Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

Desiqner

Yarın ilk işim makarna almak olacak :)
Bu Suriye ne salak ülke.Hava alanına girdiyse kaldır uçağını ikaz et direk güm diye vurulur mu uçak ya.Zaten ortam gergin.
Şimdi biz bişi yapsak Nato'nunda eline koz geçecek dönecek filme bak sen.

ahmetsefa55

ben askere gidecem ben askere gidecem

Tufan

ABD bahane arıyordu Nato destekli girmek için al sana bahane inşallah pilotlarımız sapasağlam bulunur.
Gerisi fillerin tepişmesi başka bir şey değil.

lucarelli

usare

Bişey olmaz merak etmeyin, Avrupa ekonomik krizle, abd seçimle uğraşıyo. Biz de suriye paralelinde iran-rusya-çin üçgeni ile karşı karşıya gelmeyi göze alamayız. Alamadık da zaten. Yoksa uçak düştüğü anda karşılık verirdik...

MeL_55

emre

kardeşim paylaşmayın şöyle videoları insanın canı çekiyor  :)

cgr

24 June 2012, 01:16:19 #31118 Son düzenlenme: 24 June 2012, 02:00:25 cgr
Izleyebilenler icin LigTV 3'te Vasco da Gama - Cruzeiro maci var... Cok iyi mac oluyor...

Cruzeiro'da Montillo ve Wellington cok iyi oyuncular... Gercekten mukemmel 2 gol attilar...

mehmet yılmaz

Ak Parti Samsun il başkanlığı seçimini Samsunspor'un eski başkanlarından Fuat Köktaş kazanmış.
Samsun ve Samsunspor sevgisine inandığım bir isimdir Fuat Başkan.
İnşallah olumlu gelişmelere vesile olur, yıllar sonra Samsunspor'a ilgi gösteren bir il başkanı olur.

binikalamadım

kongre salonunun yarıdan fazlası boşmuş...bilinçli bir tepki mi acaba...
SAMSUNLU MİLLETVEKİLLERİ İSTİYORUZ...

samuray

hiç kimse samsunsporumuzun üzerinden siyaset yapmlaya kalkmasın köktaşıda gördük zamanında siyasi rant sağlamaya çalışanlar samsunspor kulübünün içine girmesinler uzak dursunlar nalet olsun hepsine  :kafa: :kafa:

samsunum

td de yine karışmış ortalık

ahmetsefa55

okumuyorum ya moral bozmaya gerek yok.

FaTiH_HaN

Keşke bende baştan öyle düşünseydim nick'i j ile başlayan ts li bi eleman var öldürsem hırsımı alamam o derece uyuz yazmış.