Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mert efe 55

mert efe 55

Samsunda yaşayan samsunlular kendinize gelin rumları içinizde barındırmayın.Gurbetten sılaya.

Sioux

Alıntı yapılan: mert efe 55 - 27 June 2012, 21:18:38
Samsunda yaşayan samsunlular kendinize gelin rumları içinizde barındırmayın.Gurbetten sılaya.

şu an kendime geldim
rumlara ölümmmmmmm.....  :( :( :(

ahmetsefa55

Uğur Yıldız

Babam İçin - WILL (Fragman)

yönetimde ki hareketli günlere rağmen bizi çalkantılı durumlardan uzaklaştırabilecek bir film..fanatik liverpool taraftarının hikayesi izlemenizi tavsiye ederim

Burak

Alıntı yapılan: mert efe 55 - 27 June 2012, 21:18:38

aneeeeeem derin bir uykudan uyandım  ???

emre__ss

Ağustos'ta askere gidecek kaç kişiyiz :)

Mert

meas55

Doğum Günün Kutlu Olsun Şanlı Samsunsporum !!!  Doğum Günün Kutlu Olsun Şanlı Samsunsporum !!! yeni beste..

CoRaqLi55

Köktaş, koltuğu devraldı. "Kazım Yılmaz göreve devam edecek" dedi.
27 Haziran 2012 Çarşamba 15:27

AK Parti Samsun İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreni ile İl Başkanı Fuat Köktaş görevi eski başkan Osman Çetinkaya'dan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, eski il başkanı Çetinkaya'nın söylemiş olduğu 17+1 hedefi yerine getirmek için yarından itibaren çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Devir teslim töreninde Samsunspor ile ilgili de konuşan Başkan Köktaş, Samsunspor başkanlığına aday olmayacağını söyleyen Kazım yılmaz ile görüşeceğini açıkladı.

Köktaş, bir dönem Samsunspor Başkanlığı yaptığını da hatırlatarak, "Kazım Yılmaz başkanımızla görüşüp kendisini tekrar aday olması konusunda ikna edeceğim. Samsunspor hepimizindir. Bizlerde kendisine bu konuda greeken desteği vereceğiz. Başkan Yılmaz, Samsunspor'un başında kalmalıdır" dedi.

kuzey55

Alıntı yapılan: emre__ss - 28 June 2012, 17:08:37
Ağustos'ta askere gidecek kaç kişiyiz :)

ben aralık celbine erteledim :)

sadece55

emre

bu futbolda acayip dönüm noktaları var. 3-4 sene önceki Orduspor ile Giresunspor arasında bir fark yoktu birbileri ile yarışıyorlardı şimdi Ordu'nun durumu ile Giresun arasında dağlar kadar fark var. Belki şans belki organize bir şey ama ufak bir değişim nereden nereye geldi. Bunu yazmamın sebebi twitter da biraz önce gördüğüm haber. Bu günkü kongre sürecinde sonra ki halimiz düşüncelerimiz üstüne twitter daki haber şu "Mersin İdman Yurdu, Valencia'nın sağ beki Portekizli Miguel'i dün gece Mersin'e getirmiş. Şehir gezdirildi, iş oyuncuyla anlaşmaya kaldı."

Ah diyorum, Uğur Boral diyorum... Başka bir şey diyemiyorum hayırlısı demek zorunda kalıyorum. Sevdamız sınanıcaksa sınansın bakalım. Sonuçta biz takımın her şartta arkasındayız derken samimiydik. Söz yetmiyor genellikle öz de göstermek gerekiyor. Bazen çetrefilli bir yolla olsa da...

Jnr.Serkan

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bO0BsbGUnZ0#!

İzlerken gözlerim doldu nerden rastladıysam.'Samsunspor sen çok yaşa' ,  'Vur Kır Parçala Bu maçı kazan'  o nasıl bir sestir nasıl bir haykırıştır.Bizi bu hale düşürenler utansın

Desiqner

Arkadaşlar bu akşam Alaçamdan arkadaşlarla gelmeyi düşünüyoruz samsuna ama bi organizasyon falan birşey varmı ? Sitedeki arkadaşların katılacağı yürüyüş olur vs. başka birşey olur ?