Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

birolkys

Samsunlu Yüzbaşı Şehit Düştü

Çarşamba İlçesi Sarıcalı Mahallesi 338'nci sokakta oturan 62 yaşındaki baba İdris ve 60 yaşındaki anne Hatice Özer, gözyaşlarına boğuldu. Şehidin üç kardeş olduğu, ağabeyi 35 yaşındaki Uğur Özer'in Erzincan İliç Askerlik Şubesi'nde astsubay olduğu, kardeşi 22 yaşındaki Murat Özer'in de Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Meslek Yüksekokulu Muhabese Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi olduğu belirtildi..Harita Mühendisi olan 26 yaşındaki Serenay Özer ile 4 yıl önce evlenen şehit Yüzbaşı Ümit Özer'in 17 gün önce de Canberk adında bir oğlu olduğu belirtildi. Şehit Yüzbaşı Özer'in cenazesinin yarın memleketi Çarşamba İlçesi'nde toprağa verilecek.

emre

Suriye'de yaşanan olayları takip etmek için ülkeye giden ancak 4 gündür haber alınamayan haberci Adem Özköse de Çarşambalıymış facebookta en son çocukların öldürüldüğü dünyada biz yaşamasakta olur diye yazmış..

https://twitter.com/#!/saitercan/status/179678681264963585/photo/1/large

cgr

Resmi sitenin haberleri gününde vermesi ve fotoğraflarla doldurulması gayet hoş... Ama bu haberde kullanılan resim pek hoş olmamış diye düşünüyorum...

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=182

**KaR6**

Ey ahali, bugün iş bankası beşiktaş ıhlamur şubesi bankamatiğinden sahte 100 lira çekmiş bulunmaktayım. Üstüne üstlük suçlu olarak da beni gösterdiler. Siz siz olun para çektikten sonra seri numaralarını kameraya gösterin ki, haklılığınız ispatlansın aksi halde ispat olarak kullanabileceğiniz hiçbir olmayacak elinizde..

celebi

YUH DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM :x((

samet_55

bizim banka matikte kamera yok kii  ???

cembaba

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2012, 15:30:43
Ey ahali, bugün iş bankası beşiktaş ıhlamur şubesi bankamatiğinden sahte 100 lira çekmiş bulunmaktayım. Üstüne üstlük suçlu olarak da beni gösterdiler. Siz siz olun para çektikten sonra seri numaralarını kameraya gösterin ki, haklılığınız ispatlansın aksi halde ispat olarak kullanabileceğiniz hiçbir olmayacak elinizde..

Aynı olay 2008 yılında Ziraat Bankası İstanbul Bağcılar şubesinde başıma gelmişti sahte 20 tl hemen bankaya girip durumu anlattım sağolsunlar zorluk çıkarmadan hemen değiştirdiler üstüne birde özür dilediler. Birkere de aynı şubenin bankamatiğinden çektiğim paranın kulakçığı neredeyse tırnak büyüklüğünde yoktu aynı şekilde itiraz etmeden değiştirmişlerdi.

emre__ss

Keşke siz de onları suçlasaydınız "Siz banka olarak sahte para mı basıyorunuz,kalpazanlar"diye.Müşterinin suçlanması tam bir pişkinlik.

BigBadMama5552

Sahte para olayının zaten önüne geçilemiyor da, koskoca İş Bankası'nın bankamatikten sahte para vermesi, üstüne üstlük bir de bu durumda müşteriyi suçlaması gerçekten abes ve ilginç bir durum.

Burak

40 tane para çekersek 40ını da nasıl göstereceğiz kameraya sen onu oraya nasıl kabul ettin bütün para sayma makinalarından atmlerden nasıl geçti demezler mi adama hay allahım ya yuhhh

FaTiH_HaN

Harbiden yuh yani, böylesinide ilk defa duydum  ???

**KaR6**

ben de ilk defa duydum, bi de başıma geldi işte.. arkadaşlarına çok güveniyorlarmış, o yapmış olamaz ama ben kalpazan olabilirim onlara göre..

maraton