Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Az önce Trt-Spor'da Hikmet Karaman'ı dinledim. Samsunspor'un oyunu değiştirecek tekniğe sahip oyuncusu yok, diğer takımlara nazaran kadro sıkıntısı çok yaşarlar dedi. Yeni gelenlerden, Orduspor derece peşinde, Mersin İdman Yurdu Savaşcı, ama Samsunspor'un işi zor dedi. Ahmet'i 2000'li yıllarda İ.B.B'den Kocaelispor'a ben aldım, o günden beri hep geri gitti, hiç kendine bakmadı dedi.
Ertuğrul için, Volkan çok iyi bir kaleci olacak demişti, geçen hafta buraya gelen Rüştü'de aynı şeyleri söyleşmişti, yetenekli çocuk neden şans bulmuyor anlam veremedim dedi.

Nokta.

GurbetciFanatik

Dominguez  - ne katkisi var ne ortasi var ne oyun kurmasi var zarardan baska birseyi yok
Bance  -        bi macta kac tane pozisyona girmek lazimki gol atmak icin
Ekigho -        bunun icinmi karabük bize kizgin keske siz alsaydniz yinede bu liostede en faydalisi bu
Bahia   -       defansta al gülüm ver gülüm oyunu öne sürme orta sahaya arada bi cikma desen oda yok
Valdomiro -   bunu kim almisza bilmiyorum giresun macinda sadece izledim basit bir futbolcu
Akaki   -       siradan bi adam
Pal Lazar  -   topa girmeye korkan ruhsuz ve isteksiz
Fink  -          ilk hfta 2 asisst yaptin sonra 5 mac yatdin , yinede dogruya dogru yaninda iyi adam olsa ise yararsin bence.

Mustafa Sarp zaten tam bi felaket yazmaya gerek yok
Ergün Teber gibi adam cooook var bank asyada

Ersin-Adem-Dilaver-Murat-Zenke
bunlar böyle kazma icin harcanilirmi be eyy yönetim ve petkovic

ErkÇay55

SAMSUNSPOR İÇİN ACI YORUM

Samsunspor'un İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 3-0 mağlup olmasının ardından, Lig TV yorumcusu Mustafa Denizli çok ağır konuştu: Bu haliyle Samsunspor ligde kalamaz

Samsunspor'un mağlubiyetinin ardından en ağır yorum Lig TV yorumcusu Mustafa Denizli'den geldi. Denizli, "Samsunspor, son yıllarda bu ligdeki en kötü takım. Ne organizasyon var, ne top var, ne de oyun sistemi. Samsunspor bu yabancıları nasıl almış anlaşılır gibi değil. Koşmasını bilmeyen yabancı futbolcuları sahaya sürmüşler. Bunlara verilen paralara yazık. Samsunspor bu görüntüsüyle süper ligde kalması zor görünüyor. Düşünün İstanbul Belediye karşısında bir tek hücum organizasyonu gerçekleştiremediler. Yazık, oysa Samsun bir futbol şehri ve Spor Bakanının şehri!" yorumunu yaptı

55__Gurbet__55

@ErkCay55

Iyi tamam kötüyüz'de bu kadar degil. Denizli düstügü sene ilk yari'yi 7 puanla kapatdi( 3 puani Ankarasporla oynamadan aldilar).

kumköylü ahmet

mustafa denizli özetlemis helal olsun..ama bizim takimi hala savunanlar var.kimse kusura bakmasin boyle giderse bir b.k olmaz bu takimdan

FaTiH_HaN

Birinin çıkıp teknik heyete ve futbolculara nerede olduklarını, Samsunsporun nasıl bir takım olduğunu anlatması lazım takımda 'şeyimden aşşaa kasımpaşa' havası var, yeni gelen futbolcularda özellikle. Görünen o ki sarp, fink yatmaya gelmiş keza domingez de öyle . Takımda kaptan yokki futbolcuları toplayıp bassın fırçayı. Lig tv de trabzonla yaptığımız derbileri gösterirken Kaptan Ercan'ın Samsunspor için ne demek olduğunu şimdi çok daha iyi anlıyorum.

Ekrem

SAyın baskan tribünlerle uğraşmayı bıraksında takımla uğraşsın biraz !!!

özkan

İmkanı olan arkadaşlar klübe fax çeksinler,hepsi toplantıda sunulacak yönetim kuruluna tıoplantıda  ;)

feveran

Alıntı yapılan: özkan - 17 October 2011, 11:23:57
İmkanı olan arkadaşlar klübe fax çeksinler,hepsi toplantıda sunulacak yönetim kuruluna tıoplantıda  ;)

fax nosu atın

Ollivanders

Mevcut durumun kötü oldugunu soylemek için M.Denizli olmak gerekmiyor. M.Denizli denen şaklaban tese maçı sonrası da aynı şeyleri söylemişti. Bırakın artık o bunu özetlemiş , o bunu demiş . Zaten herşey ortada. M.Denizli , Hikmet Karaman vs umrumda degil. Çok iyiler de neden yorumcu koltuguna oturuyorlar her sene.

cembaba

Yabancılarımızın hepsi cacık gerçekten de.

Desiqner

feveran

kýzýlyýldýz55

17 October 2011, 14:00:38 #23218 Son düzenlenme: 17 October 2011, 14:19:19 AntZ

gelen zamlar ardından bim bu işe el atma kararı aldı

feveran

17 October 2011, 14:16:34 #23219 Son düzenlenme: 17 October 2011, 14:19:40 AntZ
Alıntı yapılan: kızılyıldız55 - 17 October 2011, 14:00:38

gelen zamlar ardından bim bu işe el atma kararı aldı

ona el atamazlar yemez devlet o sigaranın yuzde 70 nı vergı olarak aldgından bımden de alır