Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Bayağı yağmış Atakum tarafına baktım da.

cgr

Arkadas yarim sayi ile kupon yatarmi ya? Bu nasil bir sans anlamadim gitti...

burakbas

az önce twitter da gb td fuat çapa ya SAMSUNSPOR  umuzun ligde kalma şansını nasıl değerlendiriyorsunuz diye sordum. cevap olarak " SAMSUNSPOR un kadro kalitesi ligde kalmak için yeterli. " dedi. aslında çoğu kişi , yakın arkadaşlarım dostlarım da bu kadro ile siz düşmezsiniz cevabını alıyorum. ama bana göre kadro kalitesi ikinci sınıfta yer alıyor. mücadele , azim ile birleşmezse anlamsız kalıyor.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: de_brk7 - 02 March 2012, 00:53:19
az önce twitter da gb td fuat çapa ya SAMSUNSPOR  umuzun ligde kalma şansını nasıl değerlendiriyorsunuz diye sordum. cevap olarak " SAMSUNSPOR un kadro kalitesi ligde kalmak için yeterli. " dedi. aslında çoğu kişi , yakın arkadaşlarım dostlarım da bu kadro ile siz düşmezsiniz cevabını alıyorum. ama bana göre kadro kalitesi ikinci sınıfta yer alıyor. mücadele , azim ile birleşmezse anlamsız kalıyor.
ben ıddaa edıyorum bızım suan kı kadromuz genclerden ıyı.
ama ıste ılk devre cok gereksız maclar kaybettık.gec kaldık bıraz. :(

cgr

Alıntı yapılan: muhalif - 02 March 2012, 01:04:58

Ahh MALkoviç aahhh...  :(  :x((

5trawberry

Alıntı yapılan: muhalif - 02 March 2012, 01:04:58

Kadro kalitemiz iyi ama, kilit adamımız yok..
Gençler öyle değil ama, Yasin ve Tum takımı alıp uçurdular.

hacettepeli

kadromuzun iyi olduğunu savunmak çok saçma. sonuç ortada neyin iyisi şimdi bu?

5trawberry

Hocam şaka mısın gece gece..

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 03:06:24
daha muratı savunmayın. ne kadar kalitesiz bir adam olduğunu gördük. form düşüklüğünü geçti artık. geçen sene de doğru düzgün top oynamamıştı bu sene de rezalet maçlar çıkardı. bir an önce gönderilmeli talibi varsa satılmalı. artık bu adamı görmek istemiyorum.

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 03:08:35
sakatlıktan çıkmış aylardır maç oynamamış adama bel bağlarsan belini büker böyle. yaptığımız en malca transfer. formda topçu alacağımıza nerde m.l var onu alıyoruz davar resmen.

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 03:11:42
sen bu meslekten para kazanıyorsan ve bursaspora yeniliyorken kurtarıcı olarak oyuna giriyorsan gerçekten çok başarılı bir adamsın takdir ediyorum seni.

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 03:14:13
bu adam çok cacık ya artık anlaşıldı. çok ağır bir futbolcu top sürmesi de yok. ayrıca uzun boyuna rağmen öyle kafa toplarında gol vuruşu açısından hiç etkili değil. önüne düşerse sert vuruşları var şansa nereye giderse sıfır teknikle vuruyor çok nadir de olsa gol olursa oluyor. çok cacıksın çokkk

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 03:16:01
kendine güveni yok. hatalı goller yedi son maçlarda. ama ben yine de ilerisi için biraz daha sabredilmesi gerektiğini düşünüyorum. ikinci ligde iş yapar bizde.

destek zamanı diyorsun Ertuğrul ikinci ligde iş yapar bizde diyorsun. Gece gece canın sıkıldı,sallayacak yer mi arıyorsun.birine cacık, birine mal, diğerine davar diyorsun,

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 02:40:00
tmm

Burak

bir zamanlar imzasında yazdığı gibi bilimsel yorum yapıyor idare edin ::)

celebi

sen içtin gece gece anlaşılan.

Serkan

emre__ss

Her gün illa ki sallayan birisi çıkacak anlaşıldı.

ugrass

02 March 2012, 12:37:27 #28528 Son düzenlenme: 02 March 2012, 20:11:58 farUqras

resmi gördüğümde sözleri cok hosuma gitmişti sizinle paylaşmak istedim =)

YaşarDoğu

AlıntıSamsun doğumlusun ama futbola Bursa'da başlamışsın. Galiba hayatının başlangıcında bir de göç var. Bu hikâyeden başlayalım istersen konuşmaya...

1981 Bafra doğumluyum. Aslen Arnavutum. Dedem Kosova'dan gelip Bafra'ya yerleşmiş. Bazı ailevi sebeplerle 1986 yılında Bafra'dan ayrılmak zorunda kaldık ve Bursa'ya yerleştik. 6 kardeşiz. Kardeşlerin en büyüğü ablamız, sonra beş erkek çocuk geliyor. Ben kardeşlerin en küçüğüyüm.

Bugüne kadar oynadığın en iyi oyuncular kimlerdi?

Doka çok enteresan bir oyuncu mesela. Onun kadar etkili olan bir yabancı görmedim. Sonuç üzerinde çok etkili bir oyuncu. Holmen de bence çok büyük bir futbolcu. Sadece saha içinde değil, saha dışında da mükemmel bir profesyonel. Arkadaşlarıyla ilişkileri de harika. Bu arada Süper Lig'de beğendiğim oyunculardan birisi de Samsunsporlu Ekigho. Yerlilerden ise Selçuk İnan'ı çok beğeniyorum. Teknik oyuncuları çok seviyorum. Selçuk'un da ayakları çok temiz. Harika servis yapıyor.

METİN DEPE

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=14630