Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak55

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 14 January 2012, 01:54:10
1:40'da Samsun adımı geçiyor bana mı öyle geldi yoksa :S

Hayır trabzona kaptırıyorlar ,bağıran Giresun taraftarı :)

kamuri

bunlar hep aynı galiba bakınız videodaki ts formalı çocuk  bizde doğma büyüme giresunluyuz. burdaki trabzon maçında maraton üstten maraton alta uçmadan önce adamın söylediği son söz bizde samsunun çocuğuyuz ;D mantık hep aynı demek ki bunların kafaları hep aynı çalışıyo ;D

Serkan

Alıntı yapılan: kamuri - 14 January 2012, 02:01:46
bunlar hep aynı galiba bakınız videodaki ts formalı çocuk  bizde doğma büyüme giresunluyuz. burdaki trabzon maçında maraton üstten maraton alta uçmadan önce adamın söylediği son söz bizde samsunun çocuğuyuz ;D mantık hep aynı demek ki bunların kafaları hep aynı çalışıyo ;D

Sen mümkünse abi maçlar da yabancı kişilerle yan yana durma:d

kamuri

edmontdante

HER SABAH GÜNEŞLE BİRLİKTE  DOĞAN O SEVGİ SENSİN.Bizim İçin Ölümüne Saldır SAMSUNSPOR

KotuCocuk55

Bunlarin bize her yer trabzon lafina, laz akli iste her yeri trabzon saniyo seklinde kontra yapmak hakkaten tuttu,kime söylesem yikiliyo!

Ahmeti

Giresun atkılı beyaz giyinen genc çok aktif helal olsun.

celebi

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1229227&title=kabinenin-rengi-sarikirmizi

ts li geçinen erdıoğan bayraktarı gazeteler ne yazıyor. kabinede bir tek tsli bile yok. ama Samsunsporlu var. :evet:

Ertuğrul Sağlam

14 January 2012, 11:30:52 #26078 Son düzenlenme: 14 January 2012, 11:35:17 6 Ertuðrul Saðlam
Misafir gibi karşılamayacaklarki misafirliğe gider gibi gidelim.
trabzona Forma, Polar, Atkı Özellikle atkısız gelmeyin.

Arkadaşlar lütfen herkes trabzona gelecek arkadaşlarını bu doğrultuda yönlendirsin.

celebi

CurvaSs

kutsal topraklara hareket etme vaktidir. :)

cembaba

CurvaSs

Alıntı yapılan: CemBaba - 14 January 2012, 12:20:06
Bin gel lan :)

geliyorum akşam 7 gibi oradayım inşallah. :) biraz geç başlayın muhabbete. :D direkt oraya gelecem çünkü.

maviay55

site benim pc de büyük puntolarla gözükmeye başladı nasıl düzeltebilirim  al_sana

Serkan

ctrl basılı tutarak mouse topunu çevir