Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

bizim müdür yardımcısıda dedi bugün katalitik sobadan olmuş herhalde
tek başınaymış atölyede öğretmenine müdürüne..

5trawberry

İşi bilene sordum da, sanayi elektiği dışındaki hiç birşey yaşamını yitirmesine sebep olmazdı dedi..
Kardeşim orda okuyor otmotivde,
derste hocam bana bişey oldu deyip yere anında yığılmış.. Söylenti  o yönde.

fındık

30 December 2011, 15:49:30 #25532 Son düzenlenme: 30 December 2011, 15:52:53 seko
Derste elektrik çarpan öğrenci toprağa verildi
Samsun'da okulunda elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden lise öğrencisinin evinin önünde düzenlenen törende, okul müdürü gözyaşlarına hakim olamadı.

Olay, İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde bulunan Samsun Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Elektrik-Elektronik Teknolojileri Bölümü 12. sınıf öğrencisi Taha Temel (17), derste priz değiştirirken elektrik akımına kapıldı. Ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Taha Temel, hayatını kaybetti

Taha Temel için Canik ilçesi Belediyeevleri Mahallesi Kuvayi Milliye Sokak'ta bulunan evinin önünde bugün tören düzenlendi. Törene, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Milli Eğim Müdür Vekili Melih Erdem, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Samsun Merkez Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Faruk Sarıdere, öğretmenler, öğrenciler ve Taha ailesi ile yakınları katıldı.

Okul Müdürü Faruk Sarıdere, yapılan dualar sırasında gözyaşına hakim olamadı. 2 çocuk sahibi ve Devlet Demir Yolları'nda memur olan baba İlhan Temel (50) ile anne Ayşe Temel de fenalık geçirdi. Duanın ardından Taha Temel'in cenazesi toprağa verilmek üzere Çorum'a götürüldü. Taha Temel'in Çorum Ulu Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Ulu Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verileceği öğrenildi

Allah rahmet eylesin.

engin55

Samsunspor 2012 yılında iyi olacak

Samsunlu ünlü medyum Sevgi Ateş, Samsunspor'un 2012 yılında müthiş bir sezon geçireceği söylerken, takımın 4 transfer yapacağı ve Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'in de gönderileceğini kehanetinde bulundu.Samsunlu ünlü Medyum Sevgi Ateş, Samsunspor'un 2012'deki durumu ile ilgili önemli kehanetlerde bulundu. Medyum Sevgi, Samsunspor'un ikinci yarıda 4 transfer yapacağını belirtirken, "Samsunspor'da şu anda orta saha ve kenarlarda sıkıntıları var. Bunlar yapılacak transferlerle çözülecek. Teknik Direktör Vladimir Petkoviç'in yerine yerli bir antrönör gelecek. Bu teknik adam Samsunspor'u, Samsun halkı gibi sahiplenecek. Yapılacak 4 yeni transferle takım tırmanışa geçip, ligi ilk 8 arasında bitirecek. Takıma yapılan yeni transferler uğur getirecek. Başkan Yılmaz'ın yönetiminde sıkıntıları var. Başkan bunlara göğüs gerecek. Bu sıkıntılar ise düzene girecek. Yaklaşık 3 ay içerisinde maddi olarak bir işadamından destek alınacak. Başkan Yılmaz, fazla stres yapmasından dolayı, sağlığıyla ilgili sorunlar yaşayacak. Bunun için dikkat  etmeli" dedi. Medyum Sevgi, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'un da 2014'e kadar şehirde güzel çalışmalara imza atacağını belirtirken, ardından ise daha yüksek bir mevkiye atacağını söyledi.

Akyol

Bunu da gördüm gözlerim açık gitmez... :rulet:

twitter

Kume dusme hattindayiz petkovic basimizda
İlk 8deyiz petkovic gonderilecek

Neyin kafasini yasiyon abla

FaTiH_HaN

Bu biraz temenni falı olmuş  :D Ablanın resmini çekip altını kafalarına göre doldurmuşlar  :)

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar 14 gün önce menisküs ameliyatı oldum. Belden iğne vurup bel altını uyuşturularak ameliyat oldum (Spinal anestezi) bu yapılan iğne bazı hastalarda baş ağrısı yapıyormuş maalesef bendede baş ağrısına sebep oldu ama ne baş ağrısı 13 gün 24 saat, hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor sadece yatıp kafamı yastığa koyduğum zaman hafifliyordu. Hatta Bjk maçının bile tamamını izlemeden stadtan ayrılmak zorunda kaldım.

Aman siz siz olun böyle bir operasyonla muhattap olursanız genel anestezi olun yani tamamen bayılttırın kendinizi.
Çok şükür dün baş ağrısı hafifledi bugün ilk defa ağrımadı.

ChucKeR

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 December 2011, 19:02:04
Arkadaşlar 14 gün önce menisküs ameliyatı oldum. Belden iğne vurup bel altını uyuşturularak ameliyat oldum (Spinal anestezi) bu yapılan iğne bazı hastalarda baş ağrısı yapıyormuş maalesef bendede baş ağrısına sebep oldu ama ne baş ağrısı 13 gün 24 saat, hiç bir ağrı kesici fayda etmiyor sadece yatıp kafamı yastığa koyduğum zaman hafifliyordu. Hatta Bjk maçının bile tamamını izlemeden stadtan ayrılmak zorunda kaldım.

Aman siz siz olun böyle bir operasyonla muhattap olursanız genel anestezi olun yani tamamen bayılttırın kendinizi.
Çok şükür dün baş ağrısı hafifledi bugün ilk defa ağrımadı.

abi bol bol kola kahve iç. ben fazla içebilmek için asitsiz kola soğuk kahve içiyodum. geçmiş olsun.

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: ChucKeR - 30 December 2011, 19:06:00
abi bol bol kola kahve iç. ben fazla içebilmek için asitsiz kola soğuk kahve içiyodum. geçmiş olsun.

Asitsiz olmasi cok önemli cünkü bol bol asitli cola icenin sonu pek iyi olmuyor.(Tecrübe konusuyor)  .:.:.

samuray

Alıntı yapılan: AntZ - 29 December 2011, 21:59:28
Ertan Hocam evet saydıkların o resimdekiler ama bir önceki sayfada, gol sevinci resminde sağdaki yandan görünen kişinin kim olduğunu tartışıyoruz.  :) Kasım olduğu konusunda ısrarcıyım  1dk!!!

soldaki kasım tamam da soldaki ertuğrul.a benziyor net değil ama

samuray

ne günlere kaldık işimiz falcılara kaldı ilk 8 süpersin falcı abla  ;D :(

samsunspor.co.nr

30 December 2011, 20:20:39 #25542 Son düzenlenme: 31 December 2011, 09:12:41 samsunspor.co.nr
2011'in en güzel golleri ;)

Zenke vs. Dilaver

masbene

eskiden bi arkadasımın beni kızdırmak icin karsıma gecip yaptıgı hareket :p