Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

de_brk7 @ kardeşim her konuya her gün peşpeşe mesaj yazmak zorunda mısın ?

kýzýlyýldýz55

atkıyı kapan salona koşsun listeye ne gerek var bu bizim şehrimize olan borcumuz zaten kardeş

burakbas

since1965

Bakan maç geliyor renkdaşlar.Çok dikkatli olun başka bişey demeye gerek yok.Abd başkanı gelecek gibi güvenlik önemli vardır.Dünya lideri kendisi zaten.Dünyada eşi benzeri yok.Sporun dehası

burakbas

istanbul takımıyla maç var ya , kesin tv de veriyordur. nerede reklam hava civa orada sporun dehası.

sersa

Alıntı yapılan: Tufan - 12 November 2011, 13:07:40

ahmetsefa55

muzaffer4

peşpeşe mesaj yazma konusunda haklısın ama arkadaş kaç gündür maç için hazırlık yapalım diyor bişeyler yapmak istiyor ama kimse oralı olmuyor maçı şeref tribününün solundaki tribünde izleme hzırlığı dışında başka birşey olmadı aslında sizlerde haklısınız herhangi bir oraganizasyona gerek yok atkısını alan yaşardoğuya hadi.... :kanka: :kanka: :kanka: :kanka:

Tufan

Deplasman maçına mı gidiyoruz da liste yapılsın kardeşim kendi şehrimizde kendi şehrimizin takımının maçına gidiyoruz salon zaten küçük bu sitedeki çoğu kişi zaten birbirini tanıyan insanlar toplanırız bi yerde sorun değil, statta maça giderken liste yapıyor muyuz bugün kim gelecek diye  :)

burakbas

peşpeşe mesaj yazma konusunda admin ile görüştük. Yanlız hep birlikte bu tepki neden?
Yanlış birşey mi dedik? sadece maça kimler gelecek , millet organizasyon yapıyor , biz uyumayalım anlamında...
Forumda yeniyiz , kusura bakmayın.

Amaç : forumdan soğutmak mıdır ?

Tufan

Alıntı yapılan: de_brk7 - 12 November 2011, 14:10:50
Amaç : forumdan soğutmak mıdır ?

Kardeşim maç listesi konusunda bi sıkıntı var mı dedim Allah razı olsun sitede yazmasaydınız ben gitmezdim mesela Sbk'nın maçına.
tüm forumların yazılı olmayan kuralları vardır bu sadece ss.biz sitesine özgü birşey değil yarım saat içinde 10 konuya yorum yapmak bana göre mantıksız yoksa sana özel bi tepki gösteren yok burada.

burakbas

anladım , sağolun. nice Kırmızı - Beyaz günlere...

Ertuğrul Sağlam

12 November 2011, 15:01:45 #23952 Son düzenlenme: 12 November 2011, 17:09:42 6 Ertuðrul Saðlam

Cagdas Ünver

Hiddink yolcu, Milli Takimin yeni Hocasi büyük ihtimalle eski Samsunsporlu Futbolcu Ertugrul Saglam. Duyurulur.

ahmetsefa55