Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Desiqner

Peki Samsun Basketbol'u himayemize almamız konusu nedir? Yani hazır Samsunumuzdan böyle başarılı kulüpler çıkıyorken yapılamazmı ? Hem SBK şimdi bile başarılı işler yapıyorken arkasına seyirci desteğini aldığında neler yapmaz... Bu Diğer Amatör Branşlar içinde geçerli...

Kaya

Lig'e başladık.Gençleri yendik.Başarıya endeksli taraftar sayımızdaki artış site üzerinde de gözlemleniyor,eski ve tecrübeli üyelerin çıldırma noktasına geldiği anlar yaşıyorduk..

Gençler  maçından sonra 9 hafta geçti.Sürekli söylenen o ''inişli-çıkışlı'' grafik tabirinin inişli kısmını yaşıyorduk.Ne olduysa ortalık bir sessizliğe büründü.Birileri kepenk kapattı.Meydan sanırım yine bize kaldı..Varolsun SAMSUNSPOR ve Başka diye soranlara inat Sadece SAMSUNSPOR diyenler..

birolkys

Avni Aker'i dolduran onbinler ise etkisiz elemandı maç boyunca. Bu kadar önemli bir maçta takıma destek vermek, rakibin motivasyonunu bozmak gerekirken, onlar seyirci olmayı seçtiler dün akşam.  61. dakika şovu dışında herhangi bir hareket yoktu Avni Aker tribünlerinde, ne doğru düzgün ıslık vardı, ne de ateşleyici bir tezahürat... Maçı bu kadar sıkıcı hale getirenler birisi de onlardı. Bize her yer Trabzon derken, kendi statlarını unutmuş gibiydiler. Takımın başarısı sahadaki oyuncular kadar tribünlerin de rolünü en iyi şekilde yerine getirmesiyle alakalı. Umarım Trabzon seyircisi bunu farkına en kısa sürede varır ve İnter maçında gerekeni yapar.

http://www.spor3.com/bize-her-yer-trabzon--1066880h.htm

feveran

Samsunspor

Sahaya çıkınca çimler titriyor
Rakibe korkudan su içiriyor
Maç oynanmadan sonuç beliriyor
İşte benim büyük Samsunspor'um

Samsun'un çocukları delikanlıdır
Bizim takım sahada dokuz canlıdır
Övmeye gerek yok ezelden şanlıdır

Ondokuz mayısta hiç maç vermedi
Asla rakibini yere sermedi
Hakemleri hep sevdi, hiç yermedi

mehmet yılmaz

AlıntıMustafa Denizli'nin ikinci İran seferi
03.11.2011  Teknik Direktör Mustafa Denizli, İran'ın Persepolis takımıyla anlaşmak üzere. Bir kez ön görüşme yapan taraflar, hafta içinde tekrar bir araya gelerek anlaşma zemini arayacak.

Hadi bakalım, inşallah...
Kurtulalım şu takıntılı Denizli'den ve LigTV çilemiz bitsin.

cany

bursa_spor maçı pazartesi günüymüş. forumla organizasyon yatacak heralde :(

feveran

YUSUF KENDİSİNİ OYUNDAN ALIRMI
Oyundan alındıktan sonra, teknik direktörüne küfür ettiği iddia edilen Yusuf Şimşek: "Allah belamı versin ki yalan  :D :D :D

berusa55

CEYLAN BU SEFER TAMAM
03 Kasım 2011 / 11:19
Sezon başında oyuncuyu Samsun'a kadar getirten ancak Gazintep takımın son dakikada karar değiştirmesi üzerine transferine izin verilmeyen Murat Ceylan'ın devre arasında Samsunspor forması giyeceği büyük ölçüde kesinlik kazandı

BU KEZ OLACAK
Samsunspor, Gaziantepspor'lu orta saha oyuncusu Murat Ceylan'dan vaz geçmiyor. Sezon başında oyuncuyu Samsun'a kadar getirten ancak Gazintep takımın son dakikada karar değiştirmesi üzerine transferine izin verilmeyen Murat Ceylan'ın devre arasında Samsunspor forması giyeceği büyük ölçüde kesinlik kazandı.

KIZIL SÖZ VERDİ
G.Antepspor Başkanı İbrahim Kızıl'ın yaklaşık iki ay öncesinde Ankara'da bir toplantıda Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'a 'Murat devre arasında sizindir' sözünü verdiği ortaya çıktı. Kırmızı beyazlı ekipte Murat Ceylan'ın yanı sıra bir çok isim gündeme gelmeye başladı bile. Bunların yanı sıra takımdan gönderileceklerde yavaş yavaş netleşmeye başladı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=65666

brigand

03 November 2011, 15:29:35 #23693 Son düzenlenme: 03 November 2011, 16:33:07 brigand
Doğruluk derecesi nedir bilemiyorum ama Murat Ceylan gelirse ben orta sahada yürüyenleri görürüm bir daha forma görebilirler mi? İlk duyduğumda en sevindiğim adamdı, olmadı. Devre arası da olsa gelirse orta sahayı hareketlendirir. Bekleyip göreceğiz bakalım bu sefer gerçekleşecek mi ?

doðan

takip etmediğimden soruyorum murat ceylan şu ana kadar antepte kaç maç oynadı yani bu sezon ..

kýzýlyýldýz55

bu sezon maçkoliğe göre 5 maç
4 maçta avrupada oynamış

Tufan

Alıntı yapılan: doğan - 03 November 2011, 17:39:16
takip etmediğimden soruyorum murat ceylan şu ana kadar antepte kaç maç oynadı yani bu sezon ..

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=825615
5 maçta oynamış abi

SametYılmaz55

eğer doğruysa yaptığımız en kaliteli transfer olur.orta sahamızda top taşıma sıkıntısına çare olur :ok

samuray

iyi isabetli bi transfer olacak orta sahaya ee artık dominguezdi sarptı selim teberdi gönderirler inşallah bu kazmaları

KaBuS_55

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 02 November 2011, 19:28:16

Bu polardan Tekrar Çıkacak mı ? Ya da Samsunda satılan bir yer var mı ???