Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıştık zaten bu zamlara, hergün zamla uyanıyoruz.. Elektriğe, suya, benzine, alkole, sigaraya.. Ve doğalgaz denildi ama doğal kazık haline getirildi.. Bilmem anlatabiliyor muyum ??

emre

ahmetsefa55

15 October 2011, 16:12:03 #23162 Son düzenlenme: 15 October 2011, 16:15:07 muhalif
Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 15 October 2011, 16:00:20
Mesala hangi ülkede ?
mesela abd nin bir çok eyaletinde sokakta sigara içmek yasak.benim bildiğim california var mesela.
belçikada sokaklara küllük tarzında şeyler koyulmuş insanlar durup durup orda içiyolar sonra devam ediyolar yollarına.
italya da da bir benzerini görmüştüm.
tv den de japonya da benzer bir uygulamayı seyretmıstım.
hollanda da mesela sokakta ot içilmiyo.mekanlarda içebilyon.nargile de aynı.

ayrıca hiç bir örneği olmasa da biz bir ilk olabılırız.olmalıyız.ben sıgara dumanın ustume sınmesını ıstemıyorum.
ama dıkkat edersen sıgara ıcılebılecek alanlar olusturulmalı demısım.onlemını almadan yasagı koymalıyız demıyorum  ;)

edit : bunu bulabıldım mesela.
http://www.samanyoluhaber.com/Content.aspx?NewsId=414996
edit 2 : http://www.timeturk.com/tr/2010/09/16/new-york-ta-sokakta-sigara-icmek-yasak.html

cembaba

Ordu 2:0 Eskişehir şoktayım şu an.

Ajan

Cüneyt abi(KDC) yaşıyor mu ki  zzzzz

5trawberry

İlkadım Belediyespor : 2  trbzon İdmanocağı: 0

>l<

fındık

Alıntı yapılan: Umut - 15 October 2011, 16:34:58
Kadikoy  halisaha tesislerinin ilerisindeki ağaclikta adamin biri kendini asmış ağaca. :hnk: Oğlen civari komsu pazara gidince gormus . Polis bekliyolarmis cevirmisler etrafini.

Bu aralar Samsun'da kendini asma olayı çok oldu hayırdır ne bu acele

samuray

15 October 2011, 18:21:01 #23167 Son düzenlenme: 15 October 2011, 18:56:30 AntZ
muhalif fazla abartğıyoyrsun hiç bir avrupa ülkesinde bizimki gibi sert tedbirler alınmadı  sigara konusunda  cafe bar lokanta v.s. gibi yerlerde sigara içilebilr içilmeyen bölümler yapıltı bir çoğunda kardeşim almanyada cafe işletiyor ordan biliyorum e bu zamlara gelince ..................................

Olayları, yanlışları, doğruları elbette tartışacağız ama lütfen yorumlarınızı, eleştirilerinizi siyaset karıştırmadan yapınız.

5trawberry

Samuray haklısın ama, yöneticilerimizin de uyaracağı üzre burda siyaset tartışmak yasak.
Sistemi doğruları ve yanlışlar ile eleştirebilirsin. Yapılan her doğru ve yanlışın sorumlusu hükümettir, dolayısıyla iktidar partisini vurgulamak da yanlıştır.
Sistemi eleştir, mesaj yerini bulur, vatandaşa ver oyunu şuna ver oyunu buna diyerek, cevap hakkı doğdurtturma onlara.
Elbette her şey ortada;
Asgari ücretle geçinen bir çok bireyin keyfi olan çay sonrası sigara içmek hayal oldu.
Öğrenci yemeği yumurtanın tanesi olmuş 50 kuruş.
Elektrik, Su, Doğalgaz zamlanmış..

Babam 25 yıl prim ödemeyle Bağ-Kur'dan emekli olmuş, aldığı maaş 855 Lira..
Diğeri 10 yıl ödenmişlikle emekli olmuş SSK'dan aldığı para 1.000 Tl yi geçiyor.

Hükümet varsa herkes için var. Emekliyi, Çalışanıda birazcık düşünmesi gerekli elbette.
En Azından adil atılımlar yapsalar gene de kafi.

feveran

rüştü yüzde yüz golü cıkardı sanıye 00.30

twitter

ligin yeni ekipleri patır kütür gidiyor maşallahları var
bizde 2 penaltı kaçırıyoruz bir maçta  :rulet:
şu 4 hafta çok zor rakiplerle oynuyoruz

ahmetsefa55

@samuray

ben oyle dusunuyorum.bence alınan tedbırler ıyı ama yeterlı degıl.
ayrıca ben zaten onlemlerın alınması gerektıgını de soylemıstım.sıgara ıcenlere ayrı bır bolum olusturulmalı tabıkı.
sıyaset konusuna hıc gırmıyorum.

feveran

##kdc##

profilinin nickname'i Samsunsporbiz abi, bizden biri bu isimle üye olmuş galiba  ;)