Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

silopilimuhsin

fallara kaldıysa işimiz çok zor

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 December 2011, 19:02:04
Arkadaşlar 14 gün önce menisküs ameliyatı oldum. Belden iğne vurup bel altını uyuşturularak ameliyat oldum (Spinal anestezi) bu yapılan iğne bazı hastalarda baş ağrısı yapıyormuş maalesef bendede baş ağrısına sebep oldu ama ne baş ağrısı 13 gün 24 saat, hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor sadece yatıp kafamı yastığa koyduğum zaman hafifliyordu. Hatta Bjk maçının bile tamamını izlemeden stadtan ayrılmak zorunda kaldım.

Aman siz siz olun böyle bir operasyonla muhattap olursanız genel anestezi olun yani tamamen bayılttırın kendinizi.
Çok şükür dün baş ağrısı hafifledi bugün ilk defa ağrımadı.
öncelikle geçmiş olsun sana yapılan anestezi banada yapıldı ama baş ağrısı hiç olmadı bende. bünyeden bünyeye değişiyor demekki

masbene

bugün tv kanalının birinde baş ağrısı için biberiye yaprağını 1lt sıcak suya koyup dumanını içine çekmek suretiyle ona yüzünü tutarak tedavi yönteminden bahsediyordu

ahmetsefa55

dişi kalkan balığının yumurtasını alıyosun , sürmüyosun bile... ;)

Tahir

Alıntı yapılan: twitter - 30 December 2011, 17:58:20
Kume dusme hattindayiz petkovic basimizda
İlk 8deyiz petkovic gonderilecek

Neyin kafasini yasiyon abla

Bu abla bu kafaya ulaşmak için ne içiyorsa bende ondan istiyom :holey:

kalptenþimþek

normaldir, işin içinde petkoviç olunca astroloji de kafa yapar..mesela ; 2013 yılında şampiyon olacağız, ancak taraftar saha girip petkoviçi kovalayacak..hiç de mantıksız gelmiyor bana..

SSKLA

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 December 2011, 19:02:04
Arkadaşlar 14 gün önce menisküs ameliyatı oldum. Belden iğne vurup bel altını uyuşturularak ameliyat oldum (Spinal anestezi) bu yapılan iğne bazı hastalarda baş ağrısı yapıyormuş maalesef bendede baş ağrısına sebep oldu ama ne baş ağrısı 13 gün 24 saat, hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor sadece yatıp kafamı yastığa koyduğum zaman hafifliyordu. Hatta Bjk maçının bile tamamını izlemeden stadtan ayrılmak zorunda kaldım.

Aman siz siz olun böyle bir operasyonla muhattap olursanız genel anestezi olun yani tamamen bayılttırın kendinizi.
Çok şükür dün baş ağrısı hafifledi bugün ilk defa ağrımadı.

Geçmiş olsun abi, ama lokal anesteziyi seçme sebepleri genel anesteziden daha güvenli olması. Yani Allah korusun ölüm riski bile var genelde ;)

engin55

Ahmet şahin elazığsporla anlaşmış

LisandroLopez

Alıntı yapılan: engin55 - 31 December 2011, 00:07:32
Ahmet şahin elazığsporla anlaşmış

Babam bu adamın Bank Asyadaki performansı sırasında, bu madem bu kadar iyi kaleci niye süper ligde değil derdi.
Çok iyi olsa süper ligde olurdu, bu adam mümkün değil süper ligde oynayamaz da demişti.
Ve Samsunsporun puan durumundaki yerinin baş mimarı olarak Ahmet Şahini diyor isek haklı çıktı.
Kaçımız derdi ki Bank Asya daki performansıyla süper lig oynayamaz diye..

isa55

55Gençlik - Bakospor: 69-53
SBK-Optimum TED. yarın saat 13.00 te Yaşar Doğu Spor Salonu

cembaba

Samsunspor-Diyarbakır: 2-0 maç sonu

Biraz nostalji...

Diyarbakırspor maçı. Sene:2007 Sbç-Şirinler birleşmesi ve ardından gelen 3 puan. Muhteşem tribün olunca, muhteşem oynadı takım. Biz çok iyi oldukça, takımda on numara oynadı. Ses falan kalmamıştı.

@samsuni

Abicim, videodaki ses senin miydi?

Tufan

Cem sanırım Mehmet abi videoyu çeken
hatırladım bu maçı yanılmıyorsam Kurban Bayramı tatiliydi maratonun şehir tarafındaydım bi abiyle ufak kızı vardı Diyarbakır'ın solbekine sövüyordu küçük kız ordan hatırlıyorum  ;)

mehmet yılmaz

31 December 2011, 03:03:49 #25558 Son düzenlenme: 31 December 2011, 03:13:20 samsuni
Evet, videoyu ben çekmiştim.
Büyük birleşme diye verdiğimiz şeye bakıyorum da, bugünle kıyaslanınca birleşme falan değil, o zaman kötüymüş bizim tribünler :)
Allah bir daha Bank Asya yaşatmasın bize...

Ahmeti

Sayın yönetici abilerim,kardeşlerim

Geçen sezon yaptırmış olduğumuz River bayrakları vardı bu dev bayrakları Galatasaray maçında tekrar tribünlerimizde görmemiz mümkün mü ? Saygılarımla.