Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ayberk

Ben de gördüm afişi, ama ders saatime denk geliyor. Yine de irtibat telefonunu aldım yarın ararım :evet:

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Tufan - 17 October 2011, 22:57:35
Yarın 15:00de Fen Edebiyat Fakültesi D4 dersliğinde OMÜ SAMSUNSPORLULAR KULÜBÜ tanışma toplantısı varmış detayları hakkında bilgim yok dersim erken biterse giderim kampüste müsait olan varsa bakalım kimlermiş çift takımlılara bırakmayalım ortalığı.

abi ben kulübün başkanıyla görüştüm bedava kombine almadılar bu sezon maça gitmiyoz diyo adamlar ya ! omü şirinler için yazı felan asalım diyoz onada maraz çıkarıyolar.nası samsunspor kulübü çözemedim ben  :o :o

sercan5592

17 October 2011, 23:14:05 #23237 Son düzenlenme: 17 October 2011, 23:20:25 sercan5592
o adam baska bı grubun baskanıymıs o kulubun baskanı

yarın bızde gideriz oraya

Tufan

kimmiş neciymiş yarın gider görürüz zaten Omü'de mantık aranmaz geçen sene 50-60 imza ile biz mühendislik kulübü kurmak isteyince dosyayı incelemediler bile bunlar geçen yıl kulüp kurdu irtibat telefonları bile yoktu bi işe yarayacak insanlar olduklarını sanmıyorum ya neyse.

CurvaSs

feveran

‎- oğlunuzun içkisi, sigarası var mı ?
+ var efendim.
- tamam verdik kızı gitti. sizde para çoktur..

erdem

başkan kim,hangi bölümden..ben neden görmedim afişleri...kampüsün giriş tarafında afiş falan yok.kulübe katılalım biz de,en azından hastane tarafında biz aktif oluruz

55cem55

zamanında ali vardı o yapardı bu işleri sosyal bilgilerden iyi bir samsunsporluydu..

Lusage

zenke

Alıntı yapılan: erdem - 18 October 2011, 11:12:00
başkan kim,hangi bölümden..ben neden görmedim afişleri...kampüsün giriş tarafında afiş falan yok.kulübe katılalım biz de,en azından hastane tarafında biz aktif oluruz

yemekhane girişinde vardı afişi

Uğur Yıldız

gıttım toplantıya 3te bı arkadasımla adamlar 2 kişi geldi şaka gibi! atıp tutuyolar anca bi halt yedikleri ve yicekleride yok bedava kombine de bedava kombine işleri güçleri bu beytullah mı hayrullahmı ole bi çocuktu ayarladıkları sınıfta bile ders vardı o derece ilgilenmiyolar cepten aradıkda sınıf dolumu ya felan dediler biz arkadaşımla samsunsporlu bi hocanında desteğini alarak yeni bi kulüp kurmaya çalışcaz kurabilirsek burdaki arkadşlarıda bilgilendiririm.

Tufan

2.5 saat bekleyip gitmediğim iyi olmuş tahmin etmiştim boş adamlar olduğunu bi organizasyon düzenli toplantı falan konuşuldu mu bari?

5trawberry

Bitlis'in Güroymak ilçesindeki patlamada 4 polis şehit oldu. Olayda biri 2 yaşında bir kız ile 1 vatandaş da hayatını kaybederken de 20 kiş ide yaralandı..
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

:( :( :( :( :(

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: Tufan - 18 October 2011, 16:46:30
2.5 saat bekleyip gitmediğim iyi olmuş tahmin etmiştim boş adamlar olduğunu bi organizasyon düzenli toplantı falan konuşuldu mu bari?

yok ya adamlar tamamen beleşçi tayfalar bedava kombine tutturmuşlar gidiyolar yok şöyle uyemız var felan sallıyolar anca

kamuri

bugun haber gazetesini okuyan vardır illaki aramızda taraftarlar havaalanınmda ahmet şahini protesto etmişler bi de anlam veremediğim bi pankart açmışlar 3 gole kaç kız diye nedir bu pankartın anlamı bilen duyan varsa soylesin lütfen diğer futbolcuları da alıkışlarla protesto etmişler galiba