Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

BEŞİKTEN_MEZARA

BEYLER BİLETİM ELİMDE 1 KİŞİLİK EK KONTENJAN YERİNİZ VARMI GEÇ KALDIM BİLİYORUM FARKINDAYIM BAŞKA GURUPLARLADA OTOBÜS BULUNABİLİYOR FAKAT BEN SİZLE GİTMEK İSTİYORUM MALUMUNUZ YAŞ 33 , 18-20 LİKLERLE YOLCULUK BİZİ YORABİLİR 0546 218 08 55 ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ....

poo_55

ben özel araçla geleceğim için yerimi iptal etmiştim.site yönetimine mesaj yolladım.konu kilitlendiği için.uygun bulursalar yerime siz gidin.

Serkan

Alıntı yapılan: BEŞİKTEN_MEZARA - 13 January 2012, 20:56:19
BEYLER BİLETİM ELİMDE 1 KİŞİLİK EK KONTENJAN YERİNİZ VARMI GEÇ KALDIM BİLİYORUM FARKINDAYIM BAŞKA GURUPLARLADA OTOBÜS BULUNABİLİYOR FAKAT BEN SİZLE GİTMEK İSTİYORUM MALUMUNUZ YAŞ 33 , 18-20 LİKLERLE YOLCULUK BİZİ YORABİLİR 0546 218 08 55 ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM ....

poo_55 yerine sen gelebilirsin abi; 

BEŞİKTEN_MEZARA

ARKADAŞLAR O ZAMAN BEN KİMLE KONTAĞA GİRECEM SİTE YETKİLİSİ İRTİBAT YERİ TELEFONU VARMI ........

Serkan

Alıntı yapılan: BEŞİKTEN_MEZARA - 13 January 2012, 21:44:45
ARKADAŞLAR O ZAMAN BEN KİMLE KONTAĞA GİRECEM SİTE YETKİLİSİ İRTİBAT YERİ TELEFONU VARMI ........

Kontağa girilecek bir durum yok abi saat 07:00'da stadın önünde olucak otobüsler oraya gelirsen Üzerinde samsunspor.biz poları olan kimle diyaloğa girersen yardımcı olacaktır.

twitter

lefter küçükandonyadis vefat etmiş
bizimde t. direktörlüğümüzü yaptığı yazıyor

YaşarDoğu

Vaktinde bizim takımımızda hocalık yapmıs olan Lefter Küçükandonyadis cefat etmiş.
Türk futbolun başı sağolsun.
AlıntıFenerbahçe'nin efsane futbolcusu Ordinaryüs lakaplı Lefter Küçükandonyadis zatürre teşhisi ile kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yumdu.

Küçükandonyadis, rahatsızlığı nedeni ile geçtiğimiz günlerde Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Zatürre teşhisi konulan Efsane futbolcu hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Ancak 87 yaşındaki efsane isim akşam saatlerinde hayata gözlerini yumdu.

masbene

CurvaSs

lefter bizde ne zaman görev aldı? tarih olarak. mehmet abi sana güveniyorum. :)

mehmet yılmaz

13 January 2012, 22:56:51 #26064 Son düzenlenme: 13 January 2012, 23:03:23 samsuni
1969-70 sezonunun ikinci devresinin başında gelmişti. 1970 Ocak yani..

Toprağı bol olsun
Metin Oktay, Lefter... Bunlar Türk futbol kültürü adına önemli isimlerdi.

berusa55

Rauf Denktaş'ı kaybettik...

http://www.ntvmsnbc.com/id/25313918/

Çilekeş dava adamına Allah'tan rahmet dilerim.Türk Dünyası'nın başı sağolsun...

burakbas

site polari aranıyor ! kareografi yaptığımız 2sene önceki giresun maçında almadım. şimdi sürünüyorum. :)

Burak55

Bize Heryer Trabzon Sloganı Giresunda Dayak Yedi

Biri şunlara 3'lü çekmeyi öğretsin :D :D :D Giresun lan bura diye bağıran yakın arkadasım :D

Ertuğrul Sağlam

İki büyük kayıp Lefter Küçükandoniadis ve Rauf Denkdaş

TC - KKTC ve Türk Futbolunun başı sağ olsun...

Shane_Falco

Alıntı yapılan: Burak55 - 13 January 2012, 23:43:09
Bize Heryer Trabzon Sloganı Giresunda Dayak Yedi

Biri şunlara 3'lü çekmeyi öğretsin :D :D :D Giresun lan bura diye bağıran yakın arkadasım :D

1:40'da Samsun adımı geçiyor bana mı öyle geldi yoksa :S