Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

samuray

şimdi dij<itürkü aradım niye ank. samsun maçı yayınlanmıyor diye fırçamıda attım taratfar paketi olan arkadaşlar arayın atın fırçanızı tepkiler artsınki yaptıkları hatadan dönsünler şerefsizler

Cheregi

Gelecek sene iki takımın taraftarıda potansiyel müşterileri olmadığından olabilir mi acaba?
Bu bile şike muhabbetiyle ligde kalamayacağımızın kanıtı gibi...  :kafa:

onur özgen

Digi serefsizlerine aylik ort.120-130 lira para ödüyorum 2 aboneligim var.siz ne yapmaya calisiyorsunuz dedim ?? memnuniyet seviyesini en alt isaretleyin..Samsunspor'u mu Ankaragücünü mü yok sayiyorsunuz ?? Bununla ilgili geri dönüs bekliyorum dedim..Sessiz kaldikca isin cılkını cikariyorsunuz dedim..yeterlidir.!!
Bu hafta sonu da canımı sıkmayı basardiniz ya helal olsun adiler.

burakbas

evde , dükkanda , amcamın evinde olmak şartıyla 3 aboneliğimiz var, yediğin ekmeği belki de Samsunspor taraftarı veriyor dedim .

cevap şu : elimizde olmayan şartlardan ötürü yayınlayamıyoruz...

davidsavage

Orduspor-karabük maçı dakika 55. Samsunspor sesleri stadda yükseliyor  >l< >l< >l<

ahmetsefa55

bu orduyla ne gereksız bır kardeslık olustu ben anlamadım.
ne alaka yanı ?
daha gecen sene kanlı bıcaklıydık güya.
hani aran iyi olur anlarım.deplasmanda sıkıntı cıkarmazsın ıkı taraflı o da guzel.
ama 55 de Samsunspor dıye bagırmaları samimi geliyo mu size ?
bence hiç samimi değil.

davidsavage

Alıntı yapılan: muhalif - 21 April 2012, 14:14:39
ne alaka yanı ?
hani aran iyi olur anlarım.deplasmanda sıkıntı cıkarmazsın ıkı taraflı o da guzel.
bence hiç samimi değil.

Orduspor taraftar lideri Güven Reis'in Omü'de yatarken,Şirinlerin ziyareti ve kan bağışı gibi nedenlerden ötürü arada bi dostluk bağı oluştu. Bu nedenlerden dolayıda 55 de Samsun diye bağırmaları samimi geliyor.

Theofanis Gekas

samimilerdir,yoksa ne amaçla bağırsınlar ki?

YaSeF55

gayet samimiler bence..Ben trabzon maçını ordusporluların fidangörün içinde samsunspor atkımla izledim gayet içten bağırıyorlardı

celebi

Su anda Paris'te dun Brüksel'de yarin Köln'de doner keyfi mangal y hu :)

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: muhalif - 21 April 2012, 14:14:39
ne alaka yanı ?
bence hiç samimi değil.
Alıntı yapılan: davidsavage - 21 April 2012, 14:17:14
Orduspor taraftar lideri Güven Reis'in Omü'de yatarken,Şirinlerin ziyareti ve kan bağışı gibi nedenlerden ötürü arada bi dostluk bağı oluştu. Bu nedenlerden dolayıda 55 de Samsun diye bağırmaları samimi geliyor.
http://portal.forzasirinler.com/guven-asci-icin-kan-kampanyasi/
http://www.forzafidangor.com/samsuna-yurekten-tesekkurler.html
http://www.orduolay.com.tr/news.php?id=5471

feveran

ahmet sefa lıgın ılk yarısndakı maçda ordudaydım benm gordugum onlar her zamakı gıbı sataştı biz güven ölmedi kalbimizde yaşıyo dedık maç sonu çiçekler geldi zaten maç 0-0 bıtmıştı eğer biz yenseydık çiçek miçek gelmezdi bence güvenın hatrı dostluğu yada bi başka deyişle şirinlerin hastanede güveni ziyaret etmesi daha gecen sene kan düşmanıydık karadenizden kardeş dost da olmaz

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: feveran - 21 April 2012, 19:09:19
ahmet sefa lıgın ılk yarısndakı maçda ordudaydım benm gordugum onlar her zamakı gıbı sataştı biz güven ölmedi kalbimizde yaşıyo dedık maç sonu çiçekler geldi zaten maç 0-0 bıtmıştı eğer biz yenseydık çiçek miçek gelmezdi bence güvenın hatrı dostluğu yada bi başka deyişle şirinlerin hastanede güveni ziyaret etmesi daha gecen sene kan düşmanıydık karadenizden kardeş dost da olmaz

Samsun'nun Samsundan başka Dostu Yok !!!  Bunu Bilir Bunu Söylerim Ben. Herkes Takılsın Kafasına göre bırakın.Yeter ki Biz Birlik olalım Gerisi Fasa Fiso !!!

emre

Tribün olarak bayağı bir aşama kaydettik,bunların olması normal. Eskiden çoğu tribünle aramız bozuktu yapılan deplasmanlar yüzünden. Şimdi yaptığımız deplasmanlar olsun, ev sahipliğimiz olsun çok iyi bir tribün oluşturduk. Bunu diğer tribünlerin bize karşı tutumlarıyla bariz bir şekilde gördük. Bank asyaya düşerken de en çok korktuğum şey tribünlerin eski performansını göstermeme ihtimali...Bank Asya'da da güzel bir tribün yılı geçirip sağlam bir tribün geleceği kurarız umarım.

Neyse demek istediğim biz bu kadar iyi şeyler yaparken birilerinin 55. dk da Samsun diye bağırması çok normal geliyor bana. Abartmamak lazım, aramızda gereksiz bir gerginlik vardı, o kalktı o kadar.