Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feveran

Alıntı yapılan: Cüneyt - 15 October 2011, 20:25:50
profilinin nickname'i Samsunsporbiz abi, bizden biri bu isimle üye olmuş galiba  ;)

resim var verdgm lınkde sizin

##kdc##

tamam işte bizden biri kesin, geçen seneki adana veya denizli deplasmanının resimlerini koymuş  :)
edit: altlara doğru baya bi deplasenin daha resimlerini de koymuş

feveran

adana yenılıyo beşiktaş yenılıyo  :evet:bu hafta deplesman haftası galıba şans yuzumuze gulecek

CurvaSs

15 October 2011, 20:39:50 #23178 Son düzenlenme: 15 October 2011, 21:42:08 CurvaSs
aranan şahıs benim arkadaşlar. :D ultras-tifo balkanların en büyük taraftar sitesi. her ülkeden tribüncüler orada konuşuyor, foto ekliyor, birbirine atar yapıyor. ben de üye olmuştum ama şifremi unuttum, yeni bi' üyelik aldım başladım foto yüklemeye. koyduğum fotolar içinde kaldırılması gereken varsa kaldırırım. :)

edit: ingilizce bilen arkadaşları beklerim. http://ultras-tifo.net/forum

feveran

Alıntı yapılan: CurvaSs - 15 October 2011, 20:39:50
aranan şahıs benim arkadaşlar. :D ultras-tifo balkanların en büyük taraftar sitesi. her ülkeden tribüncüler orada konuşuyor, foto ekliyor, birbirine atar yapıyor. ben de üye olmuştum ama şifremi unuttum, yeni bi' üyelik aldım başladım foto yüklemeye. koyduğum fotolar içinde kaldırılması gereken varsa kaldırırım. :)

en son verdıgın lıkdekı maraton tribünü güzel

CurvaSs

iki foto ekledim, yabancılar direk stickers istedi. biraz daha foto eklesem hepsini samsunspor'lu yapacam. :D

AlıntıHello!i am search stickers Samsunspor!HELP

##kdc##

Reyizin heryerde parmağı var eski kolu uzunlardan  ;D

5trawberry

Farklı ülke taraftarlarının bulunduğu platformda Samsunsporumuzu temsil ettiğinden ve tribün güzelliğimizi sunuşundan ötürü tebrik ve teşekkür ederim..  >l<

SametYılmaz55

bünyamin gezer ne ara hakemliği bıraktı ve yorumcu oldu :o

furkan5534

Bugün kapalıçarşıda ayakkabıcıda Barcelonalı 2 ispanyolla tanıştım.Atkımı boynumda görür görmez "SAMSUNSPOR" dedi.İspanyolca 3-2 dedi.Gençlerbirliğini yenmiştiniz,tanıyorum SAMSUNSPOR'u dedi.Birbirmizin atkıyla resmini çektik.Artık Barcelonadada bi şeklimiz oldu  ::)

Büyük SAMSUNSPOR HERYERDE !!  samsunspor_x samsunspor_x
(barcelonalı ispanyollar bizi tanıyor,bizi yönetenler kendi takımlarını tanımıyorlar !!)

CurvaSs

ultras-tifo'ya üye olan arkadaşları http://z6.invisionfree.com/UltrasTifosi/index.php?showforum=117 buraya bekleriz. en azından selam diyelim. :D

5trawberry

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 15 October 2011, 22:51:26
bünyamin gezer ne ara hakemliği bıraktı ve yorumcu oldu :o

Ooo geç görmüşsün, adamın bi vtr si var programa dair, sanırsın John Wayne  ;D

cembaba

Adriana Lima dediğin ulaşılmaz olur, ne bu böyle. İşin tüm büyüsü kaçtı. Senin yüzünden artık Adriana Lima da herkes gibi. Evin yansın Acun.

ugrass

internetten macı izleyebilcegimiz site varmıdır acaba?

cembaba

-Yönetim ve Taraftar gerginliği sona ermeli.
-Petkoviç'i yollayıp, Hikmet Karaman getirilmeli
-Dominguez, Bahia, Mustafa Sarp, Pal Lazar, Voldomiro bunların hepsi çok boş transfer. Hepsi gönderilmeli.
-Hikmet Karaman gelip, takım ruhu kazanmalıyız.
-Dilaver, Savaş Yılmaz, Murat Yıldırım gibi oyunu dikine oynayan çocukları kullanalım.
-Burak Çalık gibi adamımız var. Daha çocuk kadro yüzü göremedi.
-Yönetim, İstanbul'da bırak şu adamı!