Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

Sezon başında İVAN ERGİC klübe öneriliyor,ve ihtiyacımız olmadığı beyan ediliyor.. ;)

davidsavage

Alıntı yapılan: özkan - 31 October 2011, 19:47:11
Sezon başında İVAN ERGİC klübe öneriliyor,ve ihtiyacımız olmadığı beyan ediliyor.. ;)

evet oluşan son duruma bakılırsa ciddende ihtiyacımız yokmuş,yönetimimiz çok iyi biliyor bu işi ya !!!

seydo55

Alıntı yapılan: özkan - 31 October 2011, 19:47:11

şehir efsanesidir  ::)

kamuri

fenerbahçe seyircisi 61. dakikada o malum tezahuratı yaptı ama lig tv her zamanki gibi sesini kıstı yayının :kafa:

Kaya

Şehir efsanesi felan değil Seydo kardeşim.Ergiç'te Zurita da yöneticiler istese takımımıza katılabilecek oyunculardı..Sevgili yöneticilerimizin dilinde hep ''onlardan daha iyisini alacağız'' teranesi olduğu için biz de inandık,güvendik.Durum ortada.Bir Hakan Bayraktarımız olsa diyoruz.. al_sana

berusa55

davidsavage

Çiço reis'e facebooktan bugün attığım mesaj,ve karşılığındaki cevabı paylaşmak istedim. Herkesin bi fikri varsa söylesin arkadaşlar. İllaki bi değerlendirme oluyor. Her şey Samsunsporumuz için.

AlıntıMert Yılmaz
          7 saat önce

çiço reis,bu haftaiçi idman ziyareti düzenlesek takıma olan desteğimizi göstermiş olurduk geniş bi katılımla,bi öneri sadece umarım değerlendirirsiniz.bi önerimde maç başlamadan stadda,takımın tribünlere çağrılırp ateşli bi şekilde futbolcuların gözelrinin içine bakarak vur kır parçala bu maçı kazan die hep bir ağızdan bağırmak,bu durumda futbolcularında olumlu anlamda etkileneceğini düşünüyorum.

Burak Güleç
4 saat önce
Burak Güleç

Mert öncelikle merhaba.Fikirlerini bizim ile paylaştıgın için teşekkür ediyoruz öncelikle.İdman saatlerini ögrenip birde tesislere bizleri alacaklarsa böyle bir ziyaret yapmayı düşünüyoruz.Gerekli görüşmelerden sonra bir bilgilendirme yapacagız.Çagıracagımız futbolculara dediginiz gibi bir güç verebiliriz.Arkadaşlarımız ile bu fikirleri oturup tartışacagız.İyi akşamlar

Kaya

Takımı üst geçitten ziyaret edeceksek olur. :rulet: Aksi takdirde içeri girmek nazi kamplarından çıkmak kadar zor...En son üst geçitten takım idmandayken aklıma ne geliyorsa salladım çektim gittim..Ayıptır taraftara idman kapamak..

Yukarıda yazdığım sadece bir tespit..İlla ki takım ziyaret edileceği zaman toplu bir alım olmak zorundadır.Normal günlerdeki idman izletmeme olayı bana feci dokunuyor belirtmek istedim...

binikalamadım

erikson hoca boşta kalmış alsın bizimkiler  :deli:

cembaba

özkan

Alıntı yapılan: seydo55 - 31 October 2011, 21:26:37

şehir efsanesidir  ::)
Şehir efsanesi demekle ne demek istedin anlamadım kardeşim ama sanırım dalga geçmek istedin,bu kafayla zaten mağlubiyetler bile dalga konusu olur bizim için sadece.

Ben bildiğim gördüğümü yazıyorum,buna bile kafa bulabiliyosunuz görmediğiniz bişeye.Hakkınızı teslim etmek istiyorum,süpersiniz.Altında tanımadığım site üyelerinden ##kdc##, Serkan, CurvaSs kardeşlerimde beğeniyor bunu bilmeye bilmeye.Canları sağolsun.

seydo55

Alıntı yapılan: özkan - 01 November 2011, 09:39:12
Şehir efsanesi demekle ne demek istedin anlamadım kardeşim ama sanırım dalga geçmek istedin,bu kafayla zaten mağlubiyetler bile dalga konusu olur bizim için sadece.

Ben bildiğim gördüğümü yazıyorum,buna bile kafa bulabiliyosunuz görmediğiniz bişeye.Hakkınızı teslim etmek istiyorum,süpersiniz.Altında tanımadığım site üyelerinden ##kdc##, Serkan, CurvaSs kardeşlerimde beğeniyor bunu bilmeye bilmeye.Canları sağolsun.

Olayı dramatize  etmene gerek yok kardeşim  hangi yönetici ıvan ergic gibi bir futbolcuya ihtiyaç olmadığını dile getirebilir ki sezon başında ? bana pek inandırıcı gelmedi  ;)

özkan

Tamam o zaman kardeşim sensin.Ne diyim başka.Olan bi olay bu,çarpıtılacak bir tarafı yok.Haa şunu anlarım ergic gibi adamı nasıl reddederler diyosun anladığım kadarıyla,işte bende oraya parmak basmaya çalışıyorum,ergic gibi adamı nasıl almazlar dıyosun ama almadılar işte.

seydo55

Alıntı yapılan: özkan - 01 November 2011, 10:42:25
Tamam o zaman kardeşim sensin.Ne diyim başka.Olan bi olay bu,çarpıtılacak bir tarafı yok.Haa şunu anlarım ergic gibi adamı nasıl reddederler diyosun anladığım kadarıyla,işte bende oraya parmak basmaya çalışıyorum,ergic gibi adamı nasıl almazlar dıyosun ama almadılar işte.
Olay sensin yada benim olayı değil ki ! Bizim yönetimin İvan'ı reddetmemiştir  İvan Samsunsporu istememiştir  ;)

GurbetciFanatik

Su resimi hic görmedim.
Konuyu banada anlatin bende gülüm  ;D

Hangi mac nerde ne zaman ?