Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 13 November 2011, 02:11:11
Köylü milletin efendisidir birader, sen şimdi köylülere laf mı atıyorsun  1dk!!!

Davar diyorum köylü değil  (=

5trawberry

Alıntı yapılan: seydo55 - 13 November 2011, 00:10:52
Kırmızı beyaz Samsunspor dergisinde efsane futbolcular bölümünde Metin Oktay ne alaka  :x((

Kardeşim bence bunda sorun yok. Kızmaya gerek de yok. Çünkü Metin Oktay bir semboldür.
Dergilerde özel yer ayrıcalak Türk futbolunun ender isimlerindendir.
Efendiliğinden, futbolun dostluk olduğundan taviz vermeyen her kim varsa saygıyla anılmayı, özel yer edinmeyi hakeder..

Efsane futbolcular bölümüne kimler yazılsın peki.
Paraya herşeyini,memeketini satan soysuzlar mı ?

Kaya

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 November 2011, 00:24:23

Herkes bağırırken bağırmayan seydo55, Halo Reyiz'in arkasına sığınarak, atkı açmıyor görünüyor. Kendisini eşekle kınıyorum.  ??? :rulet:

Eskişehirin hangi köy takımının stadıydı burası !! Böyle bir rezillik olamaz..Yıl 2011 lan 2011  :D

maviay55

bu düzelmiş hali kardeşim  :x((

fat55

Mustafa Sarp için hatırlarsanız sezon başı gazetemdeki köşe yazılarımda mutlak alınması gereken futbolcular arasında  göstermiştim.
            Sonrasında ise Adnan Sezgin'in göreve gelişi ve ligin başlamasına sayılı günler kala bu futbolcunun transferi gerçekleşmiş ve ben yine köşe bir yazımda isabetli bir transfer diyerek söz etmiştim.
             Çünkü benim gibi kamuoyunun büyük bir kesimi bu futbolcunun geçmişinde Bursaspor'daki parlak futbol yılları ve sonrasında da Galatasaray'da oynadığı sezonları hatırlayarak Samsunspor adına yararlı bir transfer  olacağını düşünmüştük.
             Aynı Mustafa Sarp sezon başı hazırlık kamp dönemi geçirmeden Samsunspor'a gelmiş dolayısıyla da ligin ilk karşılaşmasında yani Gençlerbirliği maçında oynatılmamıştı.
             Hatta bu maçın devre arasında 19 Mayıs Stadı'nın vip salonunda kendisi ile karşılaşmış ve  Samsunspor'un özellikle bu sezon kendisine çok ihtiyacı olduğunu anlatmaya çalışarak övgü dolu sözlerle de onu bir şekilde motive etmeye de çalışmıştım.
             Ardından bu kez 2'nci karşılaşma olan İstanbul deplasmanındaki Galatasaray karşısına ilk 11'de forma şansı bulmuş ve o maçta mükemmel bir performans ve bir de gol atmayı başarmıştı.
             Türk Telekom Arena Stadı'nda attığı gol sonrasında hatırlarsanız ellerini gökyüzüne kaldırmış sanki onu Galatasaray'dan gönderenlere "gördünüz mü beni " dercesine bir mesaj göndermeyi de ihmal etmemişti.
             Sanki bu karşılaşmada sırf bu mesajı verebilmek ve de birilerine kendini ispatlamak için oynamıştı.
             İşte Galatasaray karşısında böylesi mükemmel performans gösteren o  Mustafa Sarp, sonrasında çıktığı tüm karşılaşmalarda oynadığı futbolla beklentilere cevap vermeyi bırak tam bir hayal kırıklığı yaratırken; son karşılaşmalardan Eskişehirspor maçının ilk yarısı sonunda oyundan alınmış sonrasında Ankaragücü maçında da ilk 11'de forma şansı da bulamamıştı..
             Yani anlayacağınız gelinen bu noktada ortaya çıkan tabloya göre ligde 10'uncu hafta geride kalırken Mustafa Sarp'ın aklı  Galatasaray'da kalmış dolayısıyla da  yeni takımı Samsunspor kendisinin maalesef çok da umurunda değilmiş gibi görünütü oluşmuştur.
             Oysa dünyanın parası verilerek bonservisi ile alınan Mustafa Sarp'ı  bir başka  transfer Beşiktaş'tan hem de kiralık alınan Alman Fink'le kıyasladığımızda ise bu futbolcu geldiği günden bu yana oynadığı tüm karşılaşmalarda bireysel olarak elinden geleni yapmaya çalışmış ve yine takımının başarısı için zaman zaman tekmeye kafasını sokmaktan bile kaçınmamıştır..
             Üstüne üstlük  bu futbolcu sezon sonu Beşiktaş'a döneceğini bildiği halde...
             Ulu Önder Atatürk'ün bir sözünü hatırlatmak istiyorum...
             "Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim"..
             Şimdi ben sizlere soruyorum Atatürk yaşasaydı Mustafa Sarp'ı mı severdi yoksa fink imi? ERCÜMENT GÜL

