin dediği gibi

UTANIYORUM BU ŞEHİRDE YAŞAMAKTAN

Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şehir yok

Samsunsporumuzun bugün fuar alanı içersindeki otoparkı tahliye ediliyor.Yüzlerce güvenlik kuvveti eşliginde otopark tabelası sökülüyor ve bu şehirde hiç kimse tepki vermiyor.
Hani taraftar gruplarımız neredeler,neden tepki vermezler.
Kimseye suç bulmaya gerek yok.
Bugün susanlar daha hiçbir zaman konuşmasınlar
Mangalda kül bırakmayanlar,esip gürleyenler niye susuyorlar

Samsunsporumuzu ziyaret ederek,destek sözünde bulunacagını söyleyen siyasiler.Hani neredesiniz demeye dilim varmıyor artık

Bu şehiri gizli eller yönetiyor.Perde arkasında devletin gücünü arkalarına alarak Samsunsporu maskara ediyorlar.

bluegreen55

Tüm bu olanların suçlusu kim hangi zihniyet?
Daha bunun adını koymaya cesaretiniz yok.
Kime kızıyorsunuz?

Kime nasıl tepki vereceksiniz ?
Örnek verebilirmisiniz ?

Ancak siyasi sorumlulara değinmeden şahıslardan kaynaklanan süreçler yaşıyormuşuz gibi demagojik açıklamalarla onların vicdanlarını sızlatmaya çalışmaktan başka bişey yapıldığı yok.

Şu forumda Samsunsporun 10 yıllık çöküşünü siyasetle ilişkilendirmek bile yasak!

samsun 55

sedar özkan şanlıurfasporla anlaşmış

berusa55

@dvrmctn: Şanlıurfaspor başkanı Kemal Saraçoğlu ile konustum, 'Serdar Özkan doğru değil' dedi.

samsunsporlu1994

Sanliurfaspor Besiktastan Ridvan Simsek ile kiralik olarak anlasmis Sanliurfaspor taraftar sitesinde yaziyor.

samsun 55

polat bilgin şöyle bi twet atmış

ite uğursuza muhtaç değiliz.. Kombine al !!! #samsunspor

Samsunspor kongre üyesi oluyorum,gücümün yettiği sayıda kombine alıyorum.iyi günde yanında olanlar bizden http://xn--deildir-obb.biz  bize yeteriz    >l< >l<

target_t.t.b

samsunsporlu1994

Izmir takimlarinin babasidir Altay Suan ki durumu iyi olmasada elbet birgun super lige cikacaktir Samsunspor ve Altay kardes takimdir her zamanda oyle olacaktir

binikalamadım

İlkadım Kaymakamlığı sen ne yaptın böyle...

lato

sesime takılmayın amatörün amatörü oldu sadece besteye yorum yapsanız kâfidir :rulet:
http://www.izlesene.com/video/samsunspor/6503789

atalanta8

emeğine sağlık
güzel olmuş

lato

Alıntı yapılan: yasef5506 - 17 August 2012, 05:27:37
emeğine sağlık
güzel olmuş

teşekkür ederim tezahüratlar bölümüne ekleyecektim ama sanki pek ziyaretçisi yok gibi geldi bu bölüme eklememde sakınca varsa silebilirsiniz :evet: