Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Serkan

hastayım şu milletin twitter'dan sallama olayına ( =

Ollivanders

Ama bafra dondurması da oyle bir gitmişti ki o gun :)

Dartagnan

gelmek bılmemstı :) Sonra da bitmek bilmemişti :)

ugrass

mehmet yılmaz

AlıntıMilli Emlak operasyonu şüphelileri sağlık kontrolünden geçirildi
Samsun'da, İl Milli Emlak Müdürlüğü'ne yönelik yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Hazine'ye ait taşınmazların kiralanması, tahsis ve ihale hakkındaki uygulamalarla ilgili yürütülmekte olan soruşturma kapsamında, sabah 06.30 sıralarında Samsun'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

1 yıl süren teknik takip sonucu yapılan operasyonda, aralarında eski İl Milli Emlak Müdürü A.Ö., İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları C.K. ve A.Ö. ile belediyenin Hukuk İşleri Müdürü A.Ö. ve Atakum Belediyesi Başkan Vekili H.E. ile belediyenin İmar İnşaat ve Satın Alma Müdürü Ü.Y.B., eski Samsunspor Başkanı M.B., işadamları ve müteahhitlerin de bulunduğu 22 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları devam eden şüpheliler, akşam saatlerinde Adli Tabiplik'e sevk edildi. Polis otobüsü ile buraya getirilen şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra tekrar Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Acayip gizli olmuş doğrusu  ???
Kim olabilir ki eski başkanlardan M.B.?

Mazhar Başoğlu gözaltına alınmış

FaTiH_HaN

AlıntıErtugrul Murat

BEN BİR SAMSUNLU OLARAK SAMSUNSPORUN TS KÜMEYE BİLMEM NE TRABZON OLAMAZSIN ŞAMPİYON DİYE BAĞIRAN O ÜÇ BEŞ ÇAPULCU YÜZÜNDEN YÜZÜM KIZARIYOR. BENCE BUNLAR TUTULMUŞ SATILMIŞ İNSANLAR BUNLARIN YÜZÜNDEN ÜÇ BEŞ ÇAPULCU YÜZÜNDEN TÜM SAMSUNA BÜTÜN CAMİAYA MAL EDEMEYİZ. AMA BEN BİR SAMSUNLU OLARAK BÜTÜN TRABZONLULARDAN KENDİ ADIMA ÖZÜR DİLİYORUM. VE BU AKŞAMDA FANATİK BİR TRABZONSPOR TARAFTARIYIM

http://fanatik.ekolay.net/Samsunda-sok_3_Detail_294_246124.htm

Haberin altındaki yorum, bunu yazanın Samsunlu olduğuna inanmak istemiyorum.
Ne insanlar var delirmemek mümkün değil  :x(( her spor sayfasında Samsunspor haberlerinin altında 1-2 tane seçme var bu tarz yorumlar yapıyorlar  :kafa:

Az önce ismini face den buldum gs resimleri adamın Samsunsporla alakası yok ama her haberin altına trabzonla ilgili yorum yapıyor.

masbene

ahmetsefa55

şöyle abidik gubidik yorumları buraya taşımayalım rica ediyorum.
özeniyorum öyle yorumları okumamak için bi bakıyorum siteye yazılmış.
bunları okumak için girmiyorum ben siteye.
o kadar moral bozukluğunun içinde bir de böyle kanı bozukları mı dinlicez ?

cem

SSKLA

Buna nasıl bir rezaletyaa... GSstore açılıyormuş. :-X :-X :-X Yani iyice rezillik demek.şehir de daha doğru dürüst samsunsporstore yok ken üçüncü yalaka store si açılmasını hazmedemiyorum :kafa: :kafa: >:( >:( >:( al_sana al_sana

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: muhalif - 07 December 2011, 16:25:00
şöyle abidik gubidik yorumları buraya taşımayalım rica ediyorum.
özeniyorum öyle yorumları okumamak için bi bakıyorum siteye yazılmış.
bunları okumak için girmiyorum ben siteye.
o kadar moral bozukluğunun içinde bir de böyle kanı bozukları mı dinlicez ?

Haklısın kardeşim ama hangi siteye girsek bu tarz yorumlar oluyor, herkesin girdiği spor sitelerinde görünce milletin ağzına sakız oluyor laflar, dayanamadım paylaştım forumda, ama silinebilir rahatsız edici olduğunun farkındayım.

YaşarDoğu

Bende ne zamandır  su butik otel tarzı arazinin kaynagını merak ediyordum. :-\

Ayrıca su adamın neden Samsunspor eski balkanı olarak lanse edildiğini de anlamıs değilim adamın bi ton sıfatı mevcut , binbir surat ercan gibi birisi .Neden Başoğlu Hastanesi midir ne karın agrısıdır o sıfatla lanse edilmiyor?

kalptenþimþek

ilk yarı sonunda 20 puan yaparız gibime geliyor

King Of The North

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=5227
o kadar gözümüzde büyüttüğümüz adam, efsane olacaktı neredeyse ama şimdi gözümde beş para etmez benim bu olaydan sonra.