Kaya

Hayret bir olay bu Fink meselesi..Tff sitesinde bonservisiyle alındı olarak geçiyor.Hepimiz ilk geldiğinde bizim futbolcumuz diye seviniyorduk.Başkan sene sonu onu alacağız diyerek bizi ve TFf'yi şaşırttı,şimdi de Erciment Gül kiralık olduğunu yazmış..Şuna bilen bir kişi açıklık getirse ne güzel olur. zzzzz

furkan5534

http://www.sporxtv.com/futbol/almanya/the-unity-maca-hazirlaniyor-|-dortmund-tribunlerinden-muhtesemSXTVQ28794SXQ

kareografiye bakın b.dortmund

feveran

ADNAN SEZGIN olmak uzere yapılan ve yapılacak olan operasyonlara saygı duyarak yonetıme tam destek vrmektır.herkesden bu destegı beklıyorum
bu haftada ve onuzmudekı hafta flaş gelişmeler olacak...

seydo55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 13 November 2011, 02:43:17
Kardeşim bence bunda sorun yok. Kızmaya gerek de yok. Çünkü Metin Oktay bir semboldür.
Efendiliğinden, futbolun dostluk olduğundan taviz vermeyen her kim varsa saygıyla anılmayı, özel yer edinmeyi hakeder..

Samsunsporda efsane olmuş futbolcu yok mu hani hepsini yazdılar da metin oktay mı kaldı diye sormazlar mı ? Derginin ilk sayısı ben saçma buldum sonuçta sıradan bir futbol dergisi değil sadece Kırmızı beyaz renklere gönül verenler için çıkarılmış bir dergi..

feveran

Sercan

Alıntı yapılan: 5trawberry - 13 November 2011, 02:43:17

ne alaka ?

Ayberk

muzaffer4

13 November 2011, 16:07:11 #23982 Son düzenlenme: 13 November 2011, 16:21:29 ekigho55
canik basketbol kulübü :87
edirne spor:10
       4. çeyrek te son 06:45

55 gençlik:56
niğde türk telekom:48
      3.çeyrekte son 02:00

brigand

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Bizim en büyük idealimiz, taraftarımızın her zaman yanımızda olmasıdır'' dedi.
Yılmaz, Samsunspor Şehzadeler Taraftar Grubu Derneği'nce düzenlenen etkinlikte, taraftarlarla bir araya geldi.

Etkinlikte konuşan Yılmaz, taraftarlarla daha sık bir araya gelmek istediklerini ancak bazı nedenlerden dolayı, taraftarlarla kulüp yönetimi arasında iletişim kopukluğu yaşandığını söyledi.

Samsunspor camiası olarak zor günler geçirdiklerini ifade eden Yılmaz, ''Samsunspor camiası olarak gidişatımız biraz kötü durumda. Bundan sonra gidişatımızın düzgün olması adına sizleri de yanımızda görmekten son derece mutluyuz. Bizim en büyük idealimiz,taraftarımızın her zaman yanımızda olmasıdır. 'Sporda Şiddet Yasası'nın vermiş olduğu yükümlülükler çok fazla, bu yasa tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının uyması gereken bir yasadır. Yasa ile ilgili en fazla sıkıntıyı taraftarların çektiği bellidir. Bizde bu konuda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Ancak yasaya karşı gelemeyiz çünkü yasaya karşı gelmek devlete karşı gelmektir'' şeklinde konuştu.

Sporda Şiddet Yasası'nda bazı yeni düzenlemeler olduğunu ve bunlara uymak zorunda olduklarını belirten Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin ise, ''Bu yasadaki yeni düzenlemeleri aşma gayreti içine girmek doğru bir yöntem değildir'' dedi.

Başarıya giden yolda zincirin en önemli halkalarından birisinin taraftarlar olduğunu ifade eden Sezgin, şunları kaydetti:

''Ben buraya gelmeden önce de Samsunspor taraftarının takımımın yanında olduğunu, o pozitif enerjisini takımına yansıttığını biliyordum. Anadolu'da en güçlü taraftarın Samsun'da olduğu yapılan bir ankette ortaya çıkmıştı. Taraftarımızın yanımızda olmasını istediğimiz günler bu günler. Zaten taraftar bu günler için var. Başarıya giden yolda da sizin vereceğiniz katkıya yürekten inanıyorum. Sizin verdiğiniz desteği zaten futbolcular sahada hissedecektir. Nasıl hep birlikte başarıya ulaşılmışsa bundan sonra da inşallah hep birlikte bu takım başarılı olacaktır. Sizler de taraftarlar olarak onların en büyük destekçisi olacaksınız. Ben şimdiden takımımıza vereceğiniz destek için ekibim ve oyuncularımız adına sizlere teşekkür ediyorum.''

Şehzadeler Taraftar Grubu Derneği Başkanı Mehmet Çetir de, Samsunspor yönetimini derneklerinde görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Daha öncelerden böylesi bir organizasyon yapmayı düşünüyorduk. Ancak bazı iletişim kopuluklarından dolayı bu organizasyonu yapamadık. Ama artık bu sorunlar aşıldı. Artık birbirimize daha yakınız, bundan sonra sorunlarımızı birebir görüşeceğimize inanıyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA

feveran