Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

supernatural_55

23 January 2012, 23:29:04 #26550 Son düzenlenme: 23 January 2012, 23:32:11 supernatural_55
Trt sporu izliyorum da Hikmet Karaman ''Taraftar beni mesaj yağmuruna tutuyor, hocam gel Samsun'a heykelini dikelim falan diyolar, ama manisa maçı öncesi böyle bişeyin olması manisaya karşı bir rövanş gibi olur, bu olmazdı'' dedi..

1.si şahsım adına ben de Hikmet Karaman'ın gelmesini istiyorum açıkçası ama bu şekilde abartılı şeyler söylenmemeli heykel vs. Bir şeyler söylencekse daha düzgün şekilde söylenmeli

2.si de bu sözler anlaşma zeminine doğru gidildiği izlenimini uyandırdı bende

kumköylü ahmet

acikcasi bende istiyordum hikmet karamani ama bende suan trt3de programi izliyorum resmen rezil etti bizim taraftarlari ozel kutusuna mesajlar yayiyomus heykelini yapcakmisiz sen kimsinki serkan aykuttt imparatorr celilin heykeli yokken veya trafik kazasinda kaybettigimiz futbolcularimizin heykeli yokken sen kimsin????bu saatden sonrada gelme hikmet hoca yolun acik olsun insallah gelmezsin bu saatden sonra seni istemiyorum...hic kimse samsunspor`dan büyük degildir..

mehmet yılmaz

Samsunspor'un söz konusu olduğu yerde Hikmet Kartaman, hikayeden öteye geçemez. Heykeli dikilecek bir sürü adam var, bu saatten sonra gelmesine gerek yok, abartmaya da gerek yok. Alt tarafı bir teknik direktör, o bize muhtaç, biz ona değiliz...

kuzey55

şimdi de sen kimsin diye mesaj yağmuruna tutalım ne sanıyo kendini acaba al_sana

SametYılmaz55

yakışmaz bize boş verelim gitsin.gelirse hoş gelir,gelmezse de kendi kaybeder

Jnr.Serkan

MeL_55

İşte böyle adamlar yüzünden Petkoviçin gitmesini istemiyordum.. Hikmet Karaman kimmiş ya hani Petkoviçten daha başarılı mı kariyeri var? Hayır! O zaman böyle konuşmayada hakkı yok.  :suslen: İnşallah düzgün ve karakterli biri gelir.

Serkan

Ben anlamıyorum zaten bir teknik direktöre gel başımıza geç diye msj atıp onun oturma organını kaldırmanın mantığı nedir ?

ahmetsefa55

ben öğlen isyan ettim siz geç kaldınız  :evet:

**KaR6**

senin sabah yazdıgını arıyodum ben de şimdi anladınız mı diye..

Jnr.Serkan

Bu adam bu kadar gevşekmiydi ? Ne kadar yalak duruyor tv karşısında

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 24 January 2012, 00:02:24
senin sabah yazdıgını arıyodum ben de şimdi anladınız mı diye..
Alıntı yapılan: muhalif - 23 January 2012, 16:06:26
bu hikmet karamanın twitterına ezik ezik bize gel diye yalvaranlardan utanıyorum.

SSKLA

Bu nasıl bir kalecidir hemde Ajaxta yaa.... :rulet: :rulet:

supernatural_55

24 January 2012, 00:16:16 #26563 Son düzenlenme: 24 January 2012, 00:22:06 supernatural_55
Zenkeye çok haksızlık etmişim ???

Tufan

beni Yozgat dönüşü topçu sandıklarında gülmüştünüz aha işte adam kaleci bende de Messi tekniği var ama yaşımız geçti :)