Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kaptan 55

geçtiğimiz cumartesi günü saat 18:00 gibi shell'in ordan tramvaya bindim eve gidiyorum meydandan üç tane genç bindi tramvaya geldiler yanıma durdular,üç gençden biri nasıl sallıyor SAMSUNSPOR'a belli ki muhabbet durakta başlamış,ne cingenliğimiz kaldı,ne satıcılığımız kaldı,ne çekememezliğimiz kaldı ya sabır ya sabır çeke çeke baruthanenin oraya anca dayanabildim en son arkadaşına SAMSUNSPOR şampiyonluğa bir kez oynadı onuda bizim sayemizde biz yardım etmişiz demez mi işte filmin koptuğu o an çocuğa döndüm lan ibine bir saattir sallıyosun SAMSUNSPOR'a belli ki SAMSUN'lu değilsin ama burada yaşıyorsun ayıp değilmi yaşadığın şehre ihanet etmek demeye kalmadı ne ayıbı abi bunları bulduğun yerde ..... cümlesini bitirmeden bunlara ALLAH ne verdiyse gözü kapalı verdim odunu,tabi onlar üç kişi olunca bizde darbe yemedik değil ama bu ve bunun gibilere gereken dersler verilmedikçe bu şehri her zaman kendi memleketleri sanacaklar,çocukların hangi takımlarını tuttuğunu söylememe bilmek gerek var mı?
şimdi bakıyorum tribünlerimizin en eski ve en köklü iki grubu birbirlerine ters,bakıyosun bir yandan başkan diğer yandan camiaya maddi manevi desteği hiç bir zaman esirgememiş dışarda kalan en ağır isim birbirine ters,oyuncular arasındada arkadaşlığında olduğunu düşünmüyorum bütün bunları üst üste koyunca acaba demekdende kendimi alamıyorum,acaba nereye gidiyoruz çok merak ediyorum?

mehmet yılmaz

Geçmiş olsun ve eline sağlık Erdal'ım.. Plakalarını alabildin mi bari?

berusa55

Erdal o an yanında olmayı çok isterdim dostum! Eline sağlık; geçmiş olsun...

Bu ne rahatlıktır vay arkadaş ya hiç mi demiyor içinden lan kime sallıyorum bu şehirde biri çıkar bir şey der şimdi de mi demiyor inbelere bak az!

kaptan 55

valla hocam ben hergün tramvayı kullanan biri değilim o gün denk geldi ne bilim işte  :D ama tramvayı sürekli kullanan arkadaşlar için o kişinin burnunda ve gözünde SAMSUN hatırası bıraktım,zaten en fazla ona verdim odunu  :suslen:

brigand

abi ellerine sağlık. senin gibi harekete geçen 100 kişi olsa şehirde gıkları cıkamaz. hakkaten ellerine sağlık.  >l<

davidsavage

AlıntıAtakum Belediyesi'ne polis operasyonu: 22 gözaltı

Samsun Atakum Belediyesi'ne polis operasyon düzenledi. 22 kişi gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah kentteki 4 alt kademe belediyesinden CHP'li Metin Burma'nın başkanı olduğu Atakum Belediyesi ile MHP'li Necaattin Demirtaş'ın başkan olduğu İlkadım Belediyesi'ne operasyon düzenledi.

Operasyonlarda belediye başkan yardımcıları, fen işleri müdürlüğü çalışanları belediye meclisi üyeleri ile aralarında kentin ünlü müteahhitlerinden M.B. ve V.Ç. de gözaltına alındı.

Operasyon devam ettiği için göz altılarla ilgili açıklama yapılmadı.
EMNİYET: 22 KİŞİ GÖZALTINDA

Samsun Emniyet Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada İlkadım ve Atakum belediyelerini de kapsayan operasyonun, 'Hazineye ait taşınmazların kiralanması, tahsis ve ihaleleri' ile ilgili olduğu ve 22 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Açıklamada, operasyonun devam ettiği ve göz altılandakiler ile ilgili adli işlemlerin sürdüğü kaydedildi.

Milli Emlak Müdürlüğü'nde yoğunluk kazandığı belirtilen operasyonda gözaltına alınanlar arasında İlkadım Belediyesi'nden 3, Atakum Belediyesi'nden de 2 görevinin bulunduğu öğrenildi. Gözaltındakiler arasında kentte tanınmış işadamlarının da bulunduğu belirtildi.

http://www.ensonhaber.com/atakum-belediyesine-polis-operasyonu-26-gozalti-2011-12-06.html

Desiqner

LisandroLopez

Alıntı yapılan: Desiqner - 06 December 2011, 21:30:49
http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=5227

Siz görmüşmüydünüz ? Ben görmemiştim :)

vay vay vay... katkı yaptığı duyumlarını az çok duymuştuk ama böyle uluorta...

Desiqner

2010 haberi ama ben ekşisözlükte gördüm bi dk bi entry vardı onuda bulayımda göstereyim adam çok güzel özetlemiş şuanki durumu.

edit:buldum ; http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26404416

Serkan

Erdal abi inceden araştıralım elemanları ;

Desiqner

FaTiH_HaN

Tanjunun yazdıkları a'dan z'ye doğru olabilir ama derdi Samsunspor değil en acı olanı da bu, kinayeli kinayeli Adnan Sezgine laf sokuyor. Adnan Sezginle olan husumetini dillendirmiyor Samsunspor üzerinden laf sokuyor.Ama Samsunun çocuğuna değer vermezler kısmı çok doğru buna diyecek hiç bir şey yok haklı o konuda.

cgr

Bu V.C Vahap Celık. Tulay Basaran And.Lısesının karsısındakı yer Beledıye'nın dıye soyluyorlardı. Demek kı dogruymus.

celebi

erdal kardeşim ellerine sağlık :ok

55__Gurbet__55

Tanju Colak :
AlıntıBen, Samsun'un evladıyım. Samsunspor'un bu durumda olmasından büyük üzüntü duyuyorum. Samsunspor'un başarılı olmasını ve bundan gurur duymak isterim

Tövbe yarabbi tövbe  :kafa: