Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Sadece kısacık bir mantık yürütürsek Hükümet'in veya Genelkurmay'ın açıkladığından bir tane fazla Şehidimiz olsa ve bu Şehidimiz Samsun'lu olsa ve bunu kamuoyundan gizlemeye çalışsalar bundan hangimizin haberi olmaz?

Şehidi kabire koymayacklarmı?
Şehide tören yapmayacaklarmı?

Bana bu gerçek Şehit sayısı gizleniyor konusu çok saçma ve mantıksız geliyor. Az mantık yürütürseniz bunun imkansız olduğunu sizde anlarsınız...

samuray

bu sayıların abartılmasi  veya gizlenmesi olayı marmara depreminde yapılmıştı resmi makamlarla yerel halk tarafından açıklanan anlatılan rakamlar arasında dağlar kadar fark vardı zira gerçek rakamlar yansıtılsa idi bunun yasal bi takım yaptırımları olacaktıvergiden muaf iyet vs ama bu farklı şehit olayını ne kadar saklayabilirsin bende inanmıyorum 'tüm şehitlerimize allah tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum) bunu yapanlarında allah belalarını versin ******* o.. çocukları

sosaka

Tamam bizden sakladılar , ailelerden sakladılar diyelim ordaki askerlerden nasıl saklayacaklar.

kýzýlyýldýz55

tamamiyle soğuk savaş stratejisi terör örgütü sosyal medyayı kullanarak toplumu galyana getirmeyi hedefliyor bunlara inanmayınız.

55cem55

Bizim maça  siyah giyerek geleceklermiş,oturdukları yerlerdede bayraklar olacakmış gol atarlarsa sevinç olmayacakmış...

http://www.htspor.com/futbol/haber/681542-fbahceden-taraftara-cagri

Turuncu

Karabükspor maçı biletleri yarın satışa çıkacak...

Samsunspor'umuzun Spor Toto Süper Lig'in 9'uncu Haftasında 26 Ekim Çarşamba günü saat 18.00'de 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacağı Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı bilet fiyatları açıklandı. Maçın biletleri yarın (Cumartesi) saat 12.00'den itibaren Biletix satış noktalarından, çağrı merkezi ve internet sitesinden, Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ile Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan satın alınabilecek. Ayrıca biletler, maç günü saat 11.00'den itibaren 19 Mayıs Stadı'ndaki gişelerden temin edilebilecek.

Samsunspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı bilet fiyatları ise şöyle:

VİP-A   100.00 TL
VİP-B    50.00 TL
MARATON: 20.00 TL
BELEDİYEEVLERİ KALE ARKASI: 10.00 TL
ŞEHİR TARAFI KALE ARKASI: 10.00 TL
AİLE TRİBÜNÜ (Kadınlara ve 16 yaş altı çocuklara ücretsiz)

RAKİP TRİBÜN: 10.00 TL

www.samsunspor.org.tr

yilmazselcuk55

şu an trtspor da futbol experi programında Samsunsporumuz konuşuluo

5trawberry

kaptan 55

Ve Sordu İmam...

Kocatepe Camisi'nin avlusunda, devletin de katıldığı şehit namazında, 21 yaşındaki şehidin başındaki imam cemaate sordu:

"Hakkınızı helal ediyor musunuz?.."
... İyi soru...

Cemaat de sıkılmadan yanıtladı:

"Helal olsun..."

*

Sorsanız ya; 21 yaşında toprağa verilen genç askere "Bu millete hakkını helal ediyor musun" diye...

Ki başını kaldırıp yanıt versin...

*

Ben olsam hakkımı helal etmezdim...

Elli yıldır yalanların, düzenbazlıkların, sahteliklerin, ikiyüzlülüklerin, üçkâğıtçılıkların peşine takılıp giden... Kötü ve ilkel siyasetçilerin elinde ülkemi bu günlere sürükleyen...

Sonunda bedelini 21 yaşımda bana ödeten büyüklerime hakkımı helal etmezdim...

*

Dünyanın en zengin ve en bereketli topraklarıdır buralar...

Kat kat uygarlıkların üzerinde oturur bu millet...

Dünyanın merkezi gibidir Türkiye...

Ama onu gelişmişlikte dünyanın 57'nci ülkesi yapan, mutsuzluğun ve huzursuzluğun mekânı kılan, sonunda bir Afrika ülkesi gibi iç savaşın içine sürükleyen ve her şeyi düzeltmeye beni gönderen milletime hakkımı helal etmezdim...

*

Gururla koşup geldiğim ordumu, düşman ordusu gibi ezenleri, hırpalayanları, yaralayanları alkışladıkları için...

Eşkıya ile can ciğer anlaşıp, ama komutanlarını birer adi suçluymuş gibi hapishanelere dolduranları başlarına taç ettikleri için...

Bir kirli oyunun ortasında...

21 yaşımda, gafletin ve ihanetin faturasını bana ödettikleri için...

Soranlara "hakkım helal olsun" demezdim...

*

Ürkütücü dağların karanlık gecelerinde, askerler pilli radyolara kulaklarını dayayarak dinlerler Ankara'da olanları... O esrarengiz açılımları, teröristten beklenen yol haritalarını, seçim bitene kadar ateşkesleri, enteresan ramazan molalarını, eşkıya ile otel odası pazarlıklarını...

Ve bir milletin tüm bunları bile bile kanışını...

Aldanışını...

Duyarsızlığını...

O umursamazlığını...

Ben olsaydım, parçalanmış başımı kaldırıp da...

Hakkımı helal etmezdim...

*

Ama imam 21 yaşındaki şehidin başında "Hakkınızı helal ediyor musunuz" diye cemaate sordu...

"Helal olsun" dediler...

kýzýlyýldýz55

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik yaptığı operasyonlarda 32 terörist ölü olarak ele geçirildi.
http://www.sondakika.com/haber-cukurca-da-32-pkk-li-olduruldu-3076006/

kýzýlyýldýz55

kartalsporda 18 yaşında samsunlu ethem ercan pülgir oynuyor

fındık

Şehitler anılacak
[ 22.10.2011 ]

Fenerbahçe Tribün Birliği'nden yapılan açıklamada, pazar günü oynanacak Samsunspor maçında şehitlerin anılacağı belirtildi. Taraftarların belli kurallara uyması için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Karşılaşma öncesinde şehitlerimizin isimleri stat DJ'i tarafından okunduğunda hep beraber 'burada' diye bağırılacaktır. Tüm taraftarlarımızdan İstiklal Marşımızın her zamankinden daha gür ve daha coşkulu söylenmesini rica ediyoruz. Maça gelecek taraftarlarımızın Türk Bayraklarını yanlarında getirsinler. Karşılaşmanın 24. dakikasında 'Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez' tezahüratını yapılacaktır. Goller sonrasında da sadece şehitlerimiz için bağırılacaktır. Hem kendi hem de Samsunspor taraftarından en büyük isteğimiz maç boyunca küfürden özenle uzak durulmasıdır". Bu açıklamanın ardından Samsunsporlu taraftarlar da maç boyunca gereken özeni göstereceklerini söyledi.

fındık

22 October 2011, 16:37:58 #23398 Son düzenlenme: 22 October 2011, 16:42:39 seko
Eskişehir taraftarı stadı terk ediyor(bazı kesimler) yönetimi protesto amaçlı >l<
2 mesaj üst üste oldu özür dilerim  :hnk: 1dk!!!

GökhanÇağlar

Abdülaziz ilk 11deydi Eskişehirsporda.