Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Dün uzun bir aradan sonra Engiz tarafına gittim. Anayolun yanındaki kaldırım kenarlarını kırmızı beyaza boyamışlar..
Çok dikkat çekici ve çok hoş durmuş, büyük ihtimalle belediye içerisindeki Samsunsporlu bir ismin etkisiyle olmuştur.

King1965

NUR TATAR TEKVANDODA FINALE CIKTI 1 MADALYA GARANTI !

berusa55

#NurTatar 'ın altın madalya mücadelesi 00:15'de

GökhanÇağlar

Çarşamba'da çok şiddetli yağmur yağıyor..

isyan

Olimpiyat 1500 metre'de Asli Cakir Alptekin ve Gamze Bulut ile cifte madalya kazandik. Helal olsun  >l<

mehmet yılmaz

Gurur duyarak seyrettik final koşusunu. Helal olsun asli ve gamze.

atalanta8

Theofanis Gekas

atalanta8

Nur Tatar Tekvandoda Olimpiyat 2.si oldu ve ülkemize gümüş madalya kazandırdı...

twitter

Bunlar uc kisi poz vermislerdi gecen gazetede, bir de alt tarafta "madalyayla donecegiz" hadi lan oradan demistim. Bi guzel yaladim tukurdugumu ama cok etkisiz bir olimpiyat yasiyoruz yine. Spor yapana aylak, bos adam gozuyle bakilan bir ulkeye cok bile.

Yunusemre55

19 yaşında genç tekvandocu bence bu yaşta güzel bir başarı yaptı . 2. olduğu için ağladı ama bizi sevindirdi.

berusa55

11 August 2012, 02:33:57 #31886 Son düzenlenme: 11 August 2012, 02:48:41 berusa55
Aslı Çakır Alptekin ve Gamze Çakır'ın Olimpiyat Başarısı...

Spikerimiz süper yalnız :)

www.youtube.com/watch?v=QoKIbl-UkZM&feature=player_embedded

Yarışın tamamı:

ASLI ALTIN GAMZE GÜMÜŞ Madalya Kazanıyor !

Harika bir kare:

Ahmeti

Uzun zamandır Samsunspor taraftarları,Nuri Asan Tesisleri'ndeki antremanları izleyemediklerinden yakınıyorlardı. Buna çözüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden geldi. Müdürlük, tesislere 750 kişilik tribün yaptırıyor.

Kaynak : Haber

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Ahmeti - 11 August 2012, 10:13:46
Uzun zamandır Samsunspor taraftarları,Nuri Asan Tesisleri'ndeki antremanları izleyemediklerinden yakınıyorlardı. Buna çözüm Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden geldi. Müdürlük, tesislere 750 kişilik tribün yaptırıyor.

Kaynak : Haber

halkçı yönetim  :)

Cheregi

Taraftar uyuma yönetime sahip çık  :ok