Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

turgayergeni

2 kez one gecilip mac mı verilir ya :kafa: :kafa:

SametYılmaz55

Shane_Falco

Ankaragücü banko düşer bu sene...

Kaya

Burak frikikte topun başına geçmiş,yer sol çapraz ve ayağının içiyle kalecinin olduğu köşeye vuracağını cümle alem biliyorken bi Ankaragüclü kaleci Özden sanırım baraj üstünden vurur bu diye düşündü..Yazık oldu verdikleri mücadeleye..

ahmetsefa55

sigara tiryakilerine müjdem var ;
marlboro 10 , camel 8 , winston 7.5 , pall mall 6.5 lira  :D 

Burak

şişe Efes'te 3.5 olmuş  :( :( ( not : bizim kazıkçı büfede:)  ) ama başka yerde 3.25 olmuştur 

SametYılmaz55

şimdi özetini travzon-Ankaragücü maçının ve maçtaki her atakta sanki fb-manisa maçındaki gibi bayan çığlıkları duydum :D sadece bayanlar mı izlediki acaba ;D ;D

kamuri

5trawberry

Gözünün önünde o pozisyona faul veriyor.
Bu hakem, Almanya-Türkiye maçını yönetse demekki 456456 tane faul çalacaktı.
Ahmet Çakar boşuna demiyor, San Marino hakemleri bile bizimkilerden daha iyidir diye.

Lusage

Alıntı yapılan: muhalif - 14 October 2011, 23:54:08
sigara tiryakilerine müjdem var ;
marlboro 10 , camel 8 , winston 7.5 , pall mall 6.5 lira  :D 

Tütün'ün gözünü yiyim. Ne zam derdi var nede başka birşey :D Isterlerse 20 lira yapsınlar. Çokta tın  ;D

Tufan

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2011, 23:57:58
şişe Efes'te 3.5 olmuş  :( :( ( not : bizim kazıkçı büfede:)  ) ama başka yerde 3.25 olmuştur 

3 senede alkole vergi yüzünden %100den fazla zam geldi dün bizde 3.5tan aldık migrostan carrefourdan falan almak lazım ucuz oluyor oralarda.

celebi

Alıntı yapılan: Burak - 14 October 2011, 23:57:58

iyi ya kardeşim bırakmana vesile olur belki :evet:

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: celebi - 15 October 2011, 10:53:55
iyi ya kardeşim bırakmana vesile olur belki :evet:

Abi ben alkol kullanmıyorum beni etkileyen bir zam değil ama ne sigaraya ne de alkole yapılan zamlar onu bırakmaya vesile olmuyor hiçbir zaman. Sigara yada alkol almayanların genel yorumu 'iyi oldu bırakırsınız içmezsiniz olur biter' şeklinde ama %1000 zam yapılsa da millet bunu alacak bir şekilde ve Devlet büyüklerinin insanları sigarayı bıraksın diye yaptıklarını söyledikleri zam olayı resmen insanları enayi yerine koymak oluyor, devlet kimsenin sigarayı alkolü bırakmasını istemiyor 2 liralık sigara olmuş 7 lira anasının gözü gibi vergi alıyorlar.

sosaka

bende içmiyorum ama zam sigarayı bırakmaya çözüm değil
her yerde adım başı kaçak sigara var.
gizli gizli de satılmıyo örneğin metrobüs durakları
denetim falan yok

##kdc##

Anadolu için abiler kardeşler, hayat anadoluda  :evet:  :rulet: