Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

01 December 2011, 14:46:12 #24465 Son düzenlenme: 01 December 2011, 15:17:30 özkan
Alıntı yapılan: binikalamadım - 01 December 2011, 14:25:11
19 Mayıs Lisesi Müdürü Öğrenciler tarafından okulda dövülmüş...

ne oluyor bu gençlere yahu...nereye gidiyoruz
dün civardaki bir iş sebebi ile kız meslek lisesine gitmem icap etti.Aman Allah'ım ne biçim olmuş o okullar öyle,ortalık mini etekden,sigaradan,okulların kapı önleri erkekden geçilmiyor.El kadar kız çocuklarında şu kadarcık mini mini okul etekleri.Hiç iyi yolda değil çocuklar.Eskiden azcık saçımız uzasa müdür okula almazdı bizi. :-X

ngonge

Gökdeniz değil ama yürütülen mantık çok doğru, çünkü bizim lig mart sonu bitiyor. Playoff lara kalamayacağımızı düşünürsek...

Bu durumda Rusya yada İskandinav hatta Amerika liglerinden normalde alamayacağımız isimleri 2-3 aylığına almayı şu aşamada mantıklı buluyorum. Geçen yıllarda örnekleri görüldü.

O liglerde Mart sonu Nisan başı başlar maçlar.

SAMSUNLU ORUMA 55

01 December 2011, 16:37:39 #24467 Son düzenlenme: 01 December 2011, 17:28:30 AntZ
Alıntı yapılan: AntZ - 01 December 2011, 00:31:27
Benim gençliğimde kağıt dolaştırılıyor, gelenler gelmeyenlerin yerine de imza atıyordu  :)
hala aynı abi kağıt dolaşıyor imzanı atıyorsun.. ara sıra üniye uğradığımdan biliyorum :deli:

fat55

idmana gidildiyse görüntü filan var mı?

Kaya

İdmanda muhteşem görüntüler vardı.Ben uzun zamandır bu kadar güzel bir ortam görmemiştim tesislerde.Moraller üst seviyede,başkanla uzun uzun konuştuk,birlikte idmanı izledik.Söylenecek çok güzel şeyler var,antep maçına yansıması dileğiyle.Haydiii Antepe :)

CurvaSs

Alıntı yapılan: Kaya - 01 December 2011, 18:11:12
    İdmanda muhteşem görüntüler vardı.Ben uzun zamandır bu kadar güzel bir ortam görmemiştim tesislerde.Moraller üst seviyede,başkanla uzun uzun konuştuk,birlikte idmanı izledik.Söylenecek çok güzel şeyler var,antep maçına yansıması dileğiyle.Haydiii Antepe :)

fotoğraf yok mu? özledik be reyis. :)

feveran

inanç ballandıra ballandıra anlattın adam bi fotograf ceker

maviay55

Kaya

Fotoğraflar yakın zamanda düşer,ben çekmedim ama bütün basın oradaydı.Resmi siteyi takip edin.

samuray

gökdenizdenmi medet umacaz biz ya bu ne sacmalık tır inşallah yalan haberdir adam sezon sonu 2 aylık arada dinlenecek yorgunluk atacak tatilini yapacak bu kiralama bize bi fayda sağlamaz yararıda olmaz bence

yilmazselcuk55

01 December 2011, 21:21:10 #24475 Son düzenlenme: 01 December 2011, 23:43:52 yilmazselcuk55
Bilgisayar Bölümü Mezunu ya da okuyan (Üniversite) ve windows mobile Phone(Tez konusu olarak C# da uygulama geliştirecem) dan anlayan birileri var mı sitede ?

cgr

cany

pazar günü 12.30'da, yaşardoğu'da samsun engelligücü basketbol maçı varmış adana takımıyla. biletler ücretsizdir. müsait olanlar gidebilir destek olmak amacıyla

emre

Ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook'un kurucusu Amerikalı Mark Zuckerberg; Türk kullanıcılarına müjde niteliğinde bir haber verdi.

Facebook olarak "Yerelleştirme" çalışmalarında büyük ilerleme kayıt ettiklerini ve bunu da ilk olarak Facebook sitesini çok sık olarak kullanan Türk halkının denemesini istediklerini belirtti.

Zuckerberg "Yerelleştirmeye önem veriyoruz ve Facebook'un yeni sürümünde çok önemli sayılabilecek, Türklerin çok hoşuna gidecek bir çok yenilik yaptık" dedi.

SABİT YORUM TUŞLARI
Facebook'un Türkler için yapılan özel versiyonunda bundan sonra Sabit Yorum Tuşları (SAYOT) bulunacak. Zuckerberg bu tuşların ne işe yaradığını şu şekilde özetliyor. "Türk kullanıcıların en çok kullandığı klişe yorumları artık tuşlara bağladık. Bundan böyle Türk'ler isterlerse aynı yorumu heryere yazmak yerine SAYOT'lara basarak yorum yazabilecekler.
Facebook'un bu sürümünde : "Canım çok güzel çıkmışsın" , "Teşekkürler canım o senin kendi güzelliğin" , "Doğum günümü kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkürler" , "Çekilene değil çekene bak" , "Bu resmi ben çektim" , "Yakışır kardeşime" ve "Helal kardeşime" gibi tuşların bulunacağı belirtiliyor.

FACEBOOK AKRABALARI DA UNUTMADI

Facebook'un şu andaki profil yönetiminde insanlar "Neyin Olur" özelliğini kullanarak, kendisinde ekli bir kişinin akrabalık ilişkisini belirtebiliyor. Ancak bu terimlerin Türk örf ve adet yapısına göre eksik kaldığını belirten Zuckerberg : "Bu seçenekler arasına Elti, Kaynana, Kayınço, Baldız, Amcaoğlu, Dayıoğlu, Yeğen, Dünür, Taze gelin, Damat, Enişte, Görümce, Kuma, Sağdıç, Kirve, Ahiretlik, Kayınbaba gibi sadece Türklere özgü olan akrabalık terimlerini de dahil ettik. Bunlar dışında eklenecek bir çok terim bulunuyor ve bunları araştırmak için 3 Dilbilimcimiz aylardır çalışıyor, bu bölümü daha da geliştireceğiz.

;D ;D ;D

5trawberry