Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feveran

onlarda adnan sezgin kazım başkan serkan ay :) :)

kamuri

30 December 2011, 11:09:53 #25516 Son düzenlenme: 30 December 2011, 11:14:34 kamuri
reklam kokan hareketler bunlar ;D

celebi

bence bu kadıncağız bu siteyi takip ediyor  :evet:

kamuri

boboya teklifimizi yaptık şimdi haber bekliyoruz diyor  ;D

celebi

bugün bir çarşambaspor maçı yapalım sancaktepeye. önce cuma sonra maça vurduğun gol olsun Çarşambasporum

kumköylü ahmet

masbene

Alıntı yapılan: celebi - 30 December 2011, 11:33:14
bugün bir çarşambaspor maçı yapalım sancaktepeye. önce cuma sonra maça vurduğun gol olsun Çarşambasporum
maç kaçta nerde acaba

emre

İstanbul Sancaktepe'de,13:30 galiba

celebi

Alıntı yapılan: masbene - 30 December 2011, 12:18:29
maç kaçta nerde acaba

13:30 sancaktepe hakan şükür stadyumunda istanbulda. emre çık gel istersen  ;)

emre

30 December 2011, 12:50:11 #25524 Son düzenlenme: 30 December 2011, 12:54:39 emre
abi cuma var yetişemem

edit. ligtv de ilk yarının en güzel gollerini gösteriyor.Ergün'ün Trabzon'a attığı golü gördüm bir tuhaf oldum,2. yarı başlasa da su Trabzon'abir koysak  ;D

lucarelli

Alıntı
İngiltere Milli Takımı'nın teknik direktörü Fabio Capello, Almanya Futbol Federasyonu'nun Türk kökenli oyuncuları çaldığını iddia etti.

The National'a açıklamalarda bulunan Capello, "Ortada bir sorun var. Zengin kulüpler genç oyuncuları kadrolarına topluyorlar. Daha sonra da olacakları düşünmüyorlar. Almanya'nın kadrosunda beş oyuncu Türk kökenine sahip. Bu yüzden bu oyuncuların milli takım tercihlerini maddi imkanlar sunarak değiştirebiliyorsunuz. Ailelerine sağlayacağınız olanaklarla fikirleri değişiyor. Bu çok saçma bir şey. Bana göre bu tam anlamıyla hırsızlık. Türkiye o beş oyuncuyla çok daha iyi yerlere gelebilirdi." ifadelerini kullandı.

Danny Welbeck'i Gana'dan önce milli takıma çağırmasına da değinen deneyimli teknik adam, "Ganalı gazeteciler beni suçluyorlar. Ancak ben Welbeck'in ailesiyle bu konuda bir görüşme yaptım. O İngiltere'de doğmuş ve büyümüş bir oyuncu olduğu için bunu sorun etmediler. İngiltere için oynamasından gurur duyacaklarını söylediler." şeklinde konuştu.

2010 Dünya Kupası'nda üçüncü olan Almanya'nın 23 kişilik kadrosunda 11 oyuncu farklı etnik kökenlere sahipti.

kýzýlyýldýz55

Capello haklı

milli takımların kulüplerden farkı kalmadı ya sınırlama getirilmeli yada herkes kendi ülkesinin oyuncusunu oynatmalı

emre

Capello'nun asıl derdi Almanya ile sanki ama şuraya katılıyorum; bu oyuncuların milli takım tercihlerini maddi imkanlar sunarak değiştirebiliyorsunuz. Ailelerine sağlayacağınız olanaklarla fikirleri değişiyor. Bu çok saçma bir şey.

5trawberry

endrüsti meslek lisesinde elektrik bölümü öğrencisini derste elektrik çapmış, ve hayatını kaybetmiş :( :(

Bu nasıl ihmalkarlık..

FaTiH_HaN