Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

celebi

fındık

hacettepeli

5trawberry tartışma çıksın diye yazmadım hiçbirini içimde öyle bir nefret birikti ki bu futbolculara ve bunları alanlara artık ligin son aşamasına da geldik. her düşündüğümü yazmak zorunda değilim; lakin yazma gafletinde bulunduysam da sen ve senin tarzında benim için yazanlar bunu beğenmediklerini söyleyebilirler ama üslubunuz böyle olmamalı. yazdıklarımı bir araya getirip hadi arkadaşlar saldıralım tarzında bir ortam yaratmaya çalışmaya da gerek yok. madem Samsunspor ve biz sitesi her beğenmediğimizi ötekileştirmeyelim.

ChucKeR

kadro kalitesi yüksek ama yeterli değil. bu nasıl oluyor peki?
6 artı 2 yabancı sınırı olan bir ülkede 5 yabancın savunmacı bunların 4'ü stoper oluyor.
4 yabancı forvetin oluyor. bunların 3'ü afrikalı oluyor.
ortasahada yarım sene boyunca alternatifsiz oynuyorsun. bu durumda 11 de hakan arslana mecbur kalıyorsun. ki o adamın bugune kadarki kariyeri bank asyada küme hattında yıllardır tutunmaya çalışan güngörenden ibaret.
ne geride ne ileride kenar adamı olarak ademden başka istikrarlı adamın olmuyor. ki o adem de şu anda kariyerinin en üst noktasında. sene başında yetersiz deniyordu. bi maç hatalı oynasa yine denecek.
gekas reyiz dışanda devre arası gelen trnsferlerin kondisyonu dipte.
takımın yarısından fazlası ya kiralık ya da sene sonunda kontrat dolduracak oyunculardan ibaret.
takımı sahiplenecek topçu yok, ki sahiplenen adam samsuna geleli 2 ay oldu olmadı ve memleketi senelerce arada boykotların, soğuk savaşların yaşandığı yunanistan.

hal buyken kadro yeterli diyemem.  tek tek al hemen hemen hepsi ligde oynar.

bi de bunları söylemek ya da söylememek desteği kestiğimiz ya da kesmediğimiz anlamına gelmez.
20 tane hakan arslanla oynasak yine burdayız bunda da bi sıkıntı yok.

GurbetciFanatik

Bence Kadromuz orta saha haric yeterli
Herkeste bi Gekas veya Ekgiho yok forvetde
ve herkeste bi Kemal-Adem-Kelhar da yok.
ama orta saha olarak bence en kötüyüz
ne iyi top kulanabilen ne de asist yapan ileriye top tasiyan oyun kuran biri var
Murat-Fink-Murat- tamam mücadele var ama sadece mücadele ediyorlar bence meyvesiz agac gibiler
Serdar-Ugur  gelirken soru isaretiydi ve bence halen soru isartiler, bi mac yararlilar bi mac vasatlar.

Kadro olarak bizden en az 5 takim vardir kötü olarak
ama en önemlisi BEYIN
bizde bi sernat-culio-M.erdogan-holmen-Hakan Bayraktar gibi bi adam olsaydi en az 6 puan fazlamiz olurdu diye düsünüyorum.

twitter

hakan bayraktar olsa play off kovalıyorduk.

fındık

Önümüzdeki hafta açıklandı.
11 MART PAZAR:
13.00 Kardemir Karabükspor-Medical Park Antalyaspor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)
13.00 Manisaspor-Mersin İdman Yurdu (Manisa 19 Mayıs)
13.00 Samsunspor-Gaziantepspor (Samsun 19 Mayıs)

Maçlar aynı saatte başlıyor. Tff'yi tebrik ediyoruz. >l<

oguz_5528

bu maçı alırsak antep haftaya hayata küsecek....

55ertan

03 March 2012, 16:22:30 #28538 Son düzenlenme: 03 March 2012, 16:26:11 55ertan
Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 02 March 2012, 23:49:48
Bence Kadromuz orta saha haric yeterli
Herkeste bi Gekas veya Ekgiho yok forvetde
ve herkeste bi Kemal-Adem-Kelhar da yok.
ama orta saha olarak bence en kötüyüz
ne iyi top kulanabilen ne de asist yapan ileriye top tasiyan oyun kuran biri var
Murat-Fink-Murat- tamam mücadele var ama sadece mücadele ediyorlar bence meyvesiz agac gibiler
Serdar-Ugur  gelirken soru isaretiydi ve bence halen soru isartiler, bi mac yararlilar bi mac vasatlar.

Kadro olarak bizden en az 5 takim vardir kötü olarak
ama en önemlisi BEYIN
bizde bi sernat-culio-M.erdogan-holmen-Hakan Bayraktar gibi bi adam olsaydi en az 6 puan fazlamiz olurdu diye düsünüyorum.

Ben Bahia da kararsizim, adamin yasina tecrübesine bakarsan  süper oyuncu, ama bazen okadar isteksiz oynuyorki...
Orta sahada Murat ceylan ve Ugur Boral kalsin gerisi gittsin.

burakbas

Ordu yine yeniliyor. Acaba hangi rakibimizi yenecekler merak ediyorum. Yanıltın beni.

özkan

orduya kıl olduğum kadar su travzana kıl olmuyorumdur heralde ne bicim bi takımsınız sız renklerınız ne bıxcım baskanınım ne bıcım iğğğ orduu uyuzsun uyuz

fanatik samsunsporlu

ilker meralle yine kazandık.kayseri maçımızda da sen olsan hocam

emre__ss

Bugün yapacağım en güzel şey mis gibi bir uyku çekmek olacak 1 haftadır uyutmadın samsunsporum  :D sıkıntı sıkıntı şimdi antep uyumasın  :D

emre__ss

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 03 March 2012, 19:08:38
ilker meralle yine kazandık.kayseri maçımızda da sen olsan hocam

uğurlu geliyor tamam ama penaltı pozisyonunda kırmızıyı vermedi bence bariz eliyle tokatladı adam

heryerdesamsunlu

arkadaşlar kayserinin manisayı yeneceği yüzde 90 gibi i.bb. bakalaım yarın antebi yenecekmi yada bir puan alacakmı o çok önemli.bizim yenmemiz kadar rakiplerimizinde yenilmesi lazım