Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55cem55

Ekşi sözlük te Samsunlu gençler için yazılan bi paragraf herkes kendinden bişey bulacaktır sizinle paylaşayım dedim:))

"samsun erkegi gerekirse ac gezer ama şık gezer.uyaniktir askerde en arazi isleri kapar.sunnetten once mutlaka cadillac veya chevrolet impala ile tur atar.istanbula gittimi ankaralilar gibi yerlesmez,biran once donmek ister.zarif adamdirlar sabah kahvaltisinda bazen bal bazen tereyag bazende simit yer.sinemaya tek gitmez.gitsede tek cikmaz :) benjamin buton gibidir,yaslandikca genclesir.yedigi baliktan tuttugu takimdan sevdigi kadindan vazgecmez.geliyorum dedimi gelir.gidiyorum dedimi gider.nereye giderse samsun'u över ve elbette birgun yine samsun'a döner."

cembaba

Levent ÖCAL

berkay55

GRUP İSTANBUL55 in  üyelerinden Mert55 kardeşimizin annesi dün vefat etti.Başının sağolsun kardeşim

SSKLA

Bana bu rezaleti açıklayabilcek olan var mı?  :kafa: :kafa: :kafa:

burakbas

ben birşey anlayamadım? oyun mu oynuyor?

muzaffer4

Alıntı yapılan: de_brk7 - 10 November 2011, 17:50:49

aynen bende ne yaptığını tam anlayamadım ..........

burakbas

ya istanbul kuluplerinde yapıyorlar ya böyle saçma sapan hareketler. onlardan özentilik galiba. :(

kýzýlyýldýz55

hakediyolar da  oynasınlar ellemeyin...

sersa

İdmanda ceza olarak oyun oynatıyormuş petkovic

burakbas

taraftar da ceza olarak petkoviç i oynatsın;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

SSKLA

Alıntı yapılan: de_brk7 - 10 November 2011, 17:50:49

oyundeğil kolbastı zzzzz

burakbas

samuray

bizim kasaps havamız var niye kolbastı ya ;D ;D

TeRMeLee

Samsunspor'umuz Bursaspor maçı hazırlıklarına şut çalışması yaparak devam etti. Sabah antrenmanımız kısa süren istasyon ve top tekniği çalışmasıyla başladı. Ardından oyuncularımız hareket halinde ve maket barajlar arasında kaleye bol bol şut çekti. Atilla ve Furkan'ın koruduğu Kaleyi adeta şut bombardımanına tutan futbolcularımız, son vuruşlarındaki estetik hareketleriyle dikkat çekti.

Şut çalışmasının ardından topu antrenman sahası dışına atan oyuncular ceza olarak önce çifte telli oynadı ,ardından 50 kez şınav çekti. Bir saat süren çalışmalar sonrası futbolcularımız fitness salonunda kuvvet çalışması yaptı. Takımımız bugün saat 16.00'da günün ikinci antrenmanını gerçekleştirecek.

samsunspor.org