Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

binikalamadım

ismi verecek durumda değilseniz burayada böyle bir bilgi yazmamalısınız bütün topçular zan altında kalır  :-X

hurcan55

Shane_Falco

ahmetsefa55

ben inanıyorum ama kim olduğunu da merak ediyorum.
en azından özelden bilgi almak istiyorum...

5trawberry

Madem önemi var ya da yok, neden buraya yazıyorsun, ya da hala daha açıklama yapma gereği duyuyorsun.
Aferin sana kaynakların sağlam, çok iyi iş çıkardın, aanaaa bak ne bilgiler de biliyormus deemizi mi bekliyorsun?
Başkalarıyla paylaşmayacaksan, buraya yazıp, ego mu tatmin ediyorsun.

Sen taraftarsın da biz, başka bir şey miyiz ki ?

twitter

cembaba

Katılırmısınız bilmiyorum ama, Orta sahamızda, Murat Ceylan - Hakan Arslan - Murat Yıldırım - Bülent dörtlüsü olsa çok acayip rahatlarız. Murat Ceylan çok iyi transfer olur ara transferde.

Serkan

LisandroLopez

ahmetsefa55

ortaya soylemek ıstemıyo olabılır ama soranlara en azından ozelden bılgı vermelı kı topcuların hepsıne yalandan sovmeyelım.
zaten gunah sahıbıyız bırde onların gunahlarını almak ıstemem. :kanka:

LisandroLopez

Alıntı yapılan: muhalif - 27 November 2011, 01:59:21
ortaya soylemek ıstemıyo olabılır ama soranlara en azından ozelden bılgı vermelı kı topcuların hepsıne yalandan sovmeyelım.

zaten günah sahibiyiz dedi yaa ;D :D

SSKLA

Alıntı yapılan: muhalif - 27 November 2011, 01:59:21

Adem değildir abi kaldı geriye 28 hadi eliye eliye bulcaz  :)

Lusage

Sivaspor kalecisi Bojan Galatasaray taraftarlarına göre çok tiyatral bir futbolcuymuş.. Iyi numara yapmış.

Elmander Ahmet'i basketbolcu gibi taciz ederken iyi. Engin Bojan'a kafa atıp Bojan yere düşünce kötü.

Etme bulma dünyası. Daha çok kırmızı kart görürsünüz..

5trawberry

Elmander'in o karakterde birisi olduğunu düşünmüyorum da, Engin karaktersiz, Tesedeyken formasını yere atan , hocaya hakaret eden birisi sonuçta.

Jnr.Serkan

İstanbul belediye golü attı yeniyor antep'i...Maç linkini isteyen olursa özelden mesaj atabilir