Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ErkÇay55

06 October 2011, 18:10:33 #22980 Son düzenlenme: 06 October 2011, 20:49:53 ErkÇay55
Bugün Bafra1930 ile oynanan hazırlık maçını seyrettim bir ağbimizle taraftarın yönetim aleyhine büyük tepkisi vardı.Taraftarın maç seyrinin kısıtlanması tepkileri Yönetim aleyhine çevirdi.Bunun üzerine hep birlikte Üst geçite çıkıp,maçı izlemeye başladık.Samsunspor yine bildiğimiz görüntüde idi.Sağ kanatta Adem Alkaşi tercih edilmişti.Sol  kanattaki Bülent bugün yine iyiydi.Fink ve Mustafa Sarp yine dökülüyordu.Dakikalar onu gösterdiğinde Bafra1930 kazandığı penaltıyı gole çeviremedi.Ardından Samsunspor Bülent'in golüyle öne geçti.Samsunspor yine bildiğiniz gibi yavaş oynayıp,göze kötü gelen oyunu sürdürüyor.Bu göze kötü gelen futbolu ancak yirmibeş dakika izleyip,ordan ayrıldık.

engin55

B u yönetim ne yapmaya çalışıyor? Antreman,hazırlık maçı vs neden taraftara kapalı yapılıyor?

Desiqner

Sercan

Bu maç oynayan kadroya göre Bafraspor'un hazırlık maçı olmuş.Bizle alakası yok yani :) :)

Ertuğrul Sağlam

Önceleri Süperligde oynarken 2'nci lig takımlarına karşı yedek takîmla çıkıp 4-5 atardık şimdi amatör bir takıma karşı bile 70'nci dk kadar bir gol ancak atabiliyoruz. Ligler arasındaki kalitemi daraldı yoksa bizmi çok kötûyüz anlamıyorum...

Ayberk

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 October 2011, 20:08:33
Önceleri Süperligde oynarken 2'nci lig takımlarına karşı yedek takîmla çıkıp 4-5 atardık şimdi amatör bir takıma karşı bile 70'nci dk kadar bir gol ancak atabiliyoruz. Ligler arasındaki kalitemi daraldı yoksa bizmi çok kötûyüz anlamıyorum...

Biz kötüyüz abi. Normal şartlarda 20-25 dk'da 2-3 gol atıp ondan sonra oyunu rölantiye almamız, gençlere yer vermemiz gerekirdi ama durum bu. Önemsememiş de olabilir bizim Süper Lig topçuları(!) Ama her maça ciddiyetle çıkılması gerek o apayrı mevzu...

Ayberk

İki mesaj alt alta olacak ama birbirinden bağımsız...

Allah'ını seven yarın Erdemir-Gsaray basket maçına gelsin. Herifler Samsun'un göbeğinde tribün yapıyorlar, ben sesim yettiğince Erdemir'i destekleyeceğim yanımda birileri olursa iyi olur  ;D

sercan5592

Ertuğrul Sağlam

Uğur Yıldız

5trawberry

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 06 October 2011, 22:41:45
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20111004/samsunspor_eduyu_begenmedi.html?fb_comment_id=fbc_10150395074065867_19639897_10150395115605867&ref=notif&notif_t=open_graph_comment#yorumlaroku

Ajanspor'da Samsunspor Edu'yu beğenmedi başlıklı haberde, Mevlüt Doğan isimli bir köpeğin yorumuna adresi tıklayıp hakettiği bir cevak verirmisiniz...

Abi sövmemek için zor tuttum kendimi. Samsunspor camiasına yakışır şekilde cevap vermeye çalıştım.
Ama dayanmıyor bünye, ana avran sülale söveceksin böylelerine.

LisandroLopez

binikalamadım

brigand

bu sezon bize verdikleri tüm parayı geri alacaklar heralde :kafa: :kafa:

twitter

trabzon maçındaki ceza onanmış