Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Ertuğrul Sağlam

Petkoviç'in isteği doğrultusunda Ufuk Bayraktar, Burak Çalık, Savaş Yılmaz, Dilaver Güçlü, Valdomiro ve Başaran İdmanlara alınmıyormuş.

Hoca ikinci yarının temizliğine şimdiden başlamış, anlaşılan gitmek gibi bir düşüncesi yok, yada takımın başarısızlığının faturasını oynamayan futbolculara kesiyor

GökhanÇağlar

bu adamların ne günahı var ki,kaç kere oynattın bu zamana kadar..
kadro dışı bırakacaksan ergünü,sarpı,ahmet şahini,fink i bırak.

King Of The North

14 December 2011, 13:15:08 #24873 Son düzenlenme: 14 December 2011, 13:19:48 Sapýna Kadar 55
Adem, Kemal, Murat Yıldırım, Ertuğrul ve 2-3 kişi daha dışında kim varsa gönderecen takımdan, Petkoviçin en başta gitmesi lazım, bu rezilliği başka türlü temizleyemezler...

King Of The North

Serkan

BEYLER SOKAKDA MI MUHABBET EDİYORSUNUZ ?

King Of The North

Sihirli değnek mi transfer edecek Adnan bey, takımın hali ortada, şükür ki çok kopmadık, şansımız var ama acilen üst üste 2-3 maç kazanmamız lazım, yoksa ne derlerse desinler bizi uyutamazlar.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: farUqras - 14 December 2011, 13:30:59
2 ci yarı ligden düşersek ozaman istediğiniz küfürü edin diyen simsar ADNAN SEZGİN, takım düştükten sonra küfürle kalcagınımı zannediyo acaba?

Küfürle kalır hocam adamı ortaya alıp karambol mü yapacaz, biz küme düştüğümüzde ki Allah korusun öyle bir şey olmayacak inşallah, Adnan Sezgin Samsun sınırlarını çoktan terketmiş olur.

ugrass

küfürle kalır mı derken takım biter anlamında yazdım adnan sezgini ortaya alcaz demedim :D
şiddete HAYIR!! =)

vanlioglu

jebrin üç süper lig ekibiyle görüşme halindeymiş. umarım bir taneside bizizdir.

feveran

5trawberry

İnsua'nın performansından bilgisi oaln var mı ? Takip etmedim hiç, Bursaspor gönderecekmiş.

berusa55

GÖZDEN DÜŞENLER
14 Aralık 2011 / 14:54

Kırmızı beyazlı ekipte, gözden çıkarılanlar belli oldu. Teknik direktör Petkoviç'in raporu doğrultusunda Ufuk Bayraktar, Burak Çalık, Savaş Yılmaz, Dilaver Güçlü ve Valdomiro bundan sonra takımdan ayrı olarak çalışacak

İLK ADIM ATILDI
Samsunspor yönetimi Kazım Yılmaz başkanlığında dün akşam bir araya geldi. Yaklaşık iki saat süren toplantıda takımın genel durumu masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca teknik direktör Vladimir Petkoviç'in raporu doğrultusunda Valdomiro, Ufuk Bayaktar, Burak Çalık, Dilaver Güçlü ve Savaş Yılmaz'ın takımdan ayrı özel bir antrenman programında çalışmasınada onay verildi.

PERFORMANSLARI YETERLİ DEĞİL
Teknik direktör Petkoviç'in performanslarını beğenmediği ve büyük olasılıkla devre arasında takımdan gönderilmelerine kesin gözüyle bakılan bu 5 futbolcu yardımcı antrenör Kenan Yelek tarafından ayrı olarak çalıştırılacak. KulÜp Başkanı Kazım Yılmaz, "Hocamıza güveniyoruz. Kendisini yönetimimize böyle bir düşüncesinin olduğunu iletti ve biz de kabul ettik" dedi. Özgür KALANBAK

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=67860

ngonge

Dilaver, Burak ve Savaş kiralık gönderilmeli diye düşünüyorum. bu adamların bir kısmına sezon başı bonservis ödenmedi mi?

FaTiH_HaN

burağa verilmedi, serbest kalmıştı diye hatırlıyorum