Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

CurvaSs

sivas dünyaları kaçırdı, olamaz böyle bir şey.

beşnumara

Alıntı yapılan: Serpico - 30 October 2011, 19:16:41
Bir basın açıklaması ile taraftarı ve şehrin dinamiklerini birlikteliğe , futbolcuları ve yöneticileri işlerini gereği gibi yapmaya davet etsek. Kötü mü olur ?
Sanırım biz de bu sene bu yönden eksiğiz.Biz de birliktelik için bir adım atmalıyız insanları bilgilendirmeli organize etmeliyiz.

brigand

Bu hafta bu ateşi yakmak lazım. Şirinler ilk adımı attı. Bizimde artık körükleme zamanımız geldi galiba !

Ayberk

ugrass

Bursaspor macinda taraftarlar ertugrula istifa diye bagiriyolardi keske istifa etse Samsunsporun basina gecse..

bengülü

Alıntı yapılan: samsuni - 28 October 2011, 22:45:21
Harbiden en kötü senaryo geldi başımıza. Ben uçak biletini pzts.'ye almışım, eğer gidersem onu da yakacağım. Gitmezsem zaten yanacak :) Bari gideyim de yansın  :P
Ben niyetlendim bir kere Bursa'ya, her türlü giderim. Bengülü Recep'i işten attırırım gerekirse :) Dönüşte de bir şekilde İStanbul'u bulurum herhalde.

hocam her zaman başımın üstünde yerin var yeterki sen gel hocam senin için beni işten atsınlar :) senin canın sağ olsun hocam

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: farUqras - 30 October 2011, 22:58:15
Bursaspor macinda taraftarlar ertugrula istifa diye bagiriyolardi keske istifa etse Samsunsporun basina gecse..

eger bu durumdaki Bursasporun halini ve Ertugrulu begenmiyorlarsa, acaba onlarda Petko olsa düsünemiyorum ne olurdu  :D :D :D

##kdc##

Alıntı yapılan: Sercan - 30 October 2011, 19:10:17
hacı'yı her deplasmana götürelim bundan sonra :) :)

adam kadıköyde yetişmiş beyler  8)

ugrass

petkovic napsın abicim daha ya senin topcuların ruhsuzsa yönetimin beceriksiz olup en büyük etken taraftarı yok sayıyorsa menejerin (isa turan) kötüyse hoca napsın =))

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: bengülü - 30 October 2011, 23:11:29
hocam her zaman başımın üstünde yerin var yeterki sen gel hocam senin için beni işten atsınlar :) senin canın sağ olsun hocam

Sağol kardesim...
Gelmeye çalışacağım inşallah.

berusa55

-> 10 maçtır gol atamayan Menemenspor'da kaleci Ali Geçer, yedikleri gollerden sonra asker selamı vererek herkesi duygulandırdı...

:D :D :D

5trawberry

Alıntı yapılan: berusa55 - 31 October 2011, 00:11:42
-> 10 maçtır gol atamayan Menemenspor'da kaleci Ali Geçer, yedikleri gollerden sonra asker selamı vererek herkesi duygulandırdı...

cembaba

Ertuğrul Sağlam'ı Milli Takım için düşündükleri duyumunu almıştım.

ugrass

Alıntı yapılan: CemBaba - 31 October 2011, 00:30:50
Ertuğrul Sağlam'ı Milli Takım için düşündükleri duyumunu almıştım.

yakısır ona hersey